Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Κούρδοι μαχητές ρίχνονται στον πόλεμο ακούγοντας μέταλ μουσική! (βίντεο)



Όταν η μέταλ συναντά το αγωνιστικό πνεύμα, τότε το ηθικό των πολεμιστών αυξάνεται κατακόρυφα και οι πράξεις ανδρείας και ηρωισμού φαίνονται όλο και πιο εφικτές να συμβούν!

Του Θεοδόση Βαδιάκα

Ο Τομ Μορέλο (ιδρυτής των πρώην Rage Against The Machine και νυν τραγουδιστής των Prophets Of Rage), χθες το βράδυ ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ένα βίντεο που δείχνει Κούρδους Κομμουνιστές-Αντάρτες-Αναρχικούς-Πατριώτες (αληθινούς όχι δήθεν και ψεύτικους σαν κάτι άλλους...) να ρίχνονται στη μάχη ακούγοντας Rage Against The Machine, για να πολεμήσουν τον ΝΑΤΟϊκο φασισμό και τους ιμπεριαλιστές που εισβάλλουν παράνομα στη χώρα τους και τη Συρία.

Ο γνωστός και φημισμένος frontman μέσω αυτού του βίντεο δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη του στον αγώνα των Κούρδων Μαχητών, ενώ ευχήθηκε στο τέλος να βγουν αυτοί νικητές από τούτο τον άδικο, άνισο και ανήθικο, αιματηρό πόλεμο.
Πιο συγκεκριμένα, στο μήνυμα του ανέφερε:
« Τα νέα από το μέτωπο είναι ευχάριστα. Μόλις κατέφθασαν ενισχύσεις ακούγοντας δυνατά Rage Against The machine! Ο τουρκικός φασισμός θα τσακιστεί! Ο Ερντογάν θα πέσει! »


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο που δείχνει τους Κούρδους αντάρτες να ακούν πάνω στα άρματα μάχης Rage Against The Machine, την ώρα που πηγαίνουν προς το μέτωπο του πολέμου.

https://www.facebook.com/TomMorello/videos/743839239363164/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου