Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Πρωτοφανής χυδαιότητα άνευ προηγουμένων από τη ΝΔ!



Η τωρινή κυβέρνηση της ΝΔ, καταπατώντας κάθε έννοιας ήθους και εντιμότητας, πράττει μια κυριολεκτικά πρωτοφανής χυδαιότητα, στα χρονικά!

Του Θεοδόση Βαδιάκα

Τυμβωρυχία και καπήλευση νεκρών

Αφού πρώτα διέπραξαν ως κόμμα τυμβωρυχία, εκμεταλλευόμενοι τους νεκρούς πέρυσι από τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι, ακολούθησε αμέσως η ιεροσυλία στην οποία επιδόθηκαν, κάνοντας καπήλευση των ίδιων των πτωμάτων, για κομματικούς σκοπούς. Τα συστημικά και διεφθαρμένα ΜΜΕ έθαψαν όσο μπορούσαν αυτό το σκάνδαλο.

Υπεύθυνοι-ανεύθυνοι για τον θάνατο ενός καρκινοπαθή

Πριν λίγο καιρό "δια χειρός" Υπουργείου Υγείας, η ΝΔ άφησε έναν καρκινοπαθή 3 μήνες χωρίς φάρμακα (από την ημέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση έως και σήμερα), με αποτέλεσμα αυτός να πεθάνει. Παρά τις καταγγελίες των ιατρών και των ανθρώπων που προσπαθούσαν να κρατήσουν εν ζωή τον αδικοχαμένο άνθρωπο, ο ασθενής δυστυχώς απεβίωσε. Το σάπιο σύστημα όμως, κατάφερε ξανά να συγκαλύψει ένα ακόμα σκάνδαλο, για λογαριασμό των νυν κυβερνώντων.

Σκοτώνουν για τρίτη φορά τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ

Τώρα λοιπόν, φτάνουν σε ακραίο επίπεδο την ξευτίλα και την απανθρωπιά τους.
Ο Παναγιώτης Ραφαήλ, (ένα όμορφο βρέφος 17 μηνών) είναι βαριά άρρωστος. Χρειάζεται εσπευσμένα τα χρήματα και την άδεια της κυβέρνησης για να πάει στο νοσοκομείο της Βοστώνης, ώστε να γίνει η επέμβαση που θα μπορέσει να τον σώσει. Σε αυτή του την μάχη με τον χειρότερο του αντίπαλο, ο μικρός Παναγιώτης έχει συμπαραστάτες τους ανθρώπους της οικογένειας του και όσους πολίτες έχουν ευαισθητοποιηθεί συνδράμοντας ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί, για να μαζευτεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Εκτός από 3.000.000 - αυτό το ποσό χρειάζεται για να γίνει η σωτήρια επέμβαση των γιατρών - λόγους προβλημάτων όμως, το μικρό βρέφος έχει απέναντι του σαν εχθρό του και την  κυβέρνηση της ΝΔ. Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη όχι μόνο δεν βοηθάει στο να σωθεί ο μικρός Ραφαήλ, αλλά ήδη τρεις φορές μέχρι τώρα, έχει αρνηθεί να βοηθήσει μέσω ΕΟΠΠΥ, κάτι που σημαίνει πως στην ουσία «αποφασίσουν και διατάσσουν» ότι ο μικρός Παναγιώτης πρέπει να μείνει εδώ και να πεθάνει, χωρίς καν να γίνει προσπάθεια για να σωθεί η ζωή του.

Δεν έχουν ούτε Ιερό, ούτε Όσιο


Για τέτοια χυδαιότητα μιλάμε! Παράλληλα, τα ίδια αυτά απάνθρωπα και δειλά στελέχη της ΝΔ, διαπράττουν ύβρις, κάνοντας εμετική προπαγάνδα, διαδίδοντας με Fake News πως δήθεν ο Πρωθυπουργός συνομίλησε με την οικογένεια του μικρού, για να βοηθήσει... ενώ στην πραγματικότητα αυτός και το κόμμα του, κάνουν τα πάντα προκειμένου να χαθεί κάθε ελπίδα για τη σωτηρία του παιδιού.

Διαψεύδει γεμάτη οργή τα Fake News και την προπαγάνδα η οικογένεια του Παναγιώτη Ραφαήλ


Η οικογένεια του μικρού Ραφαήλ, γεμάτη οργή και αγανάκτηση φυσικά, διέψευσε αμέσως την αναίσχυντη προπαγάνδα της ΝΔ. Τα εμετικά ψέματα μεγάλων στελεχών του κόμματος της, είχαν σκοπό να διαστρεβλώσουν για ακόμα μια φορά την πραγματικότητα και μέσα από αυτή την χυδαιότητα, να καρπωθούν μικροκομματικά οφέλη.

Απανθρωπιά και ασυναισθησία

Αυτοί οι απάνθρωποι που κυβερνούν, έχουν αποδείξει ουκ ολίγες φορές, πως είναι εντελώς αδίστακτοι για το οτιδήποτε. Μέσα τους υπάρχει αληθινή και διαβολική κακία. Εάν φτάνουν στο σημείο να συμπεριφερθούν τόσο απαίσια και ανήθικα, σε βάρος ενός βρέφους που είναι μόλις 17 μηνών... φανταστείτε για το τι είναι ικανοί να κάνουν, σε πολλές άλλες σοβαρές περιπτώσεις που θα αφορούν  διάφορα σημαντικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου