Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Παναθηναϊκός vs Ρεάλ Μαδρίτης: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια μέσα σε 2 ώρες!

                                                          πηγή εικόνας: https://www.paobc.gr

Του Θεοδόση Βαδιάκα



Σήμερα το μεσημέρι και με το που έγινε γνωστή από την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ η διάθεση των εισιτηρίων για το "Game 3" των Playoff της Euroleague, - ανάμεσα στο "Τριφύλλι" και την Ρεάλ Μαδρίτης - ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξαφάνισε εν ριπή οφθαλμού τα "μαγικά χαρτάκια", μέσα σε λιγότερες από δύο ώρες!


Μπράβο στους φιλάθλους του ΠΑΟ


Εμείς με την σειρά μας να πούμε ένα μπράβο στον κόσμο των ¨πρασίνων". Το αξίζουν όλοι τους φυσικά! Δεν θα μπούμε σε συγκρίσεις με άλλους αντιπάλους τους, γιατί δεν είναι αυτό το κυρίως θέμα μας, αν και σε γενικότερο πλαίσιο που αφορά την στήριξη των κάθε φιλάθλων στις ομάδες τους, είναι ένα μεγάλο ζητούμενο και αυτό.


Τους βγάζουμε το καπέλο όμως, γιατί οι φίλοι του Παναθηναϊκού αποδεικνύουν έτι μία ακόμη φορά τη πίστη τους και τη στήριξη τους στην πράσινη "επίσημη αγαπημένη" τους.



Ευχαρίστησε με τη σειρά της και Η ΚΑΕ


Ευχαριστήρια ανακοίνωση για το γεγονός έβγαλε άμεσα η διοίκηση της ΚΑΕ βεβαίως, με την οποία απευθύνεται προς τους φίλους του "Εξάστερου" και τονίζει το πόσο πολλή μεγάλη είναι η στήριξη που λαμβάνει από αυτούς η ομάδα, καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση και το ευχαριστώ της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το Sold Out, προς τον κόσμο της ομάδας:


<<Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Game 3 των Playoffs της Euroleague με τη Real Madrid (23/4, 21.00) δύο ώρες μετά την κυκλοφορία τους.
Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε εμπράκτως η πίστη, η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.
Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την με τη Real Madrid>>.


Βασιλική μονομαχία!



Βασιλιάς εναντίον Βασίλισσας της Ευρώπης λοιπόν...
Από τη μία 6 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, από την άλλη 10! Οι Θεοί του μπάσκετ θα απολαύσουν και οι φίλοι του αθλήματος, θα βλέπουν τα αστέρια να παρελαύνουν από τα γήπεδα ή τις οθόνες τους.
Ένα ντέρμπι Βασιλικό και μια μονομαχία που θα αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ!


Το καθήκον και η πίστη κόσμου και ομάδας


Ο κόσμος έκανε την αρχή και έπραξε το καθήκον από την πλευρά του. Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα, είναι να πιστέψουν και οι ίδιοι οι παίκτες στις δυνατότητες τους, να μην φοβηθούν και να τολμήσουν, ώστε  να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους! Επιβάλλεται να βάλουν καλά στο μυαλό τους, ότι μπορούν και το αξίζουν να προκριθούν! Φτάνει μόνο να το δείξουν στο παρκέ, παίζοντας όμορφο, θεαματικό και καθηλωτικό μπάσκετ, όπως πραγματικά ξέρουν και όπως επίσης έχουν αποδείξει πολλάκις πως μπορούν, από την έλευση Πιτίνο στον πάγκο του "Τριφυλλιού" και έπειτα...
Ακόμα και αν χάσουν και αποκλειστούν, αν κάνουν καλές εμφανίσεις και παρουσιάσουν ένα αξιόλογο και αξιόμαχο παιχνίδι, αν τα δώσουν όλα για τη νίκη αλλά παρόλα αυτά δε καταφέρουν να προκριθούν στο final 4 (για αγωνιστικούς και μη αγωνιστικούς λόγους), ο κόσμος της ομάδας θα σταθεί ξανά στο πλάι της και θα τη χειροκροτήσει για την προσπάθεια της, καθώς όπως είχε πει και ο πρώην εμβληματικός ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού οργανισμού, Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι φίλαθλοι/οπαδοί του "Τριφυλλιού" θα βρίσκονται <<στις χαρές και τις λύπες μαζί>> πάντα δίπλα στην "αρρώστια" τους.

Ας φωνάξουνε όλοι μαζί στο ΟΑΚΑ λοιπόν, "THE KING IN THE EUROPE", απέναντι στη Βασίλισσα που θα θελήσει να τους πει, "Bend the Knee"...

Υ.Γ: Το τμήμα μάρκετινγκ της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ φέτος, έχει περάσει σε άλλο επίπεδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου