Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Νέο single και official video από τους GLORYHAMMER!

                                                                                                       Πηγή εικόνας: https://gloryhammer.com

Του Θεοδόση Βαδιάκα

Οι Σκωτσέζοι
Power/Space metallers Gloryhammer, μέσα από ένα ολοκαίνουριο βίντεο τους σήμερα το πρωί, έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο κομμάτι τους για το επερχόμενο άλμπουμ τους "Legends From Beyond The Galactic Terrorvortex".

Στο νέο τραγούδι τους με τίτλο “
Gloryhammer”, βλέπουμε τον Angus McFife να καταφθάνει σε ένα μοχθηρό παράλληλο σύμπαν, το οποίο κυριαρχείται από τον διαβολικό μάγο Zargothrax! Αυτή τη φορά το ξακουστό και φημισμένο Gloryhammer του, είναι εντελώς αδύναμο. Η μόνη ελπίδα για τον ήρωα, είναι να πετάξει σαν άλλος Thor μέσα στο διάστημα και να επαναφορτήσει το θρυλικό Σφυρί του, με την εξίσου θρυλική Astral Fire! Εάν αποτύχει όμως στην αποστολή του, οι δυνάμεις του κακού οδηγούμενες από τον “deathknight Ser Proletius θα ρίξουν πυρηνική φωτιά(!) εναντίον των γενναίων μαχητών της αντίστασης που προστατεύουν το “Βασίλειο της Φωτιάς”. Για ακόμα μια φορά, η τραγική μοίρα αυτού του βασιλείου κρέμεται από την ισορροπία του σύμπαντος, και όλα αυτά… μέσα από έναν ακουστικό συνδυασμό Power/Heavy Metal και ηλεκτρονικών στοιχείων μουσικής, επικαλυμμένα με ένα Warhammer παρουσιαστικό, σε διαστημικό σκηνικό!

Κλασικοί
Gloryhammer δηλαδή… οι οποίοι να τονίσουμε πως έρχονται στην Ελλάδα ως Special Guest, στην περιοδεία των Powerwolf “The Sacrament Of Sin Tour 2019”, τον ερχόμενο Νοέμβριο σε Αθήνα (Piraeus 117 Academy) και Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater), 29 και 30 του μηνός αντίστοιχα!

Το νέο άλμπουμ των Σκοτσέζων
Power/Space metallersLegends From Beyond The Galactic Terrorvortex”, θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 31 Μαΐου 2019!


Απολαύστε άλλη μια περιπέτεια του διαστήματος…
























Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου