Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Star Wars Episode IX: The Rise Of Skywalker!!!


Του Θεοδόση Βαδιάκα


 Επιτέλους βγήκε! Το πρώτο official teaser trailer του "Rise Of The Skywalker", για την 9η χρονολογικά ταινία του Star Wars Universe, είναι απολαυστικό, προκαλεί ρίγος ανατριχίλας και hype σε "κολασμένα" επίπεδα! Η στιγμή που όλοι περιμέναμε εδώ και 1,5 ολόκληρο χρόνο - αμέσως μετά το τέλος της αποτυχημένης (κατά γενική ομολογία) δεύτερης ταινίας του Rian Johnson - άξιζε όλη αυτή την αναμονή και με το παραπάνω!

Επιστροφή στις ρίζες του κλασικού Star Wars Universe

 Αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται να διαφέρουν από τις προηγούμενες ταινίες του new Saga που προσπάθησε να κτίσει ο Αμερικανός σκηνοθέτης, και όπως αρχίζουμε να νιώθουμε από το πρώτο μόλις trailer της επερχόμενης ταινίας, προετοιμαζόμαστε για ένα απερίγραπτο νοσταλγικό ταξίδι στον Πόλεμο των Άστρων και στον τρόπο που τον γνωρίσαμε, τον μάθαμε και τον αγαπήσαμε από τον J. J. Abrams! Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά, εάν το νέο εγχείρημα θα έχει επιτυχία και αν θα καταφέρει να επιστρέψει στις στιγμές μεγαλείου που προσέφεραν στο κοινό, οι πρώτες ταινίες του Star Wars, ή και αυτή του "Roque One" που βγήκε πιο πρόσφατα. Το μόνο σίγουρο είναι πως...
TO ΔΙΑΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΕΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΥΝΑΤΟ!!!

Φοβερός τίτλος ταινίας και μεγάλες επιστροφές!


 Έχουμε και τον νέο τίτλο που είναι όλο υποσχέσεις και πιθανές εκπλήξεις... ΚΑΙ ΤΙ ΤΙΤΛΟ βέβαια, έτσι; "Η ΕΓΕΡΣΙΣ ΤΟΥ SKYWALKER". Ομολογώ πως καλύτερο, επικότερο και πιο πετυχημένο τίτλο για την προσπάθεια επιστροφής του Star Wars Universe στη Skywalker εποχή, δεν θα μπορούσα να σκεφτώ. Εκτός από τους Skywalkers όμως και τη κληρονομιά τους, έχουμε επιστροφή στην οθόνη για... το ολόγραμμα της αποθανούσας Carrie Fisher, στον ρόλο της πολυαγαπημένης, λατρεμένης και πάντα ατρόμητης Princess Leia! Μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Johnson στους φίλους του Star Wars Saga, θα είναι όπως είδαμε και στο trailer, ο μεγάλος, αλησμόνητος και πολυμήχανος Lando Calrissian(!), ο οποίος επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη ως χαρακτήρας - έπειτα από την ταινία "Solo, A Star Wars Story" που έπαιξε στους κινηματογράφους τον προηγούμενο Μάϊο - οδηγώντας το φανταστικό και αγαπημένο του Millennium Falcon!

Ο καταθλιπτικός και από όλες τις απόψεις σκοτεινός Kylo Ren , φαίνεται σαν να αφήνει τη Dark Side και να στρέφεται προς τη μεριά της Αντίστασης!;!;!;

Η ξεχωριστή στιγμή που ανατρίχιασε ολόκληρο τον πλανήτη και προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού!


  Το πιο ξεχωριστό όμως σε αυτό το trailer, είναι το απόλυτο αποκορύφωμα, η στιγμή που ανατριχιάζει ολόκληρο το κορμί και παγώνει το μυαλό σου και ολόκληρο το είναι σου...
Ο Luke Skywalker ακούγεται να λέει αρχικά στη Rey <<We always be with you>> καθώς αυτή αντικρίζει μαζί με τους συντρόφους της (Πο, Φιν, Τσουμπάκα, Bb-8 δίπλα σε ένα νέο droid και τον C3-Po) κάτι σαν απομεινάρια από το δεύτερο Death Star που κατάφερε να καταστρέψει η Επανάσταση των Rebels στο "Return of the Jedi".
Αυτή η σκηνή, σε συνδυασμό με το τι ακολουθεί, φτάνει σε αστρικό επίπεδο την ανυπομονησία και την προσμονή!
<<No one is ever really gone>> ακούγεται να λέει και πάλι η χαρακτηριστική φωνή του ισχυρότερου Jedi που υπήρξε ποτέ στον Γαλαξία. Και αμέσως μετά από αυτό... ακολουθεί το χαρακτηριστικότατο διαβολικό γέλιο του Emperor Palpatine(!) σε μαύρο φόντο. . .

Να με συγχωρέσετε για την αδόκιμη έκφραση, αλλά όπως λένε οι nerds και οι geeks fans...
HYPE LIKE HELL!!! Δεν υπάρχει άλλη έκφραση ή άλλος χαρακτηρισμός που να αντιπροσωπεύει και να μας ταυτίζει απόλυτα, με ότι νιώθουμε από την ώρα που παρακολουθήσαμε αυτό το ανεπανάληπτα επικό και "σκαλωτικό" teaser! Να αναφέρω επίσης πως όλα αυτά, όλη αυτή η πανδαισία νοσταλγίας, συγκίνησης και φαντασίας, ξεκινάει με την Rey σε μια έρημο καθώς λαχανιάζει και παράλληλα προετοιμάζεται να πάει σε κατά μέτωπο σύγκρουση με ένα T-Fighter! Δείχνοντας μας να καταλάβουμε πως έχει διδαχθεί τη Δύναμη, έχει εκπαιδευτεί και έχει εξασκήσει σε επίπεδο αληθινού Jedi Master, τις σπάνιες και παντοδύναμες ικανότητες της!!!


Ξεπέρασε και το Game Of Thrones!

 Προσωπικά θεωρώ πως πάρα πολύ άνετα κλέβει τη παράσταση και τα φώτα της δημοσιότητας το συγκεκριμένο trailer, ακόμα και από το Game Of Thrones, το οποίο σημειωτέον... ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα, μετά από 2 ολόκληρα χρόνια αναμονής!

Υπομονή και αναμονή...

 Η υπέρμετρα πολυαναμενόμενη 9η ταινία του Star Wars Universe (και τρίτη του σκηνοθέτη Rian Johnson), με τίτλο "The Rise Of Skywalker" θα προβληθεί στις αίθουσες των κινηματογράφων τα Χριστούγεννα του 2019. Μπορεί λοιπόν στο Westeros και το Game Of Thrones, ο Χειμώνας να έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα... ωστόσο εδώ πέρα αργεί τόσο πολύ, σε βαθμό που δεν το σκεφτόμαστε καν... ή μήπως μετά από τόσο hype αλλάξατε γνώμη και πλέον παρακαλάτε να περάσουν το συντομότερο δυνατόν γρήγορα, αυτοί οι "βασανιστικοί" 8 μήνες αναμονής;
Φροντίστε η υπομονή, να σας γίνει φίλοι μου, αρετή! Γιατί αλλιώς, δεν θα αντέξετε τόσο μεγάλη αναμονή...

Δείτε το official teaser trailer του "The Rise Of Skywalker"


 Για την ώρα το μόνο που μπορείτε να κάνετε πάντως, είναι να δείτε ξανά και ξανά και εκατοντάδες φορές ακόμα, το official teaser trailer του Star Wars Episode IX και να το απολαύσετε!

May The Force Be With You



Υ.Γ: Rian Johnson και υπέρμαχοι του υπερβολικού "political correct", σας παρακαλώ...
μη χαλάσετε και το Ένατο Επεισόδιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου