Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Στοιχηματικές προβλέψεις και ανάλυση 20/10/18 - 21/10/18


Υπάρχει μπόλικη δράση και αρκετά, πολύ μεγάλα παιχνίδια, στο κουπόνι, αυτού του Σαββατοκύριακου. Επέλεξα προσωπικά μια εξάδα από αυτά, με την ελπίδα, να πάμε όλοι μας ταμείο! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά, ένα προς ένα...


Τσέλσι vs Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:
Σε αυτό το κλάσσικο, ασφαλώς και τον πρώτο λόγο, τον έχει η γηπεδούχος ομάδα. Η Τσέλσι φέτος, έχει εκπλήσσει τους πάντες. Μετά το κακό έως μουδιασμένο ξεκίνημα της, στο τελικό του Σούπερ Καπ και την ήττα, απέναντι στην ανώτερη Μάντσεστερ Σίτι. Ούτε ο πιο φανατικός οπαδός της, δε θα περίμενε, πως θα έχει τέτοια ανοδική πορεία η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι και θα βρίσκετε αυτή τη στιγμή, στη πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, μαζί με τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι! Όταν μάλιστα, το καλοκαίρι δεν έγιναν πολλές διορθωτικές  κινήσεις, αντίθετα μάλιστα, αποδυναμώθηκε στο έμψυχο υλικό της, όταν έφυγε ο βασικός  τερματοφύλακας της, Κουρτουά και υπήρχε και ο κίνδυνος, ο Άζαρντ να τον ακολουθήσει επίσης, με μεταγραφή, στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό όμως δεν έγινε, ο Βέλγος επιθετικός έμεινε και μαζί του, παρέμειναν και οι ελπίδες των "μπλε", για μια αξιοπρεπή παρουσία, τη φετινή σεζόν. Όμως, με ηγέτη τους των Άζαρντ, (ο οποίος είναι και πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη στιγμή), τα "λιοντάρια" του Λονδίνου, έχουν καταφέρει, ότι το μακρινό καλοκαίρι, φάνταζε αδύνατο και όνειρο θερινής νυκτός. Βρίσκονται στη πρώτη θέση, στο Πρωτάθλημα της Αγγλίας. Έχουν πάρει πρόκριση για το Λιγκ Καπ Αγγλίας, εις βάρος της Λίβερπουλ, μέσα στο Άνφιλντ! Ενώ έχουν και ένα χαλαρό σερί νικών στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου βεβαίως, εκεί είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί, για τη κατάκτηση του τίτλου. Συνεπώς, οι "μπλε" διανύουν μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας, έχουν ανεβασμένη τη διάθεση και τη ψυχολογία τους και επίσης, έχουν το μομέντουμ που τους ευνοεί, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ιδιαίτερα μάλιστα, απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο.
Στην αντίπερα όχθη, η Γιουνάιτεντ έχει ουκ ολίγα προβλήματα και πάρα πολλές αναταραχές, στο εσωτερικό της ομάδας, από την αρχή της σεζόν. Οι παίκτες έχουν τη χειρότερη των σχέσεων, με τον Μουρίνιο, ο οποίος έχει τσακωθεί, σχεδόν με όλους, ενώ κλήθηκε και πάλι, σε απολογία για απρεπή  συμπεριφορά, εις βάρος αντίπαλου παίκτη, από τα αρμόδια όργανα, της πειθαρχικής επιτροπής, της Πρέμιερ Λιγκ. Οι οπαδοί της ομάδας, δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Πορτογάλο εκκεντρικό  τεχνικό. Ενώ για να είμαστε ειλικρινείς, αυτή τη στιγμή, οι μόνοι άνθρωποι σε όλο το Μάντσεστερ, που συμπαθούν και στηρίζουν τον Μουρίνιο, είναι ο πρόεδρος της ομάδας και εκείνος ο τύπος που στο 3-2 με ανατροπή, εις βάρος της Νιουκάστλ, είχε γράψει σε ένα πλακάτ, "Ο Μουρίνιο δεν είναι  λούζερ". Συνεπώς, η Γιουνάιτεντ που αγωνιστικά δεν διανύει και τη καλύτερη της περίοδο, εκτός  των προβλημάτων εντός αγωνιστικού χώρου, όπου οι στιγμές ποιότητας της, βγαίνουν με το σταγονόμετρο... έχει να αντιμετωπίσει και αντιμετωπίζει ακόμα δηλαδή, τα προβλήματα εκτός  αγωνιστικού χώρου, τα οποία από την αρχή της σεζόν, ταλανίζουν την ομάδα των "κόκκινων διαβόλων" και είναι φανερό, πως από αυτά, επηρεάζεται και η συνολική παρουσία της ομάδας, τόσο  στους αγώνες που δίνει εντός Αγγλικού εδάφους, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε αυτό το παιχνίδι, θα προτείνω τον άσσο και τη νίκη της Τσέλσι, η οποία θα έρθει σίγουρα πιστεύω, είτε με εύκολο είτε με δύσκολο τρόπο. Επειδή όμως πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες, με μεγάλη αντιπαλότητα, σίγουρα δε μπορούμε να πούμε ότι θα λήξει 3-0 το σκορ, ή θα έχει γενικότερα, μεγάλη έκταση. Η Τσέλσι θέλει, μπορεί και πιστεύει περισσότερο στη νίκη, στην οποία θεωρώ ότι θα φθάσει, με όπλο και την έδρα της. Ενώ από την άλλη, η Γιουνάιτεντ όπως είπαμε, δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο μια πολύ δύσκολη έδρα και μια πολύ δυνατή ομάδα, αλλά και τα δικά της προβλήματα, στο εσωτερικό της. Άσσος λοιπόν το σημείο που προτείνω ('1'), αν και για ένα τέτοιο ματς, έχει πολύ χαμηλή απόδοση, κοντά στο 1,75.


Παναθηναϊκός vs Πανιώνιος:
Οι "πράσινοι" υποδέχονται σε ένα ΟΑΚΑ, με πάνω από 30.000 κόσμο, τους πάντα μαχητικούς "κυανέρυθρους". Ο Παναθηναϊκός έχει μια τρελή, αναπάντεχη και ξέφρενη πορεία, σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, όντας αήττητος και στους δύο θεσμούς. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, έχει κερδίσει ξανά τον κόσμο της, που τη προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποίησε μια μεγαλειώδη εκδρομή στη Τρίπολη, για το ματς, απέναντι στον Αστέρα, κατεβάζοντας πάνω από  4.000 οπαδούς, οι οποίοι μετέτρεψαν το "Θ. Κολοκοτρώνης", σε Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ενώ τα πιτσιρίκια του Δώνη, έχουν κερδίσει την εκτίμηση, τον σεβασμό και την αναγνώριση και από φίλους των υπόλοιπων ομάδων, του ελληνικού Πρωταθλήματος. Ακόμα και των αντιπάλων τους! Στα μάτια της κοινής γνώμης, της φίλαθλης Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός παίζει το πιο όμορφο και απρόβλεπτο ποδόσφαιρο. Αυτό δίνει στους "πράσινους", την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται, αλλά και το μοναδικό πλεονέκτημα, να μη μπορεί να καταλάβει ο αντίπαλος τους, με τι στυλ θα παίξουν και ποιο τρόπο παιχνιδιού, θα ακολουθήσουν, βάζοντας έτσι, πολύ δύσκολα, σε κάθε αντίπαλο προπονητή.
Η ομάδα του Τριφυλλιού έπρεπε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή, στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, μαζί με τον Παοκ, έχοντας περάσει με νίκη από δύσκολες έδρες, όπως της Ξάνθης, της Λάρισας και του Παναιτωλικού. Κέρδισε μέσα στην έδρα της, την Λαμία, τον Λεβαδειακό και τον Πας Γιάννινα. Ενώ κατάφερε και έμεινε όρθια και στη Τρίπολη, αποσπώντας ισοπαλία στο 90ο λεπτό του αγώνα, απέναντι σε έναν πολύ σκληροτράχηλο αντίπαλο. Όμως το -6 από τις εγκληματικές και ανεύθυνες ενέργειες του ιδιοκτησιακού  καθεστώτος της ΠΑΕ, επέφεραν αυτή τη ποινή κι έτσι τώρα, οι ''πράσινοι' βρίσκονται μόλις στην έκτη θέση του Πρωταθλήματος, 6 πόντους μακριά από την κορυφή, ελέω της τιμωρίας που προαναφέραμε.
Ο Πανιώνιος από την άλλη, έχοντας βγάλει ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, τις πρώτες 4 αγωνιστικές, με αντιπάλους τον νεοφώτιστο Οφη, αλλά κυρίως τους τρεις διεκδικητές του τίτλου (Παοκ, Αεκ, Οσφπ), σε συνεχόμενα παιχνίδια, έχει καταφέρει να κρατηθεί, στην 9η θέση του Πρωταθλήματος, με νίκες απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, την Λάρισα και τον Άρη. Ασφαλή  συμπεράσματα από την εικόνα των Νεοσμυρνιωτών, δε μπορούν να βγουν, δεδομένου και του πάρα  πολύ δύσκολου προγράμματος που είχαν να αντιμετωπίσουν, στις 4 πρώτες αγωνιστικές, όπου  συνολικά, μάζεψαν μόνο 1 βαθμό, στην ισοπαλία με τον Οφη, αν και αδικήθηκαν κατάφωρα, από τη διαιτησία, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στη Νέα Σμύρνη.
Ο Πανιώνιος πάντα δυσκολεύει τον Παναθηναϊκό, όταν τον υποδέχεται, στο σπίτι του. Εκτός έδρας όμως, αλλάζει άρδην αυτό. Καθώς το Τριφύλλι πάντα, εύκολα ή δύσκολα, ανεξαρτήτως κατάστασης της ομάδας, καταφέρνει και βρίσκει τον τρόπο, να κερδίζει τους κυανέρυθρους. Το ίδιο πιστεύω, θα συμβεί και σήμερα στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" θέλουν διακαώς τη νίκη, που θα τους δώσει έναν αέρα, από τους διώκτες τους, για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Ενώ θα τους εμψυχώσει και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση τους, ακόμα περισσότερο, για τα τρία επόμενα, συνεχόμενα, πολύ  δύσκολα και μεγάλα ντέρμπι, που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα, απέναντι σε Παοκ (εκτός), Αεκ (εντός) και Οσφπ (εκτός).

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1σος ('1') εύκολα ή δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερη ομάδα και παίζει πιο όμορφο ποδόσφαιρο από τον αντίπαλο του, ο οποίος μάλλον θα κατέβει στον αγώνα, με στόχο να χαλάσει το παιχνίδι των "πράσινων", ούτως ώστε να μη δεχθεί κάποιο τέρμα. Ωστόσο πιστεύω ότι οι "πράσινοι", θα καταφέρουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Το θέμα είναι αν θα το πετύχουν νωρίς ή αν θα σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο. Στη πρώτη περίπτωση, το παιχνίδι θα ανοίξει, κάτι που βολεύει την ομάδα του Γιώργου Δώνη, μιας και θα βρει πολύ περισσότερους χώρους για να επιτεθεί και να πετύχει, περισσότερα τέρματα. Ενώ στη δεύτερη περίπτωση, ο Πανιώνιος αν θέλει να κυνηγήσει το ματς, θα αναγκαστεί να ανέβει μέτρα στο γήπεδο, να βγει από την άμυνα του και να κάνει επιθέσεις, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο Τριφύλλι, να παίξει με αντεπιθέσεις και να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, το οποίο θα κλειδώσει τη νίκη του. Η απόδοση που δίνεται, για νίκη του Παναθηναϊκού, είναι στο 1,85.


Στουτγκάρδη vs Ντόρτμουντ:
Η Στουτγκάρδη, διανύει μέχρι στιγμής φέτος, μια πάρα πολύ κακή σεζόν. Βρίσκεται στη τελευταία θέση του Πρωταθλήματος της Bundesliga και όχι άδικα. Μαζί με το Ανόβερο και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, έχουν μαζέψει από 5 βαθμούς, στις επτά πρώτες  αγωνιστικές, ενώ η ομάδα των Σουηβών, κατάφερε να αποκλειστεί και από το κύπελλο Γερμανίας, απέναντι στη Χάνσα Ρόστοκ, μόλις στο πρώτο γύρο της διοργάνωσης! Ακόμα μια επιβεβαίωση, ότι δε πάνε καθόλου καλά τα πράγματα, για το σύνολο του Μάρκους Βάιντσιρλ.
Στην αντίπερα όχθη, η Μπορούσια Ντόρτμουντ διανύει μια περίοδο τρομερού άστρου και επιτυχιών. Βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga, παίζει πολύ ελκυστικό, επιθετικό και ελεύθερο ποδόσφαιρο. Έχει τα θεματάκια της στην άμυνα, τα οποία όμως, μέχρι στιγμής, έχει υπερκαλύψει με απόλυτη επιτυχία, η επίθεση φωτιά, που σε κάθε ματς φέτος, μετράει  μέσο όρο τερμάτων, πάνω από 3 γκολ. Σκοράρει πολύ η ομάδα του Λισιέν Φαβρ, σε κάθε ματς και αυτός είναι ο κύριος λόγος, της μέχρι τώρα, πολύ επιτυχημένης πορείας των Βεστφαλών, σε Γερμανία και Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ντόρτμουντ μέχρι στιγμής, παραμένει αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει, έχοντας 1 νίκη στο κύπελλο Γερμανίας, 2 στις 2 νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, στη Bundesliga.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν και μιλάμε για το Γερμανικό Πρωτάθλημα, στο οποίο ποτέ δε μπορείς να είσαι  σίγουρος, για την έκβαση και το αποτέλεσμα του αγώνα. Θεωρώ πως αυτή τη περίοδο, το μομέντουμ και οι συγκυρίες, ευνοούν την Ντόρτμουντ, να περάσει με ένα διπλό και από τη Στουτγκάδη. Αυτό διότι οι "κιτρινόμαυροι", θα θέλουν να παραμείνουν στη κορυφή και να συνεχίσουν, το σερί των επιτυχιών, χαράζοντας μόνοι τους, τη μοίρα τους και χωρίς να εξαρτώνται, από τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου. Οι Βεστφαλοί έχουν πολύ καλύτερη και ανεβασμένη ψυχολογία. Έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση  από τους Σουηβούς αντιπάλους τους και αυτό πιστεύω, θα φανεί στο Σαββατιάτικο, μεταξύ τους παιχνίδι. Επειδή όμως όπως ανέφερα, ποτέ δε ξέρουμε σε τέτοια παιχνίδια, ποια θα είναι η έκβαση του αγώνα, θα προτιμήσω να δώσω σαν σημείο, το 2πλο της Ντόρτμουντ, αντί για το 'G/G' που σκεφτόμουν, διότι η Στουτγκάρδη είναι πολύ πιθανόν να σκοράρει στην έδρα της, αλλά όχι απόλυτα σίγουρο, παρά την κακή αμυντική λειτουργία, της Ντόρτμουντ. Ενώ αντίθετα, εύκολα ή δύσκολα, η Μπορούσια θα περάσει πιστεύω και από την έδρα των "κόκκινων".
Το 2πλο της Ντόρτμουντ, δίνεται σε μια καλή απόδοση, κοντά στο 1,85.


Χέρενφεν - Άγιαξ:
Σκοράρουν πολύ και οι δύο ομάδες. Σε κάθε παιχνίδι τους. Πραγματοποιούν και οι δυο, πολύ καλή σεζόν έως τώρα και παίζουν πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα δούμε πολλά  γκολ σε αυτό το ματς, αλλά οι αποδόσεις δε βοηθάνε, στο να παίξουμε 'O/U', ενώ δεν είναι σίγουρο και το πόσα γκολ θα επιτευχθούν, από κάθε ομάδα. Το πρώτο λόγο για νίκη, ασφαλώς τον έχει ο Αίαντας, όντας πιο έτοιμη, πιο δουλεμένη και πιο καλοστημένη ομάδα. Όμως το 2πλο βρίσκεται σε εξευτελιστική απόδοση και δεν υπάρχει λόγος, να ρισκάρουμε για κάτι τέτοιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Συνεπώς, το 'G/G'  ανάμεσα σε δυο ομάδες που λατρεύουν το επιθετικό ποδόσφαιρο, δε νοιάζονται ιδιαίτερα για το τι θα γίνει στα μετώπισθεν και είναι και οι δυο, του στυλ "όσα φάμε και όσα βάλουμε", μας οδηγεί σε μια ασφαλής επιλογή, όπου με την απόδοση, στο 1,75... θεωρώ ότι αποτελεί, ένα πολύ τίμιο και αξιοπρεπές σημείο για στοίχημα.


Άρης vs Παοκ:
ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΤΕΡΜΠΙ για τη Θεσσαλονίκη, μετά από πάρα πολύ καιρό. 4 χρόνια χωρίς classico α λα Salonica είναι πολλά, τόσο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, όσο και για την υπόλοιπη, ποδοσφαιρική Ελλάδα. Είναι ένα παιχνίδι, που περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία, όλη η φίλαθλη Ελλάδα, μα πιο πολύ από όλους και για ευνόητους λόγους, οι φίλοι του Άρη. Οι οποίοι περίμεναν να υποδεχθούν τον άσπονδο συμπολίτη και αιώνιο αντίπαλο τους, 4 ολόκληρα χρόνια. Αναμονή τέλος λοιπόν και για τον Άρη και τον κόσμο του. Αυτό το ματς, δεν είναι σαν όλα τα άλλα και σίγουρα δεν έχει απλά τον χαρακτήρα, του δύσκολου παιχνιδιού. Πρόκειται για τη "Μητέρα των Μαχών". Για ένα παιχνίδι που οι παίκτες των "κιτρινόμαυρων", θα δώσουν μέχρι και τη ψυχή τους, προκειμένου να κερδίσουν και να δώσουν, αυτή την ανεκτίμητη χαρά, στους οπαδούς τους. Η καζούρα που θα ακολουθήσει, θα είναι το ίδιο ανεκτίμητη φυσικά! Όμως πέρα από αυτά, ο Άρης δεν έχει μόνο τη δίψα, τη θέληση και την μέγιστη ανάγκη για νίκη, ως όπλα του. Διαθέτει επίσης, πολύ καλό υλικό, ένα πολύ καλά δομημένο και οργανωμένο σύνολο παικτών, το οποίο παίζει όμορφο, επιθετικό και φαντεζί ποδόσφαιρο. Ο τρόπος παιχνιδιού του Άρη, είναι πολύ ελκυστικός ,ακόμα και για κάποιον ουδέτερο φίλαθλο, που δεν υποστηρίζει, την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε, ότι για αυτή τη μεγάλη μάχη, ο κόσμος που θα κατακλύσει το Κλεάνθης Βικελίδης, θα είναι ο πιο ισχυρός σύμμαχος για τους παίκτες του Πάκο Ερέρα και ο χειρότερος εχθρός, για τους παίκτες του Λουτσέσκου. Κάτι που είναι αυτονόητο βεβαίως, καθώς δε μιλάμε για απλά, μια ακόμα δύσκολη και καυτή έδρα, του Πρωταθλήματος. Αλλά για την έδρα, που δε θέλει με τίποτα και για κανένα λόγο, να δεχθεί να περάσει ο Παοκ από εκεί μέσα, ως νικητής. Γεγονός που έχει να συμβεί  δηλαδή, από το πολύ μακρινό 2005. 13 χρόνια αήττητος σε κανονική διάρκεια παιχνιδιού, είναι ο Άρης, μέσα στο "κάστρο" του, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο του. Μια πολύ δυνατή, σκληρή και εντυπωσιακή παράδοση, αν μη τι άλλο...
Στο αντίπαλο στρατόπεδο, επικρατεί, ικανοποίηση για τη βαθμολογική θέση της ομάδας και ηρεμία. Μάλιστα, επικρατεί χαρακτηριστική ηρεμία στην ομάδα του "Δικεφάλου", αν αναλογιστεί κανείς, ότι προετοιμάζεται, για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κυρίως, ένα μεγάλο ντέρμπι. Από την άλλη, υπάρχει και το επερχόμενο, κρισιμότατο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης, απέναντι στην Βιντεοτον, όπου με νίκη, ο "Δικέφαλος" του Βορρά, παίρνει σαφές και ξεκάθαρο προβάδισμα, για τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου, που οδηγεί στη πρόκριση για την επόμενη φάση, του Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια, το να πάρουν αψήφιστα οι παίκτες του Παοκ, τον αγώνα απέναντι στον Άρη και να θεωρήσουν, ότι πρόκειται για ένα απλό και χαλαρό ματς, θα ήταν ένα εγκληματικό και μοιραίο λάθος! Μπορεί να έχει χαθεί η παλαιά αίγλη των ντέρμπι, Άρης - Παοκ,(όπως είδαμε και στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα στις δύο ομάδες), όμως αυτό συνέβη, διότι οι "κιτρινόμαυροι", είχαν πέσει  κατηγορία και ταλανίζονταν για χρόνια, με πολλά και μεγάλα, οικονομικά προβλήματα. Σαφώς και σήμερα, βρίσκονται σε πολύ καλύτερη και διαφορετική κατάσταση. Ενώ μη ξεχνάμε, πως αν ο Παοκ  δε κυνηγήσει τη νίκη, θα κινδυνέψει να χάσει, τη πρώτη θέση του Πρωταθλήματος, αν και είναι ακόμα, πάρα πολύ νωρίς, για να βγει ένα και μόνο, ξεκάθαρο φαβορί, για τη κατάκτηση του τίτλου. Το μόνο σίγουρο, πως ο Άρης είναι από τις ομάδες-αντιπάλους, που δε θέλουν να δουν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, να συμβεί, κάτι τέτοιο. Αυτό σημαίνει φυσικά, πως οι "κιτρινόμαυροι", θα κάνουν τα πάντα, για να πάρουν τη νίκη, ή έστω, να κόψουν βαθμούς από τον συμπολίτη τους. Η αποστολή του Παοκ, θα κατέβει στο Χαριλάου, χωρίς 2 τραυματίες, αν και αυτό, δεν είναι λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, μιας και δε πρόκειται για πρωτοκλασάτους παίκτες, που κάνουν τη διαφορά. Όλοι λένε ότι πηγαίνουν για τη νίκη, όπως συνέβη συνήθως, σε αυτού του είδους, τις αναμετρήσεις ,προς τέρψιν των οπαδών, των εκάστοτε ομάδων. Αν το εννοούν όμως, είναι άλλο θέμα και θα φανεί (όπως πάντα) μέσα στο γήπεδο. Μπροστά σε ένα φλεγόμενο γήπεδο και ένα φανατισμένο κοινό, εναντίον τους, οι ποδοσφαιριστές του Παοκ, πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν, αν θέλουν να έχουν ελπίδες, ώστε να φθάσουν, στη πολυπόθητη νίκη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ξεκάθαρο αποτέλεσμα γι' αυτό το παιχνίδι, είναι μόνο το '1/Χ' (άσσος/χ-διπλή ευκαιρία). Δε δίνω καμία ελπίδα στον Παοκ, να μπορέσει να περάσει από το "Κλεάνθης Βικελίδης", με νίκη. Με τόσο καυτή και εχθρική ατμόσφαιρα, οι παίκτες του Παοκ, θα τα χάσουν ,γιατί αυτό που έχουν ζήσει σε "Καραϊσκάκη" και άλλες έδρες που έχουν πάει, δεν είναι τίποτα, μπροστά στη "κόλαση", που θα δημιουργήσουν, ειδικά γι' αυτό το ματς, οι φίλοι του Άρη. Ενώ δεν είναι οι μόνοι που μπαίνουν στην εξίσωση του αγώνα, καθώς όπως αναφέραμε και αναλύσαμε, ο Άρης έχει μια πολύ καλή, επιθετική και φαντεζί ομάδα, που έτσι κι αλλιώς, θα δημιουργήσει τρομερά προβλήματα ,στην άμυνα του "Δικεφάλου". Το παιχνίδι πάει για ισοπαλία, όπου για κάποιο περίεργο λόγο, όπως και στο κύπελλο, έτσι και τώρα, θα άφηνε ευχαριστημένους τους παίκτες του Παοκ και ανικανοποίητους, αυτούς του Άρη. Οπότε, διπλό δεν υπάρχει περίπτωση να βγει. Αν θέλετε να το ρισκάρετε, παίξτε το σημείο '1' ή 'Χ'. Πάντως, η πιο ασφαλής και σίγουρη επιλογή, είναι η διπλή ευκαιρία στο '1/Χ', με μια πολύ τίμια απόδοση για τέτοιο ποντάρισμα, η οποία, φτάνει το 1,65!


Γκλάντμπαχ vs Μάιντζ:
Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ πραγματοποιεί φέτος, μια πολύ καλή πορεία στο Πρωτάθλημα της Bundesliga, έχοντας σε επτά αγώνες, μόλις 1 ήττα, 2 ισοπαλίες και 4 νίκες. Βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 3 βαθμούς μακριά, από τη πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Τα "πουλάρια" την προηγούμενη αγωνιστική, κατάφεραν και πέτυχαν μια αξιοσημείωτη, ιστορική, τεράστια νίκη, μέσα στο Μόναχο, συντρίβοντας την αιώνια αντίπαλο τους Μπάγερν, με το βαρύ σκορ, 0-3!!! Αυτός ο απρόσμενος θρίαμβος, ανέβασε το ηθικό και τις φιλοδοξίες των ασπρόμαυρων Βεστφαλών, οι οποίοι ακολουθούν από κοντά, την συμπολίτισσα τους, Μπορούσια Ντόρτμουντ, στη κούρσα για τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γερμανίας, μιας και μετά από πάρα πολλά χρόνια, η Μπάγερν που ήταν το σύνηθες φαβορί, για την κατάκτηση του τίτλου, φέτος δε βρίσκεται ούτε μέσα στη πρώτη 5αδα, αφού διανύει κάκιστη σεζόν. Αυτό έχει δώσει το δικαίωμα και τις ελπίδες, στην Ντόρτμουντ, τη Γκλάντμπαχ και τη Λειψία, να ελπίζουν για το "θαύμα", μετά από πολύ καιρό! Αναλογιζόμενοι αυτή την ιστορική συγκυρία λοιπόν και σε συνδυασμό, με την μέχρι τώρα πορεία της Γκλάντμπαχ, θα ήταν αυτοκτονικό, να μη κερδίσουν οι "ασπρόμαυροι", μέσα στην έδρα τους, τη Μάιντζ. Η οποία Μάιντζ, έχει μια σκληροτράχηλη και σχεδόν απροσπέλαστη άμυνα... όμως επιθετικά, δεν έχει να επιδείξει, τίποτα απολύτως. Η επίθεση της, δεν αποτελεί κίνδυνο, για καμιά ομάδα, μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα. Νίκη χωρίς γκολ, δε γίνεται να πάρει, πόσο μάλλον σε μια καυτή και δύσκολη έδρα, όπως το Μπορούσια Παρκ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Συνεπώς, η Γκλάντμπαχ με τον υπέρμετρα ενθουσιασμένο κόσμο της, στο πλευρό της, θα θελήσει να μπει από νωρίς μπροστά στο σκορ, για να μετατρέψει το παιχνίδι, σε ένα πάρτι, μια φιέστα, ώστε να έχει συνέχεια, η τεράστια νίκη, της προηγούμενης αγωνιστικής, απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου και να μπορέσει να παραμείνει ζωντανή, στο κυνήγι του τίτλου, με μεγάλες αξιώσεις! Η Μάιντζ, θα θελήσει σίγουρα να χαλάσει το πάρτι, αλλά δε καίγεται κιόλας για κάτι τέτοιο. Ενώ δε νομίζω ότι υπό τέτοιες συνθήκες, θα μπορέσει να κάνει κάτι αξιόλογο και να κλέψει, έστω και το βαθμό της ισοπαλίας. Προτείνω τον άσσο σε αυτό το ματς αν και πιστεύω, ότι δε θα έρθει πανηγυρικά. Όμως θα έρθει σίγουρα, εύκολα ή δύσκολα. Η Γκλάντμπαχ θα το πάρει το ματσάκι και θα συνεχίσει την πολύ καλή πορεία της, χωρίς να σπαταλήσει τη μεγαλειώδη νίκη της, απέναντι στη Μπάγερν, αποδεικνύοντας σε "εχθρους" και φίλους, ότι δεν επρόκειτο, για κάποιο "πυροτέχνημα". Το σημείο '1', έχει απόδοση κοντά στο 1,65 και τηρουμένων των αναλογιών, αλλά και της περίστασης του αγώνα, είναι ένα, αρκετά τίμιο ποντάρισμα.


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!! ;)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου