Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Επίθεση από ουκρανούς νεοναζί, στους οπαδούς της Λίβερπουλ. Το Grande Fiasko της uefa.



Μόλις 4 ώρες μετά την άφιξη των φίλων της Λίβερπουλ στο κίεβο, προκειμένου αυτοί να δουν, τον Μεγάλο Τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ, ανάμεσα στην ομάδα τους και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δέχθηκαν δολοφονική, οργανωμένη επίθεση από ακροδεξιούς ουκρανούς. Οι οποίοι επιτέθηκαν εναντίον τους, με λοστούς, μαχαίρια και άλλα επικίνδυνα αντικείμενα που διέθεταν, καθότι είχαν στήσει ανενόχλητοι, κανονική ενέδρα, για τους φίλους της Λίβερπουλ. 

Όσο πιο απλά γίνεται θα το πω... ΔΕ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ το συγκεκριμένο γεγονός, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ! Από την ώρα που ανακοινώθηκε το μέρος και η χώρα που θα αναλάμβανε, να  διοργανώσει τον Μεγάλο Τελικό, τα έλεγα και είχα προειδοποιήσει για τέτοια και άλλα παρόμοια περιστατικά, που ήταν πάρα πολύ πιθανό να λάβουν χώρα. Πρόκειται για την πλέον ακατάλληλη χώρα λοιπόν, σε όλους τους τομείς! Προκειμένου να διοργανώσει, ένα τόσο τεράστιο γεγονός. Τι να πρωτοπούμε και να αναλύσουμε...
το γεγονός πως είναι εντελώς απόμακρη σε γεωγραφική θέση, αλλά και κλίμα κοινωνικό, ώστε να διοργανώσει έναν τόσο Μεγάλο Τελικό! Για καμιά eurovision και παρόμοια πανηγυράκια, καλή είναι. Όχι όμως για κάτι παραπάνω και πιο αξιοσημείωτο, ειδικά το πιο μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός, σε ολόκληρο τον πλανήτη!
Να πούμε για το πόσο εξωφρενικά απαράδεκτη είναι η όλη διοργάνωση τους, που άφησαν κόσμο στο σπίτι του, εξαιτίας ακύρωσης πολλών πτήσεων των αερογραμμών, την τελευταια στιγμή και απροειδοποίητα! Ο οποίος κόσμος, είχε πληρώσει χιλιάδες ευρώ, κάποιοι μάλιστα ακόμα και μισό εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να δουν από κοντά, τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου και να βρουν εκτός από θέση στο γήπεδο, κάπου να μείνουν, έως ότου αποχωρήσουν από το κίεβο. Ποιος θα αποζημιώσει όλους αυτούς τους ανθρώπους, που ξόδεψαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να καταφέρουν να στηρίξουν, την αγαπημένη τους ομάδα στο γήπεδο;
θα τους αποζημιώσει η uefa Mafia; η ουκρανική ανεκδιήγητη κυβέρνηση; ο κανένας μήπως;;; ναι, ακριβώς. Ο κύριος κανένας, είναι η απάντηση στο εν λόγω ερώτημα. Κανένας δε νοιάζεται (πλην της ίδιας της Λίβερπουλ, η οποία κάνει ότι μπορεί για να διορθωθεί το κακό, αλλά μάταια μέχρι στιγμής δυστυχώς), για όλη την ταλαιπωρία και τις θυσίες που υπέστησαν αυτοί οι άνθρωποι, θέλοντας να κάνουν στον εαυτό τους, ένα δώρο που θα τους μείνει για πάντα αξέχαστο. Χάρη στην uefa Mafia και την ουκρανία όμως, το ταξίδι για τον τελικό, θα τους μείνει πράγματι  αξέχαστο, για μια ολόκληρη ζωή μάλιστα! Όμως όχι για τον λόγο που ήθελαν και ονειρεύονταν ότι θα χαιρόντουσαν, υπό φυσιολογικές συνθήκες. Αλλά για ένα κακό, από τα πολλά άλλα που έχουν προκύψει, του οποίου κανείς ακόμα και τώρα, δεν έχει βγει, να ζητήσει έστω ένα συγγνώμη, από όλον αυτόν τον κόσμο και να αναλάβει την ευθύνη!
Να μιλήσουμε για τις ακραία εξωφρενικές τιμές που έχουν τα εισιτήρια του αγώνα, αλλά και τα ταξιδιωτικά εισιτήρια, μαζί με το εξωφρενικό κόστος διαμονής, λες και το ποδόσφαιρο είναι άθλημα, που το παρακολουθούν μόνο γαλαζοαίματοι και εφοπλιστές, αντί για τον απλό λαό και καθημερινούς, μεροκαματιάρηδες ανθρώπους! Πράγμα το οποίο οδήγησε πάνω από 2.000 φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης, να αναγκαστούν και να επιστρέψουν, τα εισιτήρια του αγώνα, που είχαν προμηθευτεί, από νωρίς.

Να αναφέρουμε το γελοίο γεγονός πως, το στάδιο λένε ότι έχει χωρητικότητα κοντά στις 70.000 θέσεις και οι φίλαθλοι των δύο ομάδων, θα έχουν από 16.000 εισιτήρια ΜΟΝΟ, για την κάθε ομάδα ξεχωριστά! Ούτε σε τελικό κυπέλλου Ελλάδος, τέτοια απαράδεκτη, γελοία και αστεία κατάσταση.
Πραγματικά δηλαδή, από που να το πιάσεις και που να τελειώσεις... προχειρότητα, ασέβεια και ασχετοσύνη. Αυτά τα τρία χαρακτηρίζουν απόλυτα, τη φετινή διοργάνωση, για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ. Είναι πραγματικά κρίμα, μιας και οι δύο φιναλίστ και διεκδικητές του κυπέλλου, είναι δύο από τις τρεις, πιο ιστορικές και κορυφαίες ομάδες, όλων των εποχών, από άποψη τίτλων και όχι μόνο. Έχουν τις δύο πιο βαριές φανέλες παγκοσμίως, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο και οι οποίες παίζουν μακράν, το καλύτερο ποδόσφαιρο από όλες τις υπόλοιπες, γι' αυτό εξάλλου και βρίσκονται απόλυτα δίκαια και οι δυο τους, στον Μεγάλο Τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, στον κόσμο.

Για να επανέλθω όμως στο κυρίως θέμα του συγκεκριμένου άρθρου, το οποίο είναι το περιστατικό βίας και τρομοκρατίας, που υπέστησαν οι φίλοι της Λίβερπουλ. Ένας από τους άπειρους λόγους γι' αυτό που συνέβη, είναι και ότι η ουκρανία πλέον, έχει καταληφθεί από βρωμοναζιστικά αποβράσματα. Ήταν σίγουρο ότι αυτά, θα προσπαθούσαν να επιτεθούν στους αντίπαλους ιδεολογικά και πολιτικά, οπαδούς και φίλους της Λίβερπουλ. Ήταν παραπάνω από βέβαιο, ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο. Με την A.C Roma υπάρχουν καθαρά και μόνο, οπαδικές διαφορές, για θέματα του παρελθόντος και όλοι είδαμε και μάθαμε τι περιστατικά σημειώθηκαν, που μέσα σε όλα, παραλίγο να θρηνήσουμε και έναν νεκρό άνθρωπο, τον Σον Κοξ.
Όταν λοιπόν πας σε μια χώρα, όπου έχει εκτιναχτεί το ποσοστό των φασιστοειδών, σε επικίνδυνα επίπεδα και είσαι φίλος ή οπαδός μιας ομάδας, που η κουλτούρα της και η ιστορία της, είναι εντελώς άρρηκτα συνδεδεμένες, με τον αντιφασιστικό αγώνα, με τις αντιναζιστικές και αντιρατσιστικές πεποιθήσεις και την αντισυμβατική και διαφορετική, ξεχωριστή φιλοσοφία της ζωής. Τότε ο κίνδυνος για να συμβούν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον σου, είναι ακόμα μεγαλύτερος, από όταν υπάρχει, απλά μια οπαδική "βεντέτα". Γεγονός που φέρνει ακόμα μια επιβεβαίωση, του γιγαντιαίου φιάσκου της uefa MAFIA! Η οποία κυριολεκτικά, δε μπορούσε να βρει χειρότερο μέρος, τη χειρότερη χρονική περίοδο, για να διοργανώσει τον καλύτερο τελικό, τουλάχιστον των τελευταίων 20 χρόνων!








Ενώ μάθαμε πως οι "έξυπνες" και "λογικές" επιλογές για τους υποψήφιους διοργανωτές, συνεχίζονται! Στη τουρκία του σουλτάνου δικτάτορα ερντογάν, λένε ότι θα γίνει σε 4 χρόνια από τώρα, ο τελικός του Τσάμπιονς Λίγκ! Γιατί όχι εξάλλου; φέτος θα ακούσουμε τον νεοναζιστικό ύμνο της ουκρανίας και σε 4 χρόνια, τους ιμάμηδες των τζιχαντιστών! Ομορφιές!!! 

Δηλαδή όσοι δουλεύουν μέσα στην uefa MAFIA, είτε είναι ακραία πανηλίθιοι και δε ξέρουν τι τους γίνεται και τι συμβαίνει στον κόσμο γενικότερα. Είτε τα παίρνουν χοντρά, ακόμα και από κυβερνήσεις και παίζουν επικίνδυνα πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να νοιάζονται καν για το φίλαθλο κοινό, αλλά και το ίδιο το ποδόσφαιρο! Είναι ντροπή, ξευτίλα και αηδία, όλο αυτό που συμβαίνει φέτος και θα πρέπει κάποιοι (αν όχι όλοι), να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, για τις άστοχες, για τις απαράδεκτες, για τις κάκιστες επιλογές τους!!! 

Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να αναφέρω ότι, από τους μπάτσους της ουκρανίας, για την θρασύδειλη επίθεση κατά των φίλων της Λίβερπουλ, δεν έγινε καμία σύλληψη των φασιστοναζίδιων! Τα οποία είναι γνωστά για την παράνομη και μισάνθρωπη δράση τους, από παρόμοια περιστατικά στα οποία έχουν πρωταγωνιστήσει κατά το παρελθόν, σε πολλά από αυτά μάλιστα... φορώντας μάσκες της αμερικάνικης, εγκληματικής, ρατσιστικής, ναζιστικής οργάνωσης, "κου κλουξ κλαν", αλλά και κρατώντας σημαίες, με ναζιστικά σύμβολα!

Οι μπάτσοι ουκρανοί, της φιλοναζιστικής ουκρανικής κυβέρνησης, πιο πιθανό είναι να συνεργάζονται με αυτούς τους ναζί εγκληματίες, παρά να τους κυνηγάνε ή να τους συλλαμβάνουν. 
Αντίθετα όμως και εντελώς παράλογα, φρόντισαν να τονίσουν ακόμα περισσότερο την ακαταλληλότητα τους και την ακραία προκλητικότητα τους, προς όλους! Αφού εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα και προκάλεσαν μαζική και αγανακτισμένη οργή του κόσμου! Προχωρώντας  σε δύο συλλήψεις, εις βάρος των φίλων της Λίβερπουλ!!! Οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα κακό και απλά προσπαθούσαν να προστατέψουν τον εαυτό τους!
Δηλαδή με λίγα και απλά λόγια... ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λίγκ, θα γίνει σε μια τριτοκοσμική χώρα, η οποία στηρίζει, υποθάλπει και καλύπτει τους νεοναζί δολοφόνους, ενώ αντίθετα και ταυτόχρονα, κάνει συλλήψεις σε αθώους ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει, σε τίποτα απολύτως! Και όλα αυτά συμβαίνουν, για να γίνει το χατήρι του "νατο" και της "εε", ώστε η ουκρανία ξαφνικά, να γίνει με το ζόρι και χωρίς καμία λογική, το κέντρο του κόσμου! Η uefa MAFIA, παίζει πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες αθώων ανθρώπων και φίλων του ποδοσφαίρου, χωρίς να νοιάζεται και να υπολογίζει, τις βαρύτατες συνέπειες των πράξεων της!



ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Enough is ENOUGH!
STOP KILLING WHAT WE LOVE!!! 

FUCK fascists-nazis
FUCK modern "football"

FUCK uefa Mafia


Υ.Γ: Για να μιλήσω λίγο και σαν οπαδός της Λίβερπουλ, αλλά και φίλος του ρομαντικού και αγνού ποδοσφαίρου.
Ελπίζω τα αδέρφια μας, να είναι καλά, να μπορέσουν να δουν όπως θέλουν τον αγώνα και κυρίως, να μην έχουμε άλλα θύματα. ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ! Σκοτώνουν το ποδόσφαιρο και θύματα γίνονται πλέον, οι ίδιοι οι πιστοί οπαδοί και φίλαθλοι, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ομάδων! Μακάρι την ώρα που παίζει ο ύμνος της ουκρανίας και της uefa Mafia, να πέσει ανεπανάληπτη γιούχα! Όπως έγινε φέτος πολλές φορές, από οπαδούς πολλών ομάδων, κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του ύμνου της euroleague, σε αγώνες για το μπάσκετ. Μήπως και καταλάβουν έτσι μερικοί, ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δε γουστάρει να παίζονται παιχνίδια στη πλάτη του, πόσο μάλλον δε, δεν γουστάρουμε να υποτιμούν την νοημοσύνη μας και να κάνουν ότι θέλουν και όπως θέλουν, χωρίς να μας λογαριάζουν!
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΠΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ! Όλη τη σαπίλα, τη διαφθορά και την αυταρχική-εγκληματική οργάνωση που έχουν κτίσει, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ!!!

Γιατί εμείς αγαπάμε το πραγματικό ποδόσφαιρο! Cause we are Liverpool and WE ARE THE REAL FOOTBALL!!! And this means more... 




 
Walk on brothers! With hope in your heart... and You 'll Never Walk Alone! 


{Ο λόγος που έχω γράψει κάποια ονόματα και οργανώσεις με μικρά γράμματα, αντί για κεφαλαία ως είθισται, είναι γιατί δεν αξίζουν τον σεβασμό και την αναγνώριση, που νομίζουν πως έχουν, από όλο τον κόσμο. Στο δια ταύτα, επίτηδες τα έγραψα κατά αυτό το τρόπο (με μικρά γραμματάκια) και δε πρόκειται για ορθογραφικό λάθος.}

{ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από έναν από τους φίλους της Λίβερπουλ που δέχθηκαν την δολοφονική επίθεση, μετά την ενέδρα που τους έστησαν, οι νεοναζί εγκληματίες.} 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου