Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Το απόλυτο ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ, ολόκληρου του ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, μετά την ποινική δίωξη της εισαγγελέα κ. Τζίβα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακίνηση-χρηματοδότηση-κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών, στον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ οσφπ, βαγγέλη μαρινάκη.


Απόλυτη ταύτιση, με τα λεγόμενα του κειμένου και του φίλου αρθογράφου. (https://www.facebook.com/fightingsoulblog/photos/a.1627184207534276.1073741829.1624618601124170/1992226504363376/?type=3&theater)

Τόσο καιρό τα έλεγα και εγώ και άλλα αδέρφια, που μας αντιμετώπιζαν σαν "τους τρελούς του χωριού". Τώρα κρύφτηκαν όλοι αυτοί οι είρωνες και υποκριτές, όλοι αυτοί οι δήθεν αντικειμενικοί ξευτίλες, μέσα στις τρύπες τους! Όταν λέγαμε ότι η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης και του σωματείου του οσφπ, που όποιο σκάνδαλο και να σηκώσεις, αυτό θα βρεις από κάτω... ξεπερνάει τα όρια του αθλητισμού και είναι πρόβλημα της κοινωνίας και της καθημερινότητας μας... κάποιοι δήθεν, με ύφος τουπέ και ξευτιλισμένα ξευτιλισμένοι, φαρισαίοι και κουτοπόνηροι, μας αντιμετώπιζαν με χλέβη.
ΠΟΝΑΤΕ λοιπόν τώρα, ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΥΤΙΛΕΣ. Έχετε κρυφτεί κοτάρες του κερατά. Σιχαμένοι χέστες και σαλτιμπάγκοι. Πως και πως περιμέναμε αυτή την απόφαση, για να επέλθει η δικαιοσύνη και κάθε κατεργάρης, να κάτσει στο πάγκο του! Δε με ενδιαφέρει αν κάποιοι προσβάλλονται από τη γλώσσα που χρησιμοποιώ. Όταν αυτοί μας χλεύαζαν με εξοργιστικό τρόπο και ύφος χιλίων καρδιναλίων, ήταν καλά;;; ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ!
Σας έγραφα, μαζί και άλλα, λίγα ηρωικά παιδιά, για το ποιος είναι ο βρώμικος ρόλος του Πρεζέμπορα, του "mr ΣΚΑΙ", της ν. Δουλας, της ναζιστικής πορδής, της σάπιας και διεφθαρμένης εκκλησίας και των μπάτσων, που κάλυπταν όλες τις βρωμιές των συνενόχων τους.
Η ξευτίλα όλων των δήθεν αντικειμενικών και των άσχετων ή έμισθων ειρωνικών μισθοφόρων... δεν έχει όριο! Δεν αφιέρωσαν ούτε 2 λεπτά, για μια είδηση, που είναι πιο σημαντική, από όλες τις ειδήσεις των τελευταίων 20 χρόνων, μαζί!!!
Ο Πρεζέμπορας σκότωνε τα παιδιά σας, φέρνοντας ναρκωτικά, με την υποστήριξη και την πλήρης κάλυψη... της βαρδινογιαννικής "ελπίδας". Των φασιστοτράγων της εκκλησίας, (τύπου αμβρόσιου). Των μπράβων του, τους νεοναζί εγκληματίες, της ναζιστικής αυγής δηλαδή, τους οποίους χρηματοδοτεί ο ίδιος ο μαρινάκης. Τους διεφθαρμένους φασιστόμπατσους βεβαίως και φυσικά... "τα καλά παιδιά", αυτά της Συγγρού και το άλλο, το κολλητάρι του!!! Ο αλαφούζος μέσω ΣΚΑΙ και η ν.Δουλα, έδιναν τα πάντα, έδιναν των υπέρ πάντων αγώνα, προκειμένου να αθωώσουν τον Πρεζέμπορα και να ρίξουν λάσπη, στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, κάνοντας την ίδια αισχρή προπαγάνδα, που κάνουν και υπέρ των μνημονίων. 'Ολη η Νουρ Δουρ λοιπόν, συντεταγμένα, μαζί με τον αλαφούζο, αλλά και διάφορα εκτρωματικά καρκινώματα, που επίσης μπλέκονται σε σκάνδαλα(λοβέρδοι και λοιπά σιχαμερά σκουλήκια από το Μπατσοκ και όχι μόνο), προσπαθούσαν να κατηγορήσουν την κυβέρνηση και συγκεκριμένα τον Πάνο Καμμένο, για ψευδορκία και προσπάθεια χρηματοδότησης, της δικαιοσύνης, μαζί με κάποιες άλλες προκλητικά ψευδείς και ανυπόστατες κατηγορίες... ενώ η αλήθεια ήταν μια. Πως οι ίδιοι προσπαθούσαν με κάθε βρώμικο μέσο, να βγάλουν τον φίλο και ευεργέτη τους Πρεζέμπορα, αθώο και "θύμα", ακόμα και ως "πολιτικό κρατούμενο". ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ώστε να μην αναφέρονται στο εν λόγω καυτό ζήτημα. Όλο το σάπιο σύστημα και παλαιό, αμαρτωλό κατεστημένο λοιπόν, νόμιζε ότι θα τη γλυτώσει και αυτή τη φορά. ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΜΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ, ΚΑΜΟΡΑ ΤΟΥΣ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!
Ποιοι είναι αυτοί;;; έναν, έναν θα τους ξεσκεπάσουμε, με βάση τη συμμετοχή τους και την "ιεραρχία" τους, μέσα στην εγκληματική οργάνωση.
Πρώτος από όλους, ο Πρεζέμπορας βαγγέλας. Αυτός είναι ο αρχιμαφιόζος. Στη συνέχεια έχουμε τους μεγάλους χορηγούς, στήριξης! Δυνατότερος όλων, η "αγία" και "ιερή" οικογένεια, των ΑΝΤΙΠαναθηναϊκών, βαρδινογιάννηδων. Με τα εμπόρια "ελπίδας" των ναρκωτικών του Πρεζέμπορα και τις εκατέρωθεν, εμετικά αηδιαστικές φιλοφρονήσεις, μεταξύ τους.
Αμέσως μετά, η ΒΡΩΜΕΡΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ, αντιπολίτευση. Ολόκληρη η προεκλογική  τους εκστρατεία, στηριζόταν, χωρίς ντροπή, στην αθώωση του Πρεζέμπορα και όλο τους το πρόγραμμα, ήταν το πως θα γίνει, να τη σκαπουλάρει ο Χοντρός, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν, για τις ψήφους και την όποια άλλη συνεργασία, ή "εξυπηρέτηση" τους παρείχε και τους προσέφερε. Μη ξεχνάμε εξάλλου, ότι ο Κούλης, είναι κουμπάρος του Πρεζέμπορα και όλη η βουλευτική ομάδα της Ν. Δούλας, κατηγορείτε για περισσότερα από 10 σκάνδαλα και μάλιστα, έκαστος από αυτή!!! Περιττό να πούμε για κάτι δηλώσεις από επίσημους εκπροσώπους της Νουρ Δουρ, τύπου "πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, το ποδόσφαιρο ήταν μια χαρά" και "οι μαφιόζοι εμφανίστηκαν από Ρωσία μεριά". Πολύ απλά, δείχνοντας ξεδιάντροπα, την αηδιαστική και εμετική στήριξη τους, στην εγκληματική οργάνωση, των 20 τελευταίων χρόνων, που δρούσε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και σιγά-σιγά αργότερα και με σχέδιο, επεκτάθηκε σε όλους τους τομείς της χώρας και της  κοινωνίας μας. Από την πολιτική σκηνή και ζωή του τόπου. Έως την καθημερινότητα μας και το δηλητήριο που μπόλιασε, ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, με όλα τα εγκλήματα που έκανε και οι κυβερνήσεις Μπατσοκ και Ν. Δουλας, στήριζαν και κάλυπταν, παντού και πάντα, με κάθε τρόπο και κάθε μέσο!
Λίγο πιο κάτω στην αμαρτωλή "ιεραρχία", είναι οι σάπιοι φασιστοτράγοι, οι νέοι φαρισαίοι και  σκοταδιστές, "θρησκευτικοί ηγέτες" και οι ευλογίες των, με τις οποίες διαφήμιζαν, βάπτιζαν, έχριζαν και διέδιδαν παντού, ότι ο Πρεζέμπορας... είναι Άγιος, καλός, φιλάνθρωπος, ευγενείς, καθαρός και αμόλυντος άνθρωπος! Τον οποίο μάλιστα, πολεμάνε αδίκως, οι "κακές", Αριστερές δυναμείς της χώρας.
Στη συνέχεια της αιματοβαμμένης "ιεραρχίας", παίρνουν σειρά οι μπράβοι και οι εκτελεστές της μαφίας. Αυτοί που εξαφάνισαν "μυστηριωδώς", τους μάρτυρες του Noor1 και που δολοφόνησαν, πολλούς κατήγορους της υπόθεσης, οι οποίοι είχαν στοιχεία και θα τα κατέθεταν, εναντίον του Πρεζέμπορα. Ποιοι είναι αυτοί; μα φυσικά, τα αποβράσματα, τα βδελυγματικά μιάσματα, της ναζιστικής αυγής. ΠΕΦΤΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ Ε;;; είναι δυνατόν οι mpantriontaiSS, οι ailynaraiSS, να κάνουν τέτοια πράγματα και να είναι μπλεγμένοι, σε τέτοιες υποθέσεις;;; λοιπόν, εγώ από την αρχή ήξερα τη κολοφάρα τους και το πραγματικό τους πρόσωπο. Πολύ πριν ξυπνήσουν τα κανάλια, τα οποία μέσω δήθεν δυσφήμισης, τους έκαναν, διαφήμιση! Έχω φάει χρόνια ολόκληρα, με άρθρα, αποδείξεις, προσωπικές εμπειρίες, πολλά και διάφορα στοιχεία, προσπαθώντας να αποδείξω το πασιφανές, το αυτονόητο και ότι δεν είμαι ελέφαντας! Απέναντι σε άδεια κρανία, που δε βάζουν και δε λένε, να βάλουν μυαλό, με τίποτα!
Συνεχίζουμε στην μαύρη πυραμίδα της αμαρτίας...
Οι "φίλοι" μας, οι ΜΠΑΤΣΟΙ (όχι οι λίγοι, αλλά σωστοί αστυνομικοί)...
Τι κάνουν αυτοί; εμένα, εσένα, εμάς, εσάς και τον κάθε απλό άνθρωπο και πολίτη, ακόμα και εάν αυτός, δε κάνει κάτι κακό. Είτε ως κακούργημα και σοβαρό ποινικό αδίκημα, είτε ως πλημμέλημα... θα μας σαπίσουν στο ξύλο και ακόμα και καλό να κάνουμε, θα βρούμε τον μπελά μας!!! Αντίθετα, τι κάνουν όλοι αυτοί, που είναι αρμοδιότητα τους και καθήκον τους, η προστασία και η ασφάλεια του πολίτη... όταν έχουν να αντιμετωπίσουν, Πρεζέμπορες, μαφιόζους, λαθρέμπορες, δολοφόνους, φασιστοναζίδες και άλλα παρόμοια καθάρματα, του κοινού ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ;;; κάνουν πότε τους Κινέζους, πότε τις κότες τις λυράτες! Διαμαρτύρονται στο δρόμο φοιτητές και συνταξιούχοι; ρίχνουν ΞΥΛΟ και δακρυγόνα! Υπάρχουν κλέφτες και εγκληματίες και ληστεύουν κατάστημα ή συμπολίτες μας; πέφτει ΓΡΑΨΙΜΟ και κάνουν παράπονα, επειδή τους κάλεσες!!! (Ωωω ΝΑΙ πιστέψτε με!). Γίνεται κάποιο πραγματικό έγκλημα;;; περιμένουν να φύγει πρώτα ο κίνδυνος και μετά, θα πάνε να κάνουν, το "νούμερο" τους. Πρέπει όμως να πάει, όλος ο στρατός, η αστυνομία και η Εθνοφρουρά, για να προστατέψει την εγκληματική οργάνωση του πειραιά και του βρωμερού σωματείου της;;; ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ "ΚΑΘΗΚΟΝ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ! Πρέπει να πάνε να προστατεύσουν κάποια άλλη ομάδα, που το έχει, πραγματικά ανάγκη;;; την αφήνουν στο "έλεος" των "επιστημόνων" της κάθε "ριζούπολης". Το ακόμα χειρότερο;;; έχουν εντολές από τον Πρεζέμπορα, να σαπίσουν στο ξύλο, 20 χιλιάδες Έλληνες πολίτες, χωρίς λόγο και αιτία, σε ποδοσφαιρικό αγώνα, με 65.000 κόσμο;;; τότε βγάζουν παρανόμως, τις ταυτότητες τους και αρχίζουν την δολοφονική τους επίθεση!
Ναι, ακριβώς. Δε πρόκειται ποτέ να ξεχάσω, ούτε όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, που μου έσπασαν το πόδι, ούτε στη Λεωφόρο, που σάπισαν στο ξύλο, φίλους μου, γιατί αυτές τις εντολές, είχαν λάβει ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ, ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΘΩΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! (διαβάστε αυτό το παλαιότερο άρθρο μου, για του λόγου το αληθές http://www.ekselikseis.gr/2012/03/blog-post_2300.html)
 Είναι άπειρα τα περιστατικά που μπορώ να αναφέρω και θα γράφω μέχρι αύριο. Θα αρκεστώ σε αυτά για την ώρα και εάν κάποιος, τολμήσει να με αμφισβητήσει, θα λάβει την απάντηση που του πρέπει και που του αρμόζει.
Για όλα αυτά, κανείς πολιτικός (πλην κάποιων μελών της τωρινής κυβέρνησης), κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης (μη πω παραπληροφόρησης) και κανένας φορέας, (πλην κάποιων ανεξάρτητων και αυτόνομων ομάδων ή ανθρώπων γενικά), δεν έχει αναφέρει ΠΟΤΕ τίποτα και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν παρουσιάσει τέτοιου είδους γεγονότα, που καίνε την ελληνική κοινωνία... είτε ως κάτι πολύ απλό και ασήμαντο, είτε κάνοντας μαύρη, αισχρή και εμετική προπαγάνδα, περιγράφοντας τα γεγονότα... με εντελώς ανάποδο τρόπο, από ότι συνέβη πραγματικά και κάνοντας μια ξεδιάντροπη και ακραία, ανήθικη διαστρέβλωση των ειδήσεων, των γεγονότων, αλλά και της ίδιας, της πραγματικότητας. Προκειμένου να βαπτίσουν το μαύρο ως άσπρο, ή όποτε τους βολεύει, να πράξουν με την ίδια ευκολία και το αντίστροφο, φτάνει να ικανοποιήσουν το μεγάλο τους, αφεντικό! 
Μακάρι για τη δικαίωση όλων εμάς, που τρώγαμε λάσπη, ειρωνεία, κοροϊδία, χλεβασμό, ξύλο, ατελείωτη ταλαιπωρία, που έπαιζαν με τη νοημοσύνη μας και τα μυαλά μας... αλλά και για το ίδιο το Δικαστικό σύστημα της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Για την ίδια τη πολιτεία, τη κυβέρνηση, το Κράτος της Ελλάδας και για την ίδια την έννοια, της δικαιοσύνης... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΕΣ, ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΟΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΕΣ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΜΛΕΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΧΩΘΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!!
Μόνο τότε, θα μπορούμε να σκεφτόμαστε αισιόδοξα, με άλλα και διαφορετικά μυαλά, βλέποντας με καλό μάτι, το όποιο μέλλον. Εάν χαθεί και αυτή η μοναδική και ανεπανάληπτη ευκαιρία, για πραγματική απόδοση της δικαιοσύνης... τότε θα έχει χαθεί και η τελευταία ελπίδα, για να μπορέσει να αλλάξει πραγματικά κάτι, σε αυτόν τον τόπο.
Ας γίνει τώρα λοιπόν, η νέα αυτή, δίκαιη και ηθική αρχή. Ας γίνει τώρα και ο λαός, θα βοηθήσει από μόνος του, αυθόρμητα ή οργανωμένα, με κάθε τρόπο, ώστε μετά, η συνέχεια να είναι ίδια και ακόμα καλύτερη!
Ας γίνει αυτή, η λαμπρή αρχή, της πραγματικής δικαιοσύνης, ώστε επιτέλους, να μπορούμε να ονειρευόμαστε ΞΑΝΑ! Να ονειρευόμαστε για κάτι καλύτερο, για ένα πιο καθαρό και πιο ΔΙΚΑΙΟ μέλλον! Για εμάς, την πατρίδα μας, τον λαό μας. Για την παράδοση μας, την ηθική μας και τη σωτηρία, της καλής κουλτούρας του τόπου μας. Για την καημένη και χιλιοχτυπημένη Ελλάδα μας και για την ίδια τη ζωή μας!
ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ... 20 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΠΟΛΙΑΣΑΝ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΕΜΙΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
Θα κλείσω με μια παραλλαγή, ενός ιστορικού, αλλά δυστυχώς, πάντα επίκαιρου συνθήματος, που βγήκε μέσα από την χειρότερη, μεταπολεμική περίοδο, που έζησε ποτέ, ο ελληνικός λαός...
<<ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ερυθρόλευκη ΧΟΥΝΤΑ, ΣΤΟ ΛΑΟ!!!>>


Υ.Γ: βαγγελας, κοσκωτας, σωκρατης, νταϊφας, ο οσφπ είναι η ομάδα της ΒΡΩΜΙΑΣ!!!!

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ!!!!!!!!!!





2 σχόλια :

  1. Μπράβο σου για το θάρρος και το σθενος που δείχνεις ,χωρίς να φοβάσαι! Γράφεις αλήθειες που πονάνε και που οι περισσότεροι αποκρυπτουν. Συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή