Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Ο εμετός ραχόι και ο φασιστικός οχετός, ολόκληρης της κυβέρνησης του.

<<Υποδειγματικό το ξύλο στους ψηφοφόρους>>
<<
 επέδειξαν απέναντι στους πολίτες ΣΕΒΑΣΜΟ, ΜΕΤΡΟ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ στην επέμβασή τους και δεν χρησιμοποιήθηκε βία παρά μόνον ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ>> <<η χρήση βίας κατέστη επιβεβλημένη, για να αποφευχθεί ένα χειρότερο κακό>>
Αυτά θα μπορούσαν να είναι λόγια της φασιστικής κυβέρνησης του φράνκο. Παλαιότερων και σκοτεινότερων εποχών. Αλλά δυστυχώς δεν είναι. Είναι της τωρινής φασιστικής κυβέρνησης της Ισπανίας, αυτής του ραχόι και με αυτό το τρόπο, αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά, ότι οι μόνοι που θέλουν τη Δημοκρατία και τις πάλαι ποτέ αξίες της Ευρώπης, είναι οι λαοί της. Οι οποίοι όμως δεν έχουν κανένα μέσο στήριξης, σε αυτή την άνιση μάχη. Παρά μόνο τη δύναμη του εαυτού τους, την οποία ενισχύουν με τη  θέληση τους, για να κάνουν κάτι καλό και διαφορετικό και με την ενότητα που επιβάλλεται να υπάρχει, με όλους τους υπόλοιπους συναγωνιστές τους. Εξάλλου ο εχθρός είναι κοινός και είναι αυτός που θέλει να επιστρέψουν ξανά και μάλιστα με απόλυτο τρόπο, αυτές οι σκοτεινές εποχές, που πλέον δυστυχώς... δε μοιάζουν και τόσο μακρινές!














 Τι μάθαμε λοιπόν από τους φασίστες υπουργούς του ραχόι: ότι το ανελέητο, αδικαιολόγητο και δολοφονικό ξύλο σε απλούς ανθρώπους, που ήθελαν μόνο να ψηφίσουν, ασκώντας το δικαίωμα της ελευθερίας τους... ήταν και είναι "υποδειγματικό". Μάλιστα... το ίδιο θα έλεγε κάθε "σωστός" φασίστας. Προσωπικά δε μου προκαλεί καμία εντύπωση.
Αυτό όμως που εξοργίζει και τον πλέον απαθή ψηφοφόρο ή άνθρωπο γενικότερα... είναι οι δηλώσεις από πλευράς της φασιστικής κυβέρνησης ραχόι, για δήθεν "σεβασμό", "μέτρο" και "αναλογικότητα", των δολοφονικών επιθέσεων της φασιστικής τρομονομίας, απέναντι σε απλούς πολίτες της Καταλονίας, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ!
 Μιλάνε για "σεβασμό", όταν οι μπάτσοι και όλες οι δυνάμεις καταστολής, συμπεριφέρονται απέναντι σε ανθρώπους, λες και αυτοί είναι σακούλες σκουπιδιών!
Μιλάνε για "μέτρο", όταν οι δολοφόνοι με στολές και γκλοπ, χτυπάνε ανελέητα και με ακραία βαναυσότητα, κάθε πολίτη που βρίσκουν μπροστά τους. Βαράνε με τα γκλοπ με λύσσα και με αδικαιολόγητο και παράλογο μένος. Χτυπάνε με μπουνιές και κλωτσιές ηλικιωμένους, πατεράδες, μικρά παιδάκια, νεαρούς φοιτητές, κορίτσια και γυναίκες. Εκεί δεν έκαναν καμία διάκριση. Κάθε άνθρωπος όλων των ηλικιών, έφαγε το ίδιο ξύλο και δέχθηκε την ίδια απάνθρωπη και εμετικά απαράδεκτη συμπεριφορά, από αυτούς που θεωρούνται υπεύθυνοι, για την "ασφάλεια" του πολίτη και την διατήρηση της "τάξης".
Μιλάνε για "αναλογικότητα", τη στιγμή που τα νοσοκομεία της Καταλονίας, έχουν γεμίσει με χιλιάδες βαριά τραυματισμένους πολίτες, οι οποίοι έκαναν το "λάθος", να θέλουν να εκφράσουν το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης τους και τίποτα, μα τίποτα παράνομο! Οι άνθρωποι καθόντουσαν ήρεμα και ειρηνικά και απλά περίμεναν να ανοίξουν οι αίθουσες για να μπουν και να ψηφίσουν. Χωρίς φασαρίες, χωρίς καθόλου έκτροπα από μεριά τους. Ενώ από την άλλη, οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ μπάτσοι, είχαν όρεξη για να αφήσουν νεκρούς πίσω τους. Η αδικαιολόγητη και απάνθρωπη βιαιότητα, αλλά και η λύσσα με την οποία τραμπούκιζαν και προπυλάκιζαν εναντίον των πολιτών, είναι παροιμοιώδης και θυμίζει πρακτικές και γεγονότα που συνέβαιναν, στα πιο φασιστικά και τυραννικά καθεστώτα. Αξιοπερίεργο επίσης και το γεγονός πως, οι γουρουνόμπατσοι δολοφόνοι, έχουν μεγάλο "ταλέντο" και ιδιαίτερη έφεση στους βανδαλισμούς και τις καταστροφές! Κατά τα άλλα, άλλοι προκαλούν ζημιές σε τζαμαρίες και περιουσίες...
ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ!
 Σαν να μη φτάνει το απύθμενο θράσος των φασιστών του ραχόι, εκτός από την κοροϊδία και την υποτίμηση της νοημοσύνης, όλου του κόσμου... έκαναν και αισχρή, ξεδιάντροπη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,(αναμενόμενο βέβαια, όταν πρόκειται για φασιστοειδή), λέγοντας ότι οι "αστυνομικοί" δεν χτύπησαν κανέναν και ούτε χρησιμοποίησαν βία, παρά μόνο όταν αυτοί οι "καημένοι", δέχθηκαν λένε επίθεση, σε ακραίες περιπτώσεις! ΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗ! Δεν υπήρξε καμία απολύτως επίθεση από πλευράς των πολιτών, απέναντι στους μπάτσους και αντίθετα, οι πολίτες δέχθηκαν ακραία βία και αλητεία, από τους δολοφόνους με στολή και "εξουσία", χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος και η παραμικρή αιτία!
 Φυσικά όταν είδαν ότι δε πείθουν κανέναν, παρά μόνο τα προβατάκια τους και τους εαυτούληδες τους, άλλαξαν λίγο το τροπάρι και άρχισαν να κάνουν λόγο για, "επιβεβλημένη βία" τελικά! Αλλά φυσικά, ο λόγος της αιτιολόγησης αυτής, δε θα μπορούσε να μην είναι και αυτός, ολότελα γελοίος και να αποτελεί μνημείο ξευτίλας, όπως ολόκληρη η κυβέρνηση του ραχόι και του φασιστικού οχετού του. Για να αποφευχθεί ένα "χειρότερο κακό" σακάτεψαν χιλιάδες κόσμο και τον έστειλαν στα νοσοκομεία. Αυτή ήταν η τρομερή δικαιολογία τους! Ποιο ήταν αυτό το κακό άραγε; μήπως οι πολίτες της Καταλονίας, απείλησαν τη Δημοκρατία; μήπως πήγαιναν να ψηφίσουν υπέρ κάποιου ρατσιστικού και ξενοφοβικού κόμματος ή νόμου; μήπως βγήκαν με τις σβάστιγκες το δρόμο και άρχισαν να τραμπουκίζουν και να σκοτώνουν κόσμο, απειλώντας την κατάλυση της Δημοκρατίας και των ελευθεριών του ανθρώπου;;; ΟΧΙ! Τίποτα από αυτά δεν έκαναν οι Καταλανοί πολίτες. Μάλιστα είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι εάν έκαναν κάτι από τα απεχθή προαναφερόμενα, τόσο η φασιστική κυβέρνηση ραχόι, όσο και η τρομονομία, όχι απλά δε θα χρησιμοποιούσαν βία και δε θα τους παρεμπόδιζαν, αλλά αντίθετα... θα τους συνόδευαν, θα φρόντιζαν την ομαλή τους μετάβαση και θα προστάτευαν κάθε έναν από αυτούς, ώστε να κυλήσει ομαλά η όλη διαδικασία, ή οτιδήποτε άλλο, είχαν σκοπό να κάνουν. Να είστε βέβαιοι για αυτό. Όπως και για το γεγονός, ότι πλέον ολόκληρη η Ευρώπη, έχει καταφέρει και έχει θρέψει εκείνο το κτήνος, για το οποίο μας είχε προειδοποιήσει,  ο πολύ μεγάλος, ο διαχρονικός και αξιοσέβαστος Γερμανός ποιητής, σκηνοθέτης και δραματουργός... Μπέρτολτ Μπρέχτ!
"Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. Η σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό" είχε πει, σχολιάζοντας έτσι, τους πανηγυρισμούς όλων των ανθρώπων, για το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την ήττα του φασιστικού-ναζιστικού άξονα.


Επίσης, εκτός όλων όσων ανέφερα μέχρι τώρα. Οι υπουργοί του ραχόι, χρησιμοποίησαν την εξής φράση, θέλοντας έτσι, να περάσουν το δικό τους φασιστικό μήνυμα...<<οι επαγγελματίες αστυνομικοί είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίζουν συνθήκες μεγάλης πίεσης>> . Το οποίο και σημαίνει σε μετάφραση ειλικρίνειας... "οι επαγγελματίες δολοφόνοι με στολή, έχουν εκπαιδευτεί για να διαλύουν και να καταστέλλουν, οποιαδήποτε ενέργεια δεν είναι αρεστή, στους φασισταράδες της Ισπανικής κυβέρνησης."

Αυτές οι εικόνες και αυτά τα γεγονότα, πρέπει όχι απλώς να μας προβληματίσουν όλους μας, αλλά και να μας αφυπνίσουν! Μιλάμε για ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ! Για εγκλήματα και έκτροπα, από τους μπάτσους και τις δυνάμεις καταστολής, που εκτελούσαν τις εντολές ραχόι και της φασιστικής κυβέρνησης του. Όχι ότι έχουν βέβαια κάποια αντίρρηση σε αυτές, κάθε άλλο μάλιστα. Χαίρονται να υπηρετούν τέτοιες απάνθρωπες και τυραννικές εντολές, όπως έχει αποδειχθεί πολλάκις και στο παρελθόν!
 Οι άνθρωποι και πολίτες της Καταλονίας έχουν κάθε δικαίωμα, να ψηφίσουν για την ελευθερία τους. Έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράσουν την δική τους γνώμη μέσω απλής ψηφοφορίας, για την ανεξαρτησία ή όχι της περιοχής τους, ιδίως όταν αυτή βάλλεται με το χειρότερο τρόπο, από την κυβέρνηση του ραχόι και των συνεργατών του. Τα εξοργιστικά και θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν σε όλη τη περιοχή της Καταλονίας, έδειξαν ότι δυστυχώς, ο "βασιλιάς" της Ισπανίας, έχει ακόμα απίστευτο και αξεπέραστο κόμπλεξ, γι' αυτό  μέσω της μαριονέτας του, του ραχόι, αλλά και της φασιστικής κυβέρνησης του, επιλέγει να κάνει πόλεμο απέναντι στους Καταλανούς και να ξεθάψει, εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις του παρελθόντος.

Σε αυτό το σημείο, μιας και γράφω σε αθλητικό site, να τονίσω ότι από μικρός, είμαι φίλαθλος της Ρεάλ Μαρδίτης και δε τρέφω καμία συμπάθεια προς τη Μπαρτσελόνα. Τα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα όμως είναι άλλο θέμα. Τα οποία από ότι είδα, επηρέασαν στον μέγιστο βαθμό, τα παιχνίδια που διεξήχθησαν για το Ισπανικό Πρωτάθλημα, σε Μαδρίτη και Βαρκελώνη, στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και το Καμπ Νου αντίστοιχα.
Στη δε Μαδρίτη, δυστυχώς για ακόμα μια φορά, υπήρξε ευκαιρία για τους εθνικιστές, να καπιλευτούν την Ρεάλ και να περάσουν το βρώμικο μήνυμα τους και τη βρώμικη προπαγάνδα τους. Ενώ στη Βαρκελώνη, ο αγώνας διεξήχθη (ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ) κεκλεισμένων των θυρών, υπό τον φόβο να μην ξεσπάσει το πλήθος στις κερκίδες, για όλα όσα συνέβαιναν σε ολόκληρη την επικράτεια της Καταλονίας. Η Μπαρτσελόνα έπρεπε να σεβαστεί την ιστορία της και κυρίως τον κόσμο της και να μην δεχθεί ποτέ, να διεξαχθεί επίσημος αγώνας, όταν την ίδια στιγμή, γίνεται πόλεμος στους δρόμους της πόλης, αλλά και της επικράτειας στην οποία εδρεύει. Ως υπέρμαχοι της ανεξαρτησίας της Καταλονίας, απλά και μόνο σαν ένδειξη σεβασμού προς όλα όσα λένε ότι πρεσβεύουν, έπρεπε να μην επιτρέψουν την διεξαγωγή ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, μέχρι να ηρεμήσουν οι καταστάσεις και ιδίως όχι, την ίδια ημέρα που οι μπάτσοι του ραχόι, αιματοκυλούσαν σαν άλλοι τζιχαντιστές, τους δρόμους ολόκληρης της Καταλονίας! Οι διοικούντες της Μπαρτσελόνα, δεν σεβάστηκαν έναν ιερό για τους Καταλανούς σκοπό, οπότε είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή, πολύ σύντομα, θα τη βρουν μπροστά τους, αυτή τους την απόφαση, η οποία σε πολλούς (αν όχι όλους), σίγουρα μοιάζει με προδοσία!

Μπορεί λοιπόν να είμαι φίλαθλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αυτόν τον αγώνα όμως, θα πάρω το μέρος των Καταλανών και θα τους υποστηρίξω ένθερμα! Θα πάρω το μέρος της ελευθερίας, του δικαίου και της Δημοκρατίας! Ντροπή και οργή για την διοίκηση της Μπαρτσελόνα, που δεν έκανε το ίδιο, αντίθετα γύρισε την πλάτη της, προς τον κόσμο της και τα πιστεύω του, την πιο δύσκολη ώρα της μάχης και μία από τις κρισιμότερες στιγμές, στην ιστορία της Καταλονίας. "Mes Que Un Club" (κάτι παραπάνω από μια ομάδα)  μόνο στα λόγια! Όταν ήρθε η ώρα, το ιστορικό τους σύνθημα, να το κάνουν πράξη... επέλεξαν τον εύκολο δρόμο, δείχνοντας δειλία και προδοσία, απέναντι σε όλα όσα έλεγαν ότι πρεσβεύουν και πιστεύουν. Πραγματικά ΚΡΙΜΑ! Η ιστορία όμως γράφει και δε ξεγράφει... για όλους και για όλα!

Κλείνοντας το άρθρο μου, θέλω να επισημάνω αυτά που επιβάλλεται να γίνουν, ώστε να ξεπλυθεί αυτή η φασιστική ντροπή και να επέλθει πραγματική δικαιοσύνη.
 Εδώ και τώρα να απαιτηθεί η παραίτηση της φασιστικής κυβέρνησης ραχόι και των συνεργατών του. Να ξηλωθούν από το σώμα της "αστυνομίας", τουλάχιστον όλοι αυτοί οι δολοφόνοι που φαίνονται στις κάμερες, να διαπράττουν ακραία κατάχρηση εξουσίας και κακουργηματική εγκληματική βία, κατά απλών και ειρηνικών πολιτών! Να γίνει ελεύθερα και χωρίς άλλη φασιστική καταστολή, το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της Καταλονίας, ώστε να ακουστεί η δύναμη του κόσμου για ελευθερία και να επέλθει η δικαίωση των αγώνων του και των δικαιωμάτων του!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ!
Σε αυτόν τον αγώνα, είμαστε κι εμείς Καταλανοί!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!


Υ.Γ: Για όποιον ή όποια τολμήσει να μου πει, ότι δε γράφω "καθώς πρέπει" ή ότι είναι υπερβολικοί οι χαρακτηρισμοί μου. Τους ΠΡΟΚΑΛΩ, εκτός από τις εικόνες στην αρχή του άρθρου. Να δούνε παρακάτω, τα βίντεο που ακολουθούν και μετά ας έρθουν να μου πούνε με ειλικρίνεια, εάν υπερβάλω και εάν θα ήταν πιο σωστό και πρέπον, να χρησιμοποιήσω, άλλες εκφράσεις. Προσωπικά πάντως, ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα τον ψεύτικο, "ξύλινο" λόγο. Ποτέ μου δεν έκρυψα τα συναισθήματα μου, ιδιαίτερα για τόσο σημαντικά ζητήματα, που αφορούν, την ίδια την ανθρωπότητα, αλλά και ποτέ δε διάλεξα να το παίξω δήθεν "αντικειμενικός", ξεπλένοντας έτσι, όλους τους εγκληματίες και τους πραγματικούς υπεύθυνους. Με άλλα λόγια, πότε μου δεν θέλησα και ούτε πρόκειται, να γίνω "παπαγαλάκι" κανενός!!! Δείτε τη φρίκη και τα έκτροπα που ακολουθούν, σε συνδυασμό με τις παρόμοιες εικόνες πιο πάνω. Εάν έχετε έστω και ένα μικρό, ίχνος ανθρωπιάς μέσα σας... τότε θα καταλάβετε απόλυτα, γιατί γράφω, ότι γράφω και γιατί επέλεξα αυτόν τον τρόπο που επέλεξα, ώστε να εκφραστώ έτσι και όχι με τον κλασικό υποκριτικό τόνο, αυτόν της δήθεν "σοβαροφάνειας".


https://www.youtube.com/watch?time_continue=792&v=3GnIutPfCyY&ab_channel=TheExposer

https://www.youtube.com/watch?v=rH6rv05PQCY&ab_channel=TheExposer

https://www.youtube.com/watch?v=3zAHC8gainM&ab_channel=TheExposer



¡NO PASARAN! VENCEREMOS! 



Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι! ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!
Αποβράσματα, Βδελύγματα, Καρκινώματα της κοινωνίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου