Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Εκτιμησεις Σαββατου 21/3/15 -Κωστας

Καλησπερα. Οι επιλογες αρκετες σημερα,ειτε σε παιχνιδια που προσφερουν αποδοση, ειτε σε χαμηλοτερα για εξτρα κερδος. Υπαρχουν λοιπον αρκετα ενδιαφεροντα παιχνιδια στο κουπονι και μου ηταν λιγο δυσκολο να ξεδιαλεξω. Μετα απο προσθαφαιρεσεις λοιπον καταληξαμε στα εξης.


-(17:00) Τοτεναμ - Λεστερ 1 (1,60). Δεν χρειαζεται να πουμε πολλα. Η Τοτεναμ εχει καλη εδρα,σκοραρει,ειναι κοντα στην Λιβερπουλ για την 5η θεση που οδηγει Ευρωπη και πολυ απλα τετοια ματς πρεπει να τα καθαριζει και ευκολα αν θελει να πετυχει τον στοχο της. 11 ηττες σε 15 εκτος εδρας ματς εχει η Λεστερ που ειναι τελευταια στη βαθμολογια. Δελεαστικο το 1,60 του ασσου.

-(17:00) Λυον - Νις 1 (1,53). Ουτε εδω εχουμε να πουμε πολλα. Δευτερη η Λυον,15η η Νις. Οι γηπεδουχοι με νικη προσπερνανε την Παρι μιας και εχουν ενα παιχνιδι λιγοτερο. Εξαιρετικη επιδοση εντος με 12 νικες σε 14 παιχνιδια(32-6 τα γκολ).

-(19:30) Γουεστ Χαμ - Σαντερλαντ 2-3 ΓΚΟΛ (1,95). Η Γουεστ Χαμ στην εδρα της σκοραρει 1,5 και δεχεται 1 γκολ μεσο ορο ανα παιχνιδι. Η Σαντερλαντ σκοραρει κατι λιγοτερο απο 1 και δεχεται 1,5 ανα παιχνιδι εκτος εδρας. Πιστευω οτι το ιδανικοτερο σημειο για τη συγκεκριμενη αναμετρηση ειναι αυτο. Μαλιστα στα συν και η προιστορια οπου τα 19 απο τα 30 αναμεταξυ τους παιχνιδια εχουν ληξει στο οριο του 2-3 γκολ και με γηπεδουχο την Γουεστ Χαμ τα 10 απο τα 14 το ιδιο.

-(19:30) Γκο Αχεντ Ιγκλς - Φιτεσε 2 (1,61). 5η η Φιτεσε, προτελευταια η γηπεδουχος. Οι φιλοξενουμενοι βρισκονται 7 βαθμους απο την τριαδα που οδηγει στην Ευρωπη με 7 παιχνιδια να απομενουν για την ληξη του πρωταθληματος. Βρισκονται σε εξαιρετικη φορμα μαλιστα με 6 νικες στα τελευταια 7 παιχνιδια. Πιστευω δεν θα κολλησουν στο να ξεπερασουν το εμποδιο μιας σαφως κατωτερης ομαδας.

-(23:00) Μπιλμπαο - Αλμερια 1 (1,50). Σαφως κατωτερη ομαδα η Αλμερια απο τους γηπεδουχους. Η Μπιλμπαο μαλιστα ειναι σε εξαιρετικη φορμα αφου μετραει 4 συνεχομενες νικες στο πρωταθλημα,την μια μαλιστα με την Ρεαλ- και με την Αλμερια να πηγαινει απο ισοπαλια σε ηττα, αυτος ο ασσος λογω φορμας (κυριως) δεν θα μπορουσε να μεινει εκτος επιλογων.


Επιλογες ρισκου...

-(19:00) Ραγιο Βαγιεκανο - Μαλαγα Χ (3,40). Σε 17 αναμεταξυ τους παιχνιδια ειναι μονο 2 που εληξαν ισοπαλα. Μαλιστα απο οσα ειχαν νικητη τα 12 εληξαν over. Ειναι ισως η πρωτη φορα που θα προτεινω κατι κοντρα σε προιστορια που κανει μπαμ. Δεν ξερω αν ειναι η μοιρα αλλα Μαλαγα και Βαγιεκανο εχουν ακριβως ιδια συστοιχια αποτελεσματων στα τελευταια 7 παιχνιδια (ΗΗΝΗΝΗΝ). Ειναι ιδιου επιπεδου ομαδες και οι δυο με την Μαλαγα ισως λιγο καλυτερη αλλα στα εντος η Ραγιο σκοραρει και δεχεται απο 1,5 γκολ ανα παιχνιδι και η Μαλαγα εκτος σκοραρει 1 και δεχεται 1,5. Λιγο τα φετινα τους στατιστικα,λιγο το προαισθημα,πιστευω για το συγκεκριμενο ζευγαρι ειναι η ωρα για Χ και γιατι οχι και under (combo 4,33).

-(19:00) Κιεβο - Παλερμο Χ (3,10). H Κιεβο μετραει 6 ισοπαλιες σε 14 εντος εδρας παιχνιδια και η Παλερμο 6 ισοπαλιες σε 13 εκτος. Στα αναμεταξυ τους εχουν φερει μαλιστα 7 ισοπαλιες σε 18 ματς. Γιατι οχι αλλη μια;

-(21:00) Λεβαντε - Θελτα 1 (3,40). Η αληθεια ειναι οτι ημουνα αναμεσα στο Χ και τον ασσο. Η Λεβαντε εντος σκοραρει 1 και δεχεται 1,8 με την Θελτα να σκοραρει κατω απο 1 και να δεχεται 1,5 μεσο ορο. Η Λεβαντε ειναι στη ζωνη του υποβιβασμου και η νικη ειναι σημαντικη για να παρει ανασα. Παιζει απεναντι σε μια ομαδα που ειναι στα μετρα της,δεν ειναι και η Μπαρτσελονα η Θελτα στην τελικη. Η προιστορια ναι μεν τεινει προς την Θελτα με 3-4-4 στα παιχνιδια που εχουν δωσει αναμεταξυ τους αλλα πιστευω θα αποκατασταθουν οι ισορροπιες.


BET OF THE DAY : Τοτεναμ - Λεστερ 1 (1,60)




ΔΥΑΔΑ
Τοτεναμ - Λεστερ 1 (1,60)
Λυον - Νις 1 (1,53)


 ΤΡΙΑΔΑ
 Γουεστ Χαμ - Σαντερλαντ 2-3 ΓΚΟΛ (1,95)
 Γκο Αχεντ Ιγκλς - Φιτεσε 2 (1,61)
Μπιλμπαο - Αλμερια 1 (1,50)

*Φυσικα και τις τριαδες- δυαδες μπορειτε να τις αλλαξετε αν θελετε, και να τις προσαρμοσετε διαφορετικα σε σχεση με τα παιχνιδια που αναφερθηκαν,ειτε τις βασικες επιλογες ειτε τις επιλογες ρισκου
**Καλο ειναι μαλιστα πριν ριξετε συστημα να τα πονταρετε σε μονα. Αν και θελετε budget για να το κανετε αυτο, ετσι  ειστε καλυμμενοι ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μην βγειτε χαμενοι η εστω αρκετα χαμενοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου