Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Εκτιμησεις Κυριακης 22/3/15 -Κωστας

Καλησπερα. Για χτες τα ειπαμε. Στα σημερινα εχουμε δυστυχως η χαμηλες αποδοσεις η αμφιρροπα παιχνιδια. Ειναι και η μερα του ΄΄κλασικο΄΄. Αρα παμε γρηγορα στις επιλογες μας. Και στις 22:00 ολοι σε τηλεοραση,λαπτοπ,καφετεριες για να απολαυσουμε το ντερμπι.


-(18:00) Χαλ - Τσελσι 2 (1,50). Τα πραγματα ειναι απλα. Η Τσελσι εχει δυο συνεχομενα ανεπιτυχη αποτελεσματα σε πρωταθλημα και Ευρωπη. Αν τριτωσει το κακο θα μιλαμε για παρατεταμενη περιοδο ντεφορμαρισματος για την Τσελσι που εχει ως στοχο την κατακτηση του πρωταθληματος. Πιστευω ο Μουρινιο θα τους βαλει λιγο τις φωνες,θα ξυπνησουν και θα κερδισουν σημερα, απεναντι σε μια ομαδα που ειναι μετριοτατη και βρισκεται στην 15η θεση της βαθμολογιας.

-(18:00) Σπορτινγκ Χιχον - Ουελβα 1 (1,53). Κακος δαιμονας για την Χιχον η Ουελβα. 14 απο τα 24 παιχνιδια τους εχουν ληξει ισοπαλα. Μολις 4 οι νικες για την Χιχον. Αν το πηγαινα βαση προιστοριας το Χ θα ηταν δεδομενο. Πρεπει ομως να ζυγισουμε καποια δεδομενα. Η Χιχον μετραει 9 νικες σε 14 παιχνιδια στην εδρα της ενω η Ουελβα 10 ηττες σε 15 εκτος. Η Χιχον δεχεται οσα σκοραρει η Ουελβα(κατω απο 1 μεσο ορο), ενω σκοραρει οσα δεχεται η Ουελβα (πανω απο 1,5 μεσο ορο). Οι γηπεδουχοι βρισκονται στην 2η θεση της βαθμολογιας με κινητρο την απευθειας ανοδο(παραμονευουν Λας Παλμας,Χιρονα,Βαγιαδολιδ). Η Ουελβα βρισκεται στη ζωνη του υποβιβασμου αλλα απομενουν 12 παιχνιδια ακομα για να βρει τους πολυτιμους βαθμους για την παραμονη. Ευκολα η δυσκολα πιστευω θα ερθει ο ασσος.

-(18:00) Χιρονα - Σαμπαντελ 1 (1,50). Ειπαμε η Χιρονα παραμονευει για την απευθειας ανοδο. Εχει 52 βαθμους και ειναι μολις 3 πισω απο την δευτερη Χιχον(βρισκεται στην 5η θεση). Παιζει με την τελευταια της βαθμολογιας Σαμπαντελ που μετραει 10 ηττες σε 14 εκτος εδρας παιχνιδια.

-(20:00) Ρεαλ Σοσιεδαδ - Κορδοβα 1 (1,57). Τελευταια στη βαθμολογια η Κορδοβα που φανταζει απιθανο να μεινει στην κατηγορια. Ειναι κακη ομαδα σε σχεση με τις υπολοιπες και μετραει 8 ηττες σε 13 εκτος εδρας παιχνιδια. Μετραει 8 συνεχομενες ηττες στο πρωταθλημα. Ισως αυτο ειναι που φοβαμαι κιολας γιατι κανει κανα μπαμ και κοβει κανα βαθμο ανα διαστηματα αλλα πως να πονταρεις θετικα μια τετοια ομαδα; Καλη επιλογη και το combo 1+under σε αποδοση 3,20.


Fun bet...
-Ρεαλ Σοσιεδαδ - Κορδοβα Τ.Σ. 2-0 (6,50).


BET OF THE DAY : Χαλ - Τσελσι 2 (1,50)





ΔΥΑΔΑ 1
Χαλ - Τσελσι 2 (1,50)
Χιρονα - Σαμπαντελ 1 (1,50)

  ΔΥΑΔΑ 2
Σπορτινγκ Χιχον - Ουελβα 1 (1,53)
Ρεαλ Σοσιεδαδ - Κορδοβα 1 (1,57)

 ΥΣ : Ποια θα κερδισει;


 

*Φυσικα και τις τριαδες- δυαδες μπορειτε να τις αλλαξετε αν θελετε, και να τις προσαρμοσετε διαφορετικα σε σχεση με τα παιχνιδια που αναφερθηκαν,ειτε τις βασικες επιλογες ειτε τις επιλογες ρισκου
**Καλο ειναι μαλιστα πριν ριξετε συστημα να τα πονταρετε σε μονα. Αν και θελετε budget για να το κανετε αυτο, ετσι  ειστε καλυμμενοι ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μην βγειτε χαμενοι η εστω αρκετα χαμενοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου