Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Εκτιμησεις Πεμπτης 19/3/15 -Κωστας

Καλησπερα... Ρεπο το διημερο, προτιμησα να δω τα παιχνιδια του Τσαμπιονς Λιγκ χωρις στοιχηματικο αγχος. Γιουροπα Λιγκ σημερα λοιπον σαν προγευμα πριν απο το κυριως του σ/κ. Παμε στα παιχνιδια.

-(22:05) Αγιαξ - Ντνιπρο 1 (1,85). Ειπαμε και την προηγουμενη φορα. Η Ντνιπρο δεν επεισε κανενα φετος και απεναντι σε εναν καλο Αγιαξ δεν εχει ελπιδες. Το 1-0 του πρωτου αγωνα εγινε λογω μιας αδρανειας στην αμυνα της ομαδας του Αγιαξ και αν και δινει ως καθαρο σκορ ενα προβαδισμα στους φιλοξενουμενους,πιστευω οτι ο Αγιαξ μπορει να το ξεπερασει. Ασσος λοιπον και σε εξαιρετικη αποδοση.

-(22:05) Ιντερ - Βολφσμπουργκ Γ/Γ (1,50). Με το πρωτο παιχνιδι να εχει ληξει 3-1 υπερ των Γερμανων οι παιχτες της Ιντερ δεν εχουν παρα να ανοιχτουν και να ψαξουν γκολ. Θεωρω οτι η συγκεκριμενη Ιντερ δεν εχει και πολλες ελπιδες να μην δεχτει γκολ απεναντι σε μια ομαδα που σκοραρει συνεχως. Το μπαλακι στην Ιταλικη μερια λοιπον που με ενα γκολ θα μας πληρωσει. Η αληθεια ειναι πως αμφιταλαντευομουν αναμεσα στο αμφισκορο και το οβερ. Μικρη η διαφορα τους ομως γιαυτο και η επιλογη μου στο γ/γ μιας και για να παει στο οβερ δεχομαι ως δεδομενο το γκολ και απο τους δυο(θα με παραξενευε αν ερχοταν για παραδειγμα 3-0 η 0-3). Καλυπτουμε και ενδεχομενο 1-1 ετσι.

-(22:05) Μπεσικτας - Κ. Μπριζ 1 (1,95). Αηττητη απο τα προκριματικα η Μπριζ. Για ολα υπαρχει μια πρωτη φορα ομως ετσι δεν λενε; Οι Βελγοι στην εδρα τους καταφεραν και ανετρεψαν το σκορ το οποιο ειχε ανοιξει η Μπεσικτας και πηραν πολυτιμη νικη. Μεσα στην φλεγομενη-σιγουρα- Τουρκια ομως πιστευω οτι θα υποκυψουν. Η αληθεια ειναι πως δεν εχουν δοκιμαστει σε δυσκολη εδρα φετος μιας και παιξανε απο τα προκριματικα ως τωρα στις εδρες των Μπροντμπι, Γκρασχοπερς, Ελσινκι, Κοπεγχαγη και Τορινο. Δυσκολο το εργο τους λοιπον. Καλο σημειο ο ασσος σε αποδοση κοντα στο δυαρι.

-(22:05) Σεβιλλη - Βιγιαρεαλ Γ/Γ (1,50). Παρομοια λογικη με το παιχνιδι στο Μιλανο. Το σκορ του πρωτου αγωνα δεν αφηνει πολλα περιθωρια στην Βιγιαρεαλ που επιβαλλεται να κατεβει επιθετικα. Καλες ομαδες και οι δυο και πιστευω θα σκοραρουν αμφοτερες.

Επιλογες ρισκου...

-Αγιαξ - Ντνιπρο Προκριση Αγιαξ (2,62). [αναλυτικοτερα πιο πανω]

Fun bet...
-Ιντερ - Βολφσμπουργκ Σκορερ οποτεδηποτε Μπας Ντοστ (2,20).


  BET OF THE DAY : Αγιαξ - Ντνιπρο 1 (1,85)


 ΔΥΑΔΑ 1
Ιντερ - Βολφσμπουργκ Γ/Γ (1,50)
Αγιαξ - Ντνιπρο 1 (1,85)
 
ΔΥΑΔΑ 2
Σεβιλλη - Βιγιαρεαλ Γ/Γ (1,50)
Μπεσικτας - Κ. Μπριζ 1 (1,95)

*Φυσικα και τις τριαδες- δυαδες μπορειτε να τις αλλαξετε αν θελετε, και να τις προσαρμοσετε διαφορετικα σε σχεση με τα παιχνιδια που αναφερθηκαν,ειτε τις βασικες επιλογες ειτε τις επιλογες ρισκου
**Καλο ειναι μαλιστα πριν ριξετε συστημα να τα πονταρετε σε μονα. Αν και θελετε budget για να το κανετε αυτο, ετσι  ειστε καλυμμενοι ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μην βγειτε χαμενοι η εστω αρκετα χαμενοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου