Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Εκτιμησεις Κυριακης 15/3/15 -Κωστας

Καλημερα... Καλα πηγε χτες η μερα... Αναλυτικοτερα υπαρχουν στη σελιδα στο facebook... Παμε στα σημερινα...


-(15:30) Τσελσι - Σαουθαμπτον 1 (1,61). Η Σιτυ χτες γκελαρε και η Τσελσι εχει την ευκαιρια να ξεφυγει ακομα περισσοτερο και στην ουσια να καθαρισει τον τιτλο αν συνεχισει με σοβαροτητα. Μετα τον αποκλεισμο απο την Παρι στο Τσαμπιονς Λιγκ ο Ζοζε θα δωσει ολο το βαρος στην κουπα του πρωταθληματος... Στην εδρα της εχει 11 νικες σε 13 παιχνιδια ενω ειναι και αηττητη... Η Σαουθαμπτον ναι μεν εχει καλη ομαδα και ακολουθει απο κοντα στη σειρα για την πενταδα αλλα πιστευω δυσκολα θα σταματησει την Τσελσι που υπερτερει σε ποιοτητα... Τσελσι 18 νικες σε 30 αναμεταξυ τους αναμετρησεις.

-(16:30) Βολφσμπουργκ - Φραιμπουργκ Οβερ (1,50). Εδω δεν εχουμε να πουμε και πολλα πραγματα. Πολυ ποιοτικη ομαδα η γηπεδουχος που σκοραρει κατα ριπας σε καθε παιχνιδι. 16 στα 24 παιχνιδια της Βολφσμπουργκ φετος εχουν ληξει οβερ. Σκοραρει πανω απο 2 γκολ στην εδρα της μεσο ορο ανα παιχνιδι και παιζει με μια ομαδα σαφως κατωτερη που θα  εχει ομως εξτρα κινητρο να βγει μπροστα γιατι οι βαθμοι ειναι πολυτιμοι στην αποφυγη του υποβιβασμου. 4 στα 5 τελευταια αναμεταξυ τους παιχνιδια εχουν ληξει οβερ...

-(18:00) Εβερτον - Νιουκαστλ 2-3 ΓΚΟΛ (1,95). Βαζει 1,5 δεχεται 1,5 γκολ ανα παιχνιδι μεσο ορο η γηπεδουχος ομαδα με τους φιλοξενουμενους να σκοραρουν ενα και να δεχονται κατι κατω απο δυο μεσο ορο εκτος εδρας.

-(19:00) Βερονα - Ναπολι 2 (1,83). Σαφως ανωτερη η Ναπολι που μετα τα ανεπιτυχη αποτελεσματα στα  δυο τελευταια παιχνιδια θελει νικη στο κυνηγι της τριτης θεσης που οδηγει στα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ. Μετρια η αποδοση της Βερονα εντος εδρας που βρισκεται στην 15η θεση της βαθμολογιας.

-(19:00) Μαριτιμο - Σπορτινγκ 2 (1,61). 6 νικες σε 11 παιχνιδια εκτος εχει η Σπορτινγκ που βαζει κατι λιγοτερο απο 2 και δεχεται 1 γκολ μεσο ορο ανα παιχνιδι. Νικη για να διατηρησει την τριτη προνομιουχα θεση που οδηγει στα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ. Μετρια ομαδα η Μαριτιμο που βρισκεται στην 10η θεση της βαθμολογιας και αν και παει καλα στην εδρα της με 7 νικες σε 12 παιχνιδια σκοραρει 1,6 και δεχεται κατι πανω απο 1 γκολ μεσο ορο ανα παιχνιδι,δεν πιστευω πως διαθετει την ποιοτητα να χτυπησει την Σπορτινγκ. Πιστευω ευκολα η δυσκολα θα ερθει το διπλο με 4 νικες στα 5 τελευταια παιχνιδια αναμεταξυ τους και την προιστορια να δειχνει 19 νικες σε 30 παιχνιδια για τους φιλοξενουμενους.



 Επιλογες ρισκου...

-(15:00) Πας Γ. - Παναιτωλικος Χ (3,10). Ο Παναιτωλικος ειναι φορμαρισμενος και εχει την ποιοτητα να κυνηγησει κατι καλο σε μια σκληροτραχηλη εδρα σαν αυτη του Πας. 6 στα 13 ματς εκτος του Παναιτωλικου φετος εχουν ληξει ισοπαλα. Ειναι και ματς βαθμολογικης σημασιας μιας και η 5η προνομιουχα θεση λογικα θα παιχτει αναμεταξυ τους. Στους δυο η διαφορα με τον Πας να κυνηγαει. 3 Χ σε 7 αναμεταξυ τους αναμετρησεις. Πιθανη η ισοπαλια λοιπον.

Fun bet...
-Ολυμπιακος - Ξανθη Τ.Σ. 3-0 (6,50).


BET OF THE DAY : Τσελσι - Σαουθαμπτον 1 (1,61)



 ΤΡΙΑΔΑ 
Τσελσι - Σαουθαμπτον 1 (1,61)
Βολφσμπουργκ - Φραιμπουργκ Οβερ (1,50)
Εβερτον - Νιουκαστλ 2-3 ΓΚΟΛ (1,95)

 ΔΥΑΔΑ 
 Βερονα - Ναπολι 2 (1,83)
 Μαριτιμο - Σπορτινγκ 2 (1,61)

*Φυσικα και τις τριαδες- δυαδες μπορειτε να τις αλλαξετε αν θελετε, και να τις προσαρμοσετε διαφορετικα σε σχεση με τα παιχνιδια που αναφερθηκαν,ειτε τις βασικες επιλογες ειτε τις επιλογες ρισκου
**Καλο ειναι μαλιστα πριν ριξετε συστημα να τα πονταρετε σε μονα. Αν και θελετε budget για να το κανετε αυτο, ετσι  ειστε καλυμμενοι ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μην βγειτε χαμενοι η εστω αρκετα χαμενοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου