Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Προβλεψεις Κωστα Σ. 7-NOE-2013

Καλησπερα. Εχουμε για σημερα μια τετραδα με δυο ματς των 8 και δυο των 10. Παμε να τα δουμε αναλυτικα.

1) Αιντχοφεν - Ντιναμο Ζ.  : 1 (1,50)
Η Αιντχοφεν εχει 4 βαθμους και αν και βρισκεται δευτερη κινδυνευει με αποκλεισμο αν δεν κερδισει σημερα. Σαφως πιο εμπειρη ομαδα απο την Ντιναμο, παιζει εντος και πιστευω αν δεν το παρει με την αγωνιστικη κατασταση το ματς θα το παρει με τη φανελα.

2) Παντουρι Ταργκου Τζιου - Φιορεντινα : 2 (1,61)
Αρκετες κλασεις πανω η Ιταλικη ομαδα απο την ασημη Παντουρι. Το ματς γινεται σε ουδετερο εδαφος και η Φιορεντινα με νικη κλειδωνει την πρωτη θεση και εξασφαλιζει ευνοικοτερη κληρωση στην επομενη φαση.

3) Λεγκια Β. - Τραμπζονσπορ : DNB 2 (1,83)
Η Τραμπζονσπορ ειναι πρωτη 2 βαθμους μπροστα απο την Λατσιο. Παιζει με την τελευταια Λεγκια- που ειναι η μοναδικη ομαδα που δεν εχει σκοραρει ακομα γενικοτερα στην φαση αυτη- και με νικη καθαριζει την προκριση. Το διπλο δινεται στο 2,75 αλλα μιας και η καλυψη πληρωνει επισης καλα προσωπικα θα δεχτω το DNB.

4) Μακαμπι Χ. - ΠΑΟΚ : 2-3 ΓΚΟΛ (1,95)
Ο ΠΑΟΚ παιζει με την τελευταια του ομιλου Μακαμπι στο Ισραηλ. Ο Στεφενς μπορει να ειπε οτι δεν θα κανει rotation αλλα οι παιχτες καλως η κακως θα εχουν το μυαλο τους στο επερχομενο ντερμπι του Σαββατου. Προσωπικα πιστευω πως θα σκοραρουν και οι δυο ομαδες αλλα δεν θα ξεφυγει το σκορ. Βλεπω το 1-1 (6,00) σαν πιθανο αποτελεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου