Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Προβλεψεις Κωστα Σ. 6-NOE-2013

Επειδη δεν μου αρεσει να κρυβομαι, οπως πανηγυριζω τα απολυτα και τις πολυ καλες μερες ετσι πρεπει να παραδεχτω οτι η χθεσινη ηταν μια πολυ κακη αλλα και .. ατυχη μερα χωρις να θελω να δικαιολογηθω. Λιγο η γκελα της Παρι που δεν μας εδωσε το οβερ, λιγο ο τυχερος Ολυμπιακος που κρατησε το 1-0 και λιγο οι 20 φασεις στο Σαχταρ-Λεβερκουζεν που δεν εφεραν κανενα γκολ μας οδηγησαν εδω. Και περασε το οβερ της Σιτυ οχι απλα σαν οβερ αλλα με 7 γκολ στο συνολο. Τελοσπαντων. Λενε παντως οτι μετα τη βροχη βλεπεις το ουρανιο τοξο. Για να δουμε. Στα σημερινα τωρα. Παλι μικρες αποδοσεις ακομα και στα οβερ αρα ή θα βολευτουμε με αυτες και θα πονταρουμε κατι παραπανω ή θα ψαξουμε τιποτα πιο εξεζητημενο. Προσωπικα μετα απο αρκετη αναζητηση αποφασισα να μην διαλεξω τιποτα απο τα αμφιρροπα ματς και τις χαζες αποδοσεις του 1,40 και να ριξω στο τραπεζι μια δυαδα απο οβερ.

1) Τσελσι - Σαλκε : OVER (1,70)

Η Τσελσι εχει 9 συνεχομενα οβερ στο Τσαμπιονς Λιγκ. Τραυματιες Τορρες και Αζαρ ενω απο την αλλη Ομπασι, Παπαδοπουλος, Χουντελααρ και Φαρφαν. Ανοιχτες αμυνες, γρηγορο ποδοσφαιρο. Πονταρουμε στον οβερ λοιπον μιας και ο ασσος βρισκεται στο 1,44.

2) Ντορτμουντ - Αρσεναλ : OVER (1,50)

Η Ντορτμουντ εχει 6 οβερ στα τελευταια 7 παιχνιδια της στη διοργανωση. Θελουν και οι δυο την νικη μιας και ισοβαθμουν με την Ναπολι στους 6. Νικη πιθανον να σημανει προκριση. Περιμενουμε ανοιχτο παιχνιδι. Παιζει και ο ασσος στο 1,70 (θα μπορουσε και παραπανω) αλλα σε τετοια ματς καλυτερα να πονταρεις στα γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου