Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Προβλεψεις Κωστα Σ. 9-NOE-2013

Καλησπερα. Σαββατο σημερα και το προγραμμα με τις αποδοσεις που δινουν οι μπουκ με βρισκει λιγο αδιαφορο. Για σημερα σας εχω μια δυαδα.

1) Λεβερκουζεν - Αμβουργο 1 (1,61)
 Θα μπορουσε να ηταν και μεγαλυτερη η αποδοση στον ασσο. Δεν ειναι καμια μικρη ομαδα το Αμβουργο. Οπως και να το κανουμε ομως δεν μπορουμε να παραβλεψουμε το οτι η Λεβερκουζεν μετραει 5 νικες σε 6 ματς με συντελεστη 15-6.

2) ΠΑΣ - ΟΦΗ 1 (1,72)
 Ο ΠΑΣ στην εδρα του μετραει 4 νικες σε 5 ματς και δεχεται μολις 2 γκολ ενω βαζει 6. Αντιθετα ο ΟΦΗ δεν εχει νικη εκτος εδρας και εχει συντελεστη τερματων 2-9.

ΥΓ. Δεν ειναι η μερα για πολλα ανοιγματα. Ξεχωριζουν λιγα παιχνιδια σημερα και απο αυτα τα μισα εχουν αποδοση κατω του 1,50. Μπορειτε παντως για τη χαρα του παιχνιδιου να παιξετε με τα χαντικαπ των φαβορι. (βλ Παρι-Ρεαλ)

ΥΓ2. Σας το ειχα πει οτι θα γυρισει. Ετυχε μια κακη μερα την Τριτη και προσωπικα περιμενα το... ουρανιο τοξο με τον ηλιο που ηρθε σχεδον αμεσα... Μετρια η Τεταρτη με την δυαδα να σπαει. Πολυ καλη η Πεμπτη. Βγαλαμε 3/4 την Πεμπτη και με ανατροπη. Πληρωθηκαμε καλα και αν εβγαινε και ο ΠΑΟΚ που μας τα χαλασε στα 2-3 γκολ η μερα θα ηταν εξαιρετικη. 

Καλη τυχη σε οτι επιλεξετε σημερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου