Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Προβλεψεις 3ΗΜΕΡΟΥ Κωστα Σ. 22-24 ΟΚΤ-2013

Καλησπερα σας. Μετα απο ενα ομολογουμενως δυσκολο σκ για ολους επανερχομαστε στο 3ημερο των ευρωπαικων διοργανωσεων με σκοπο την επιστροφη και στις επιτυχιες. Καλη τυχη λοιπον στις επιλογες σας. Οι δικες μου ειναι οι εξης.



ΤΡΙΤΗ

1) Αρσεναλ - Ντορτμουντ : OVER (1,61)
Δεν νομιζω οτι χρειαζονται πολλες συστασεις για το παιχνιδι αυτο. Ειναι μια ματσαρα που σιγουρα αξιζει να την παρακολουθησουμε. Αναμενομενο θεαμα και γκολ. Ας μας πληρωσουν κι ολας.

2) Σαλκε - Τσελσι : 2-3 ΓΚΟΛ (2,00)
Δυσκολο παιχνιδι. Η Τσελσι μετα την γκελα την πρωτη αγωνιστικη στην  Αγγλια -αν και εξισορροπηθηκαν τα πραγματα- ζηταει μια νικη η εστω και το Χ σε ενα γηπεδο οπου αναμενεται οι αλλοι δυο του ομιλου να περασουν δυσκολα. Πιστευω σε συντηρητικο παιχνιδι στα πρωτα λεπτα και σιγα σιγα ανεβαινοντας οι δυο ομαδες να γινουν ενεργειες που θα οδηγησουν σε γκολ.

3) Στεαουα - Βασιλεια : DNB 2 (1,80)
Η Στεαουα με δυο ηττες και συντελεστη 0-7 μαλλον θα μας αποχαιρετησει νωρις. Η Βασιλεια μετα το 2πλο στο Σταμφορντ Μπριτζ ειχε τον πρωτο λογο αλλα χανοντας την προηγουμενη αγωνιστικη απο την Σαλκε στην εδρα της πλεον ζηταει νικη για να κρατηθει σε τροχια προκρισης. Δεν ειναι λιγο να εχεις κυρια αντιπαλο(προς το παρον) την Τσελσι του Μουρινιο. Γιαυτο στην συγκεκριμενη αποδοση δεν θα μπορουσα να αγνοησω αυτο το σημειο. DNB 2 λοιπον ωστε να μαστε και καλυμμενοι.


ΤΕΤΑΡΤΗ

1) Λεβερκουζεν - Σαχταρ : Γ/Γ (1,66)
Δυο ομαδες με.. τρυπιες αμυνες. Οσο ευκολα βαζουν αλλο τοσο ευκολα τρωνε γκολ. Μικρη διαφορα το οβερ απο το γ/γ γιαυτο και παμε με την δευτερη επιλογη μιας και στα πιθανα σκορ παιζει και το 1-1.Η Λεβερκουζεν και στα δυο πρωτα ματς εφερε γ/γ και οβερ με συνολικα 9 τερματα(υπερ-κατα).Η Σαχταρ αντιστοιχα εχει σκοραρει και στα δυο παιχνιδια της. Ευελπιστουμε λοιπον στο γ/γ.

2) Μπενφικα - Ολυμπιακος : 1 (1,75)
Η Μπενφικα ξερει πως μετα το διπλο του Ολυμπιακου στην Αντερλεχτ το παιχνιδι ειναι ζωτικης σημασιας. Αν δεν νικησει υπαρχει πιθανοτητα να απομακρυνθει απο την 2η θεση(μιας και την 1η την εχει ρεζερβε η Παρι). Ειναι σαν ομαδα ενα επιπεδο πανω απο τον Ολυμπιακο κι ας μην ειναι στην περσινη της φορμα. Βαση κινητρου και επιπεδου ο ασσος ειναι ενα καλο σημειο στο 1,75.

ΠΕΜΠΤΗ

1) ΠΑΟΚ - Μακαμπι Χαιφα : 1 (1,85)
Εγινε δεκτη η εφεση του ΠΑΟΚ και το ματς θα παιχτει με κοσμο στην εξεδρα. Καλυτερη ομαδα ο ΠΑΟΚ, παιζει με μια ομαδα που παιζει το τελευταιο της χαρτι αλλα με νικη ειναι πολυ κοντα στην προκριση.

2) Ντιναμο Ζ. - Αιντχοφεν : 2 (2,00)
Στον ομιλο αυτο εχουμε πανω απο το "φαβορι" δυο ομαδες αγνωστες μεχρι τωρα για τα ευρωπαικα δεδομενα.Τις Λουντογκορετς και Τσερνομορετς. Η Αιντχοφεν μετα την γκελα της πρωτης αγωνιστικης φαινεται να ξυπναει κερδιζοντας στο δευτερο παιχνιδι την Τσερνομορετς εκτος. Παιζει αυτην την φορα με την Ντιναμο η οποια φετος δεν φαινεται να ειναι για πολλα. Εχει 2/2 ηττες με συντελεστη 1-5. Παει το παιχνιδι στο διπλο λοιπον. Ειδικα σε τετοια αποδοση δεν μπορουμε να το αγνοησουμε. Και ελπιζουμε η Αιντχοφεν να αποδειξει οτι ειναι το φαβορι του ομιλου.

3) Φιορεντινα - Παντουρι Ταργκου Τζιου : ΑΗ [-1,-1,5] (1,825)
Εχουμε και λεμε λοιπον. Ζηταμε τον ασσο της Φιορεντινα. Στο 1,33 δεν εχει και μεγαλη αξια γιαυτο τσεκαρουμε το χαντικαπ. Αν η Φιορεντινα κερδισει με 1 γκολ διαφορα επιστρεφεται το 50% του αρχικου πονταρισματος. Αν κερδισει με 2+ τοτε πληρωνομαστε ολο το ποσο. Ας την εμπιστευτουμε λοιπον μετα και την ανατροπη του σκ που μας περασε.
 *Ασιατικό χάντικαπ και εκφράζεται πολλές φορές σαν -1.25 (-1,-1.5). Εάν στοιχηματίσετε σε μια ομάδα με χάντικαπ -1, -1.5, τότε κερδίζετε αν η συγκεκριμένη ομάδα κερδίσει με δυο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Εάν κερδισει με ενα, χάνετε 50% του αρχικού σας πονταρίσματος. Το υπόλοιπο 50% σας επιστρέφεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου