Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Προβλεψεις Κωστα Σ. 20-ΟΚΤ-2013

Καλησπερα σας. Σημερα θα μπω κατευθειαν στα ματς.Εχουμε και λεμε λοιπον.


1) ΟΦΗ - Εργοτελης 1(1,55)
Το λεγαμε εδω και μερες οτι το συγκεκριμενο ματς ειναι ενα "εσωτερικο" ματς του Ηρακλειου. Αν κοψει ποντους ο Εργοτελης απο τον ΟΦΗ στην ουσια τον βουλιαζει παραπανω στην βαθμολογια. Ο ΟΦΗ θελει μια νικη και πιστευω σε χαλαρο τεμπο θα την τσιμπησει. Το κακο ειναι πως απο 2αρακι που ηταν ο ασσος πλεον-και οχι αδικα-εχει πεσει στο 1,55. Να δουμε λοιπον.

2) Αστον Βιλα - Τοτεναμ 2(2,05)
Καλη ομαδα η Αστον Βιλα αλλα δεν μπορει να διεκδικησει πολλα ως το τελος της σεζον. Αντιθετα η Τοτεναμ πρεπει να επανελθει στις νικες μετα το 0-3 του τελευταιου αγωνα αν θελει να κυνηγησει μεχρι τελους μια θεση στο Τσαμπιονς Λιγκ,ακομα και το πρωταθλημα.

3) Τορινο - Ιντερ 2(2,25)
Δυνατη ομαδα φετος η Ιντερ, πιστευω ευκολα η δυσκολα θα φυγει απο το Τορινο με τους 3 βαθμους. Εχει δεχτει μολις ενα γκολ εκτος και εχει σκοραρει 11 σε 3 παιχνιδια.

4) Απολλων Σ. - Παναιτωλικος DNB 1(1,80)
Δυσκολο ματς. Στην ουσια ντερμπι για την παραμονη κι ας ειμαστε ακομα στο 1/3 του πρωταθληματος. Ο Παναιτωλικος διχως νικη στα 3 εκτος που εχει δωσει και σκοραροντας μονο ενα γκολ δεν νομιζω οτι μπορει να παρει το διπλο. Αντιθετα ο Απολλων σκοραρει στην εδρα του μ.ο 2 γκολ αρα εχει τα φοντα να παρει την νικη. Προτεινομενο σημειο ο ασσος οχι ισοπαλια,ωστε αν το ματς παει οπως θελουμε στον ασσο να πληρωθουμε στο 1,80 που ειναι δυνατη αποδοση ή αντιθετα αν οι φιλοξενουμενοι μπουν δυνατα να καταφερουμε να παρουμε τα χρηματα μας πισω σε περιπτωση ισοπαλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου