Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Προβλεψεις Κωστα Σ. 15-ΟΚΤ-2013





Καλησπερα σας. Βλεπουμε πως στους περισσοτερους ομιλους η κατασταση εχει ξεκαθαρισει. Πρωτη θεση εχουν κλεισει 7 ομαδες (Βελγιο,Γερμανια,Ρωσια,Ισπανια,Ελβετια,Ολλανδια,Ιταλια) και δευτερη αλλες 4 (Κροατια, Σουηδια,Πορτογαλια,Γαλλια) ενω παιζεται η πρωτια αναμεσα σε Αγγλια-Ουκρανια στον 8ο ομιλο, Ελλαδα-Βοσνια στον δικο μας ομιλο και η δευτερη θεση αναμεσα στις Τουρκια,Ρουμανια,Ουγγαρια με τον πρωτο λογο στους Τουρκους για τον 4ο ομιλο και σε Ισλανδια και Σλοβενια για τον 5ο ομιλο.
*Ο 2ος ομιλος οπου την δευτερη θεση κυνηγουσαν Βουλγαρια,Δανια,Τσεχια,Αρμενια αν και θα ειχε ενδιαφερον βαθμολογικα τελικα κρινεται αδιαφορος γιατι απο αυτον θα βγει ο "χειροτερος δευτερος" που ΔΕΝ θα παιξει μπαραζ.
Ειδαμε λοιπον πως στις ομαδες που κυνηγανε νικη-προκριση λοιπον οι αποδοσεις ειναι αρκετα μικρες. Γιαυτο θα ψαχτουμε λιγο παραπανω σημερα.

1) Νορβηγια - Ισλανδια : X2 (1,45)
Η Ισλανδοι ειναι μπροστα ενα βαθμο απο τους Σλοβενους που παιζουν με του πρωτοπορους Ελβετους. Κυνηγανε ενα θετικο αποτελεσμα για να παρουν μια ιστορικη προκριση ειτε αυτο ειναι Χ ειτε 2 μιας και το να κερδισουν οι Σλοβενοι στην Ελβετια θα ειναι δυσκολο.

2) Ισραηλ - Β. Ιρλανδια : 1 (1,53)
Το Ισραηλ ειναι πιο δυνατη ομαδα και αν και δεν παιζεται καποια προκριση πιστευω θα χτυπησει την νικη απεναντι σε μια ομαδα που εκτος εχει μολις μια ισοπαλια και συντελεστη τερματων 3-8.

3) Σουηδια - Γερμανια : OVER (1,60)
Δυο ομαδες που ηδη εχουν προκριθει. Θα ειναι ενα δυνατο ματς με πολλα γκολ πιστευω εκατερωθεν μιας και οι δυο σκοραρουν αρκετα και επισης οι Γερμανοι δεν εχουν ξεχασει εκεινο το περιφημο 4-4 πριν λιγο καιρο.

4) Τουρκια - Ολλανδια : OVER (1,80)
Oι Τουρκοι ειναι μια ομαδα που σκοραρει μ.ο 2+ γκολ εντος ενω οι Ολλανδοι εχουν μ.ο 3 γκολ στα εκτος. Το ματς πηγαινει σε γ/γ και οβερ με τους Τουρκους να θελουν να κρατηθουν στην δευτερη θεση αρα δεδομενο να κυνηγησουν το γκολ και τους Ολλανδους να σκοραρουν ακαταπαυστα και με καθε αντιπαλο.

5)Ελλαδα - Λιχτενσταιν : ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-0 (4,33)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου