Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Προβλεψεις Κωστα Σ. 26 ΟΚΤ-2013

Καλημερα. Μια χαρα μας κυλισε το τριημερο των ευρωπαικων διοργανωσεων. Αν και η Τεταρτη δεν βγηκε σε καλο μιας και δεν βγηκαν τα δυο πρωτα σημεια παρα μονο το οβερ της Λεβερκουζεν σαν δευτερο, οι υπολοιπες δυο μερες πηγαν καλα. 2/2 και ευκολα την Τριτη και 2/3 την Πεμπτη με καλες αποδοσεις που πληρωσαν. Για σημερα λοιπον εχουμε και λεμε.

1) Λεβερκουζεν - Αουγκσμπουργκ 1 (1,57)
Σαν να εχει παρει φορα η Λεβερκουζεν. Βρισκεται στην δευτερη θεση με την Ντορτμουντ στο πρωταθλημα ενα βαθμο πισω απο την Μπαγερν και ειναι σε δαιμονιωδη φορμα. Κερδισε με πολλα γκολ προχτες στο Τσαμπιονς λιγκ και μονο κουρασμενη δεν νομιζω να ειναι(μοναδικος παραγοντας που δεν θα την πονταρα). Ειναι ομως αρκετα καλυτερη απο την φιλοξενουμενη που εχει 3 ηττες σε 4 ματς εκτος ενω αντιθετα η γηπεδουχος εχει 4/5 εντος νικες ενω σκοραρει κιολας πανω απο 2.5 γκολ αν ματς. Προσωπικα περιμενα μικροτερη αποδοση. Ασσος λοιπον.

2) Γκινκγκαμπ - Αζαξιο 1 (1,61)
Θα ρισκαρω σε αυτο το σημειο. Παει καλα η γηπεδουχος, ειναι 9η και κοντα στις ομαδες απο πανω. Σκοραρει αρκετα στα εντος της παιχνιδια. Αντιθετα η Αζαξιο εχει σκοραρει μολις ενα γκολ σε 4 ματς. Κραταμε και αυτο το σημειο. Καλος ασσος λοιπον.

3) Αστερας Τριπολης - Λεβαδειακος 1 (1,44)
Ο Αστερας θεωρειται δεδομενο να γυρισει στις νικες. Εμεινε πισω και πρεπει να καλυψει το εδαφος προς τα πλειοφ και να φυγει κι απο τις θεσεις του υποβιβασμου.Εχει το υλικο να το κανει. Γιατι λοιπον να μην το κανει αποψε με μια ομαδα κατωτερη του με αρνητικα αποτελεσματα στα εκτος εδρας της. Μικρος ο ασσος στο 1,44 βεβαια αλλα αξιζει εστω και στο λαιβ οταν ανεβει να το ριξετε πιστευω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου