Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Προβλεψεις Κωστα Σ. 27 ΟΚΤ-2013

Καλησπερα σας. Μετα το απολυτο χθες ευελπιστουμε και σημερα σε κατι καλο. Ας μπω κατευθειαν στο ψητο.

1) Κιεβο - Φιορεντινα : 2 (1,90)
Ομαδα που... πληρωνει δεν αλλαζει. Η Φιορεντινα παιζει ωραια μπαλα στα τελευταια της παιχνιδια. Αποψε φιλοξενειται απο την Κιεβο που μετραει μολις 4 βαθμους σε ολο το πρωταθλημα και μονο μια νικη(υπολοιπες ηττες) στα εντος εδρας ματς της. Αν θελει να σωθει λοιπον κατα τη γνωμη μου βαθμους θα πρεπει να ψαξει απο τις ομαδες που ειναι στα μετρα της. Η Φιορεντινα ειναι μια ομαδα που κυνηγαει ευρωπη και αυτα τα παιχνιδια πρεπει να τα καθαριζει και νωρις μαλιστα. Την Πεμπτη κερδισε σε χαλαρο τεμπο αρα δεν υφισταται παραγοντας κουραση πιστευω. Βρισκεται στην 6η θεση με ενα παιχνιδι λιγοτερο απο τους δυο απο πανω και με νικη θα πιασει τετραδα. Πως να μην εμπιστευθεις λοιπον μια αποδοση στο 1,90.

2) Λατσιο - Καλιαρι : 1 (1,83)
Η Λατσιο εντος εδρας μετραει 3 νικες και 1 ισοπαλια με τερματα 8-2. Απο την αλλη μερια εχουμε την Καλιαρι που δεν εχει νικη στα εκτος εδρας παιχνιδια της. Η Λατσιο θελει να φυγει απο την 9η θεση και να ψαξει μια θεση στην πενταδα αλλα φετος θα εχει δυσκολο εργο. Γιαυτο κατι παιχνιδια σαν το σημερινο αμα θελει ευρωπη του χρονου θα πρεπει να τα καθαριζει. Ειναι δυο κλασεις πανω σαν ομαδα και ο ασσος στο 1,83 εχει αξια.

3) Γκλαντμπαχ - Αιντραχτ : 1 (2,15)
Δυνατο ματς. Προσωπικα ημουν αναμεσα στον ασσο και το οβερ. Εν τελει διαλεξα τον ασσο και μαλιστα προτιμω τον ξερο ασσο αλλα θα χτυπησουμε και την καλυψη. Ο ξερος ασσος εχει 2,15 ενω ο DNB ασσος βρισκεται στο 1,57 που δεν ειναι και ασχημη αποδοση. Απο στατιστικης αποψης η Γκλαντμπαχ εχει 4/4 στην εδρα της και μαλιστα σκοραρει ακαταπαυστα(13-2) ενω με νικη θα περασει στην 4η θεση της βαθμολογιας αφου εχει ενα παιχνιδι λιγοτερο. Η Αιντραχτ απο την αλλη εχει μια ηττα και μοιρασμενες ισοπαλιες-νικες στα εκτος εδρας παιχνιδια της και σκοραρει οσα τρωει (1,5 γκολ ανα ματς). Εν τελει θα δωσω σαν πρωτο σημειο τον ξερο ασσο. Αλλα οσοι ειστε επιφυλακτικοι ριξτε το DNB. Ειναι αρκετα καλες οι αποδοσεις πιστευω για ενα τετοιο ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου