Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Νέο Χριστουγεννιάτικο άλμπουμ από τον Rob Halford! (Judas Priest)




Νέο άλμπουμ δυνατό, Χριστουγεννιάτικο και... εντελώς μέταλ, κυκλοφορεί από τον Rob Halford!

Του Θεοδόση Βαδιάκα

Μπορεί να απέχουμε ακόμα 3 μήνες από τα φετινά Χριστούγεννα, ο "Metal God" όμως σε συνεργασία με μέλη της οικογένειας του αλλά και φίλους του, φροντίζουν να μας βάλουν από τώρα στο γιορτινό κλίμα!

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Judas Priest μόλις πριν λίγη ώρα ανακοίνωσε μέσω των προσωπικών του Social Media την κυκλοφορία του "Celestial", ενός νέου εγχειρήματος γεμάτο με Χριστουγεννιάτικο πνεύμα! Και αυτό δεν το λέμε μόνο γιατί τα τραγούδια όπως το "Donner and Blitzen", παραπέμπουν φυσικά στην εποχή της πιο αγαπημένης γιορτής του Χειμώνα... αλλά και γιατί η όλη σύνθεση της μουσικής μαζί με την σκηνοθεσία των βίντεο, έγινε με τη βοήθεια και τη συμμετοχή συγγενών και φίλων του Rob. Στα ντράμς μάλιστα βρίσκεται ο αδερφός του, ο Nigel Halford!

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ πολύ πρωτότυπο που σίγουρα κάνει εντύπωση και εκτός των άλλων, ενδυναμώνει την μουσική θαλπωρή και το οικογενειακό κλίμα που συνδέεται (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον) με τα Χριστούγεννα.

Το "Celestial" αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα το Δεκέμβριο του 2019, ενώ οι προπαραγγελίες του άλμπουμ έχουν ξεκινήσει ήδη και περιέχουν πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις! Ανάμεσα σε αυτές, θα είναι ένα Χριστουγεννιάτικο Rock n' Roll πουλόβερ, Χριστουγεννιάτικα κεριά με τον "Metal God" και φυσικά... υπογεγραμμένα βινύλια και δίσκοι από τον ίδιο τον Rob Halford σε αριθμό 1500 μοναδικών και συλλεκτικών κομματιών!

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: https://robhalford.shop.musictoday.com/dept/celestial

Για να πάρετε μια πρώτη γεύση για το τι έπεται σε λίγους μήνες... απολαύστε το πρώτο official  κομμάτι-βίντεο από το επερχόμενο άλμπουμ "Celestial", με τίτλο "Donner and Blitzen".



Ετοιμαστείτε για πολύ... "σκληρά", "βαριά" και μέταλ Χριστούγεννα, γεμάτα με ατελείωτη ροκ διάθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου