Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Πανωλεθρία της Ν.Δ μέσα στην... "έδρα" της! Νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικός θρίαμβος για τον Αλέξη Τσίπρα!

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ πραγματοποίησε χθες το βράδυ, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας. Με αυτόν τον τρόπο, "έσπασε" το εμπάργκο που είχε κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά του συγκεκριμένου κομματοποιημένου μέσου παραπληροφόρησης. Έδειξε και απέδειξε πως δεν φοβάται
Ο πρωθυπουργός έδειξε πως δεν φοβάται καμία αναμέτρηση με τους πολιτικούς αντιπάλους του... και κυρίως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος υποτίθεται διεκδικεί να τον αντικαταστήσει στη διακυβέρνηση της χώρας. Το είχε πει άλλωστε κάποια στιγμή παλαιότερα ο Αλέξης Τσίπρας (μέσα στη Βουλή), πως θα δεχόταν οποιαδήποτε αναμέτρηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακόμα και μέσα στο... <<εχθρικό>> περιβάλλον του ΣΚΑΪ. Με την συνολική του παρουσία χθες, ο Πρωθυπουργός απέδειξε πως εννοούσε αυτό που έλεγε και με το παραπάνω μάλιστα.
Δείλιασε ξανά
ο Κυρ. Μητσοτάκης από την άλλη, δείλιασε ξανά να αντιμετωπίσει τον πρωθυπουργό. Δεν εμφανίστηκε ούτε και χθες! Ούτε καν στο ΣΚΑΪ δηλαδή δεν είχε το σθένος της ανοικτής αντιπαράθεσης. Ούτε καν στον σταθμό που αποτελεί το γραφείο προπαγάνδας του. Με λίγα λόγια, ο αρχηγός της Ν.Δ φοβήθηκε να αντιμετωπίσει τον Αλέξη Τσίπρα ακόμα ΚΑΙ στην... "έδρα" του!
Μπορεί εκείνος να δείλιασε έτι μια ακόμα φορά να εμφανιστεί λοιπόν, όμως τον εκπροσώπησε "επάξια", ολόκληρη η προπαγανδιστική ομάδα της Ν.Δ, μέσω... "δημοσιογράφων" ορκισμένων εναντίον τόσο της κυβέρνησης, όσο και του Αλέξη Τσίπρα σε προσωπικό επίπεδο κιόλας.
Στο μεγαλύτερο μέρος της μάλιστα, είδαμε και ακούσαμε αυτήν την εκπροσώπηση, στις χειρότερες εκδοχές της και χωρίς καν να τηρούνται τα δεοντολογικά προσχήματα.

Ανωριμότητα, αποφυγή ευθυνών και πολιτική ήττα για τη Ν.Δ Υπό αυτή την έννοια λοιπόν, η χθεσινή συνέντευξη ήταν μια πολιτική ήττα για τον Κυρ. Μητσοτάκη και το κόμμα του, σε κάθε επίπεδο.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προτίμησε να αποφύγει την άμεση αναμέτρηση με τον πρωθυπουργό, μολονότι είχε δεσμευτεί για το ακριβώς αντίθετο... ότι δηλαδή στις εθνικές εκλογές θα συμμετάσχει μαζί του σε όλα τα debate που εκείνος θέλει. Απέφυγε και φοβήθηκε την εμφάνιση του Πρωθυπουργού, μέσα σε έναν τηλεοπτικό σταθμό που δεν είναι φιλικά προσκείμενος στην κυβέρνηση, αλλά αντίθετα μεροληπτεί και παρουσιάζει τα πάντα μονόπλευρα, υπέρ των συμφερόντων της Ν.Δ!
Η άρνηση για μια <<πρόσωπο με πρόσωπο>> αναμέτρηση, λέει πολλά για το ποιόν του προέδρου της ΝΔ και του κόμματος του
Στην ουσία, το τελικό συμπέρασμα από όλα αυτά, είναι ότι ο υποτιθέμενα πιθανότερος νέος Πρωθυπουργός της χωράς, αρνήθηκε να αναμετρηθεί face to face με τον Αλέξη Τσίπρα και προτίμησε να το κάνει, μέσω αντιπροσώπων του και... συγγενών εξ αγχιστείας!
Ήττα... από τα αποδυτήρια για τη ΝΔ, μεγάλη... μπάλα από τον Αλέξη Τσίπρα
Αν μπορούσαμε να δώσουμε έναν χαρακτηρισμό με ποδοσφαιρικούς όρους, για το αποτέλεσμα που είχε για την Ν.Δ και τον αρχηγό της, όλο αυτό που έγινε από την συγκεκριμένη συνέντευξη του Πρωθυπουργού... αυτός θα ήταν μετά βεβαιότητος: <<ήττα από τα αποδυτήρια>>. Στην αντίπερα όχθη, αυτό που φάνηκε είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν "μασάει" και πως έχει τη δυνατότητα να παίζει... μεγάλη μπάλα, ακόμα και στα "εκτός έδρας", απέναντι μάλιστα σε ένα φανατισμένο και εχθρικό εναντίον του... "κοινό". Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Πρωθυπουργού

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου