Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Powerwolf & Gloryhammer: Μια ραψωδία στον κόσμο του υπερφυσικού και της φαντασίας!



Του Θεοδόση Βαδιάκα


 Όταν συνδυάσεις το υπερφυσικό με το φανταστικό, τότε το αποτέλεσμα αυτού του ιδιαίτερα δυναμικού μίγματος, θα είναι ΕΠΙΚΟ! Οι Heavy Power metallers POWERWOLF και GLORYHAMMER έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο της περιοδείας "The Sacrament of Sin Tour 2019", για δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, βρισκόμενοι στη καλύτερη περίοδο της καριέρας τους! Με πιο απλά και περιεκτικά λόγια... Μαγεία από κάθε κόσμο και γαλαξία!!!

 Ένα live μνημείο στη Heavy Power Metal σκηνή με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα παγκοσμίως, τόσο στο χώρο του Metal γενικότερα, όσο και ακόμα πιο ειδικότερα στο Power στοιχείο! Κάθε Powerας που σέβεται τον εαυτό του δεν πρέπει ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ να χάσει αυτή την συναυλία, όταν μάλιστα είναι και η πρώτη φορά που θα μυηθεί το κοινό της χώρας μας, στο μεγαθήριο των μεσαιωνικών μυστικιστών και πολεμιστών, που ονομάζεται Powerwolf! Για να μην αδικήσουμε όμως και τους Gloryhammer, πρόκειται για μια μπάντα που έχει φτιάξει ήδη πολύ καλό όνομα στο χώρο, αν και ακόμα τυπικά τουλάχιστον, θεωρείται ανερχόμενη.

 Οι Powerwolf παίζουν Heavy Power Epic Metal με θρησκευτική-Καθολική μουσική χροιά, είναι μοναδικοί στο είδος τους και ταυτόχρονα απολαυστικοί! Στιχουργικά αναφέρονται στη σκοτεινή πλευρά της θρησκείας, στην περίοδο του μεσαίωνα και των σταυροφόρων, αλλά και μας συστήνουν ή μας φέρνουν σε επαφή με τα υπερφυσικά στοιχεία και τον μυστήριο κόσμο του "φωτός" και του "σκότους", ενώ πολλά τραγούδια τους αναφέρονται με κάθε τρόπο στην αιώνια διαμάχη μεταξύ των επουράνιων δυνάμεων και αυτών των δαιμόνων. Δεν έχετε ξαναζήσει κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι ότι θα επαναλάβω τα λόγια μου... αλλά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ αυτή η ολότελα ξεχωριστή και ιδιαίτερη εμπειρία! Γιατί αυτό είναι οι συναυλίες των Powerwolf, μια εμπειρία ζωής και όχι απλά ένα ακόμα live show.

 Οι Σκωτσέζοι και νεοφερμένοι Gloryhammer ανήκουν εξίσου καθαρά στο μουσικό φάσμα της Power Metal σκηνής και διαφοροποιούνται από τους Γερμανούς Headliners, κυρίως σε στιχουργικό κομμάτι και όχι τόσο στο μελωδικό, καθώς παίζουν κλασικό Power Metal με Symphonic στοιχεία και οι στίχοι τους αφορούν επικές περιπέτειες φαντασίας, τόσο σε medieval age όσο και για μάχες σε κάθε άκρη του γαλαξία!

 Ακονίστε τα σπαθιά σας και δέστε τα άλογα σας, ή προσευχηθείτε και ετοιμαστείτε να γίνεται ένα με τις υπερφυσικές οντότητες σε κάθε μαγικό κόσμο που μπορεί να πλάσει η φαντασία! Οι Powerwolf και οι Gloryhammer αναλαμβάνουν να μας ταξιδέψουν σε κόσμους - απόκοσμους, μαγεμένους και εξωπραγματικούς, κάνοντας τη φαντασία μας να οργιάζει! Εμείς θα αρνηθούμε να εξερευνήσουμε το άγνωστο και ότι βρίσκεται πέρα από την απλή σκέψη του ανθρώπινου νου; ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ! 

 In The Name Of God we go to this EPIC FANTASTIC SUPERNATURAL concert!


Λεπτομέρειες για τις δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ΑΘΗΝΑ:

Ώρα έναρξης: 20:45 - Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Περιορισμένη προπώληση) - 28 Ευρώ (Προπώληση) - 30 Ευρώ (Ταμείο)

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

Ώρα έναρξης: 20:45 - Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Περιορισμένη προπώληση) - 28 Ευρώ (Προπώληση) - 30 Ευρώ (Ταμείο)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου