Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Νέο άλμπουμ ανακοίνωσαν οι Amon Amarth!!!


 

 The Berserker is coming... το έλεγαν εδώ και ένα μήνα με διάφορες, αινιγματικές και ιδιαίτερες αναρτήσεις στα social media. Ήταν κοινό μυστικό για τους οπαδούς του συγκροτήματος και όλοι οι φίλοι της μέταλ κοινότητας αναμέναμε με αγωνία! Οι Σουηδοί Heavy, Power, Melodic Death Metallers λοιπόν, πριν από λίγα λεπτά επιβεβαίωσαν τις υποψίες και την θέληση των φαν τους, κάνοντας γνωστό πως το νέο τους άλμπουμ θα έχει τον τίτλο ''BERSERKER'' και πως θα κάνει φέτος μάλιστα την απόβαση του (θα είναι έτοιμο), την τρίτη ημέρα του Μάη!

Ταυτόχρονα καλούν τον κόσμο να παρακολουθήσει το νέο βίντεο "Raven's Flight" από το ομώνυμο καινούριο κομμάτι τους στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος, amonamarth.com


 

 Οι Θεοί έμειναν ευχαριστημένοι όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους... μένει τώρα να συμβεί το ίδιο και με όσους θα ακούσουν το νέο έργο των Βίκινγκ μέταλερς. Πρώτο δείγμα πάντως είναι ιδιαίτερα θετικό και συνάμα ενθαρρυντικό, για κάτι φρέσκο και πολύ δυνατό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Amon Amarth, όπως την ανάρτησαν στην επίσημη σελίδα τους, μέσα στην οποία αποκαλύπτουν όλα τα τραγούδια που θα αποτελέσουν τη νέα επική ραψωδία τους.
Το "Berserker" θα είναι το 11ο στη σειρά άλμπουμ της 20ετής μαχητικής καριέρας τους!


<<The Gods are pleased. Our new album 'BERSERKER' arrives May 3rd. Watch the premiere of "Raven's Flight" and pre-order digital & physical now at amonamarth.com>>

1. Fafner's Gold
2. Crack the Sky
3. Mjölner, Hammer of Thor
4. Shield Wall
5. Valkyria
6. Raven's Flight
7. Ironside
8. The Berserker at Stamford Bridge
9. When Once Again We Can Set Our Sails
10. Skoll and Hati
11. Wings of Eagles
12. Into the Dark


πηγή φωτογραφίας και βίντεο: https://www.amonamarth.com/

Θεοδόσης Βαδιάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου