Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Μονά διπλασιασμού και... funbets (24/11) - Στέλιος



Καλημέρα σε όλους. Πράξη νούμερο 5 απόψε στο Champions League με εκκίνηση στις 19:00 με το Ζενίτ - Βαλένθια και το Μπάτε - Λεβερκούζεν. Ανάμεικτα συναισθήματα μας άφησε το περασμένο Σάββατο με 1/3 στην βασική τριάδα και τη Χαλ που επιλέξαμε ως μονό αποδεκτό να κολλάει στο Χ. 

Ωστόσο, οι επιλογές που κάναμε για το El Classico στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Η Μπαρτσελόνα διέσυρε τους Μαδριλένους πληρώνοντας μας σε απόδοση (2.00) (επιλογή 2 dnb), ενώ Σουάρεζ και Νεϊμάρ σκόραραν πληρώνοντας 2.25 αμφότεροι. Προσωπικά κάνοντας ίσα πονταρίσματα σε όλες τις επιλογές, βγήκα κερδισμένος. Ελπίζω και εσείς! Για σήμερα έχουμε δύο δυάδες και μια δυάδα funbet.

Ξεκίνημα από το Μπάγερν - Ολυμπιακός. Σαρωτικοί οι Γερμανοί στους τελευταίους αγώνες (ειδικά στην έδρα τους). Για το Champions League στην Allianz Arena φιλοδώρησαν Άρσεναλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 5 γκολ. Θεωρώντας μάλιστα πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στην επίτευξη ενός τέρματος, μπορούμε να δούμε 4 γκολ συνολικά στον αγώνα.

Συνέχεια με το Πόρτο - Ντιναμό Κιέβου. Οι γηπεδούχοι δείχνουν άτρωτοι στο "Ντραγκάο", όπου και έχουν καταβάλλει ποιοτικότερες ομάδες από τους σημερινούς τους αντιπάλους (Τσέλσι και Μπάγερν πέρυσι). Σε όλους τους αγώνες της στους ομίλους φέτος, πλην του τελευταίου με τη Μακάμπι επαληθεύτηκε το 2-3 γκολ με τους πορτογάλους να σκοράρουν 2 τέρματα ανά αγώνα στις εντός έδρας αναμετρήσεις τους παίρνοντας μάλιστα το προβάδισμα από το ημίχρονο.

Κλείνουμε με το Λυών - Γάνδη. Οι Βέλγοι έχουν σκοράρει από ένα τέρμα σε όλους τους αγώνες τους στους ομίλους φέτος, κάνοντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις στο Μεστάγια και τη Ρωσία με τη Ζενίτ. Ασχέτως του αποτελέσματος θεωρώ πως μπορούν να βρουν και στο Ζερλάν ένα, απέναντι σε μια Λυών που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Σημειωτέων πως οι Γάλλοι έχουν σήμερα την τελευταία τους ευκαιρία αν θέλουν να μείνουν στο κυνήγι της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League.

Περνάμε στα funbets. Κόντρα στα πολλά τέρματα που περιμένουν θα πάω στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Ρόμα. Ναι, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε τρομερή φόρμα και με την ψυχολογία στα ύψη μετά και τη σαρωτική νίκη μέσα στο Μπερναμπέου με 4-0. Ωστόσο το Champions League είναι διαφορετική ιστορία. Οι μπλαουγκράνα φέτος στους ομίλους έχουν επαληθεύσει το 2-3 γκολ σε όλους τους αγώνες τους. Δεδομένου μάλιστα ότι χρειάζονται μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσουν την πρωτιά του ομίλου, περιμένω πως το σκορ δεν θα ανοίξει πολύ.

Το πιο... risky για το τέλος. Ζενίτ - Βαλένθια. Μετά και την ήττα από τη Γάνδη ο Νούνο βρέθηκε υπ' ατμόν. Ωστόσο αυτή η πίεση τους βγήκε σε καλό, καθώς στον επόμενο αγώνα πέτυχαν εμφατική νίκη εκτός έδρας κόντρα στη Θέλτα με 5-1. Το Σάββατο, πραγματοποιώντας ξανά κακή εμφάνιση, κόλλησαν στο 1-1 στο Μεστάγια με την Λας Πάλμας σε ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι. Ο κόσμος άρχισε ξανά να αντιδρά με το κλίμα να γίνεται εκ νέου βαρύ. Μήπως οι νυχτερίδες μπορούν να επαναλάβουν την έκπληξη;

Συνοψίζοντας

Δυάδα 1 (mybet)
ΠΟΡΤΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΕΙΒΟΥ 2-3 γκολ (2.10)
ΛΥΩΝ - ΓΑΝΔΗ 2-3 γκολ (2.20)

Δυάδα 2 (mybet)
ΠΟΡΤΟ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1/1 Η/Τ (2.70)
ΜΠΑΓΕΡΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-6 γκολ (2.00)

Δυάδα funbet (mybet)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΡΟΜΑ 2-3 γκολ (2.70)
ΖΕΝΙΤ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2 (3.60)

Υ.Γ.: Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε για άλλη μια φορά ότι τα παιχνίδια δίνονται σε δυάδες ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ. Λόγο των υψηλών αποδόσεων, το δικό μου ποντάρισμα θα γίνει σε κάθε αγώνα ξεχωριστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου