Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Επιστροφή με Βρετανία και... classico (21/11) - Στέλιος



Καλημέρα! Επιστροφή στα "θρανία" μετά απο ένα δεκαπενθήμερο αδράνειας. Καλά κλείσαμε το τελευταίο σαββατοκύριακο στοιχηματικής δράσης (σε συλλογικό επίπεδο) καθώς μετά τις δύο δυάδες του Σαββάτου, πέρασε και η δυάδα της Κυριακής.

Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε και σήμερα εστιάζοντας στη Βρετανία και βέβαια επιλογή από τον αγώνα που περιμένουν όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι, δηλαδή το El Classico. Γίνεται να μη διαλέξεις πλευρά; Προσωπικά πιστεύω πως όχι.

Ξεκίνημα από την Premiership Σκωτίας και το Χαρτς - Νταντί. Έχουμε ξαναπεί για το Τάινκαστλ (έδρα της Χαρτς). Μόλις μία ήττα σε 7 αγώνες για τους γηπεδούχους εκεί. Στηρίζω τον άσσο.

Συνέχίζουμε με το Νταντί Γιουνάιτεντ - Σεντ Τζόνστον. Τη τελευταία φορά στηρίξαμε το over των φιλοξενούμενων και είχαμε πει πως είναι η ομάδα με τα περισσότερα στην κατηγορία. ΠΕΡΑΣΕ! Θα την στηρίξω και τώρα.

Περνάμε στην Championship της Αγγλίας και τον αγώνα Μίλτον Κέινς Ντονς - Φούλαμ. Στους αγώνες των φιλοξενούμενων μπαίνουν 3.6 γκολ/αγώνα κατά μέσο όρο. Μετρούν 12 over σε 16 αγώνες με 4 στους τελευταίους 5.

Περνάμε στο Μπρίστολ Σίτι - Χαλ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και είναι σε τρομερή φόρμα. Μετρούν 5/5 νίκες στους πιο πρόσφατους αγώνες χωρίς μάλιστα να δεχτούν τέρμα. Κρατάω το διπλό.

Κρατήσαμε το καλύτερο για το τέλος! Γενικά είμαι κατά του στοιχηματισμού σε ντέρμπι, πόσο μάλλον σε αυτό, που δεν ξέρεις ποια θα είναι η κατάληξη. Ωστόσο έχοντας παρακολουθήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα τους Μπλαουγκράνα και με την τωρινή κατάσταση των Μαδριλένων αποφάσισα να ασχοληθώ. 

Μας πλήρωσε η ομάδα της Βαρκελώνης το περασμένο δεκαπενθήμερο. Είπαμε πως το τελευταίο διάστημα ανέβασε στροφές, βελτιώνοντας και την άμυνα της. Μάλιστα σε όλα αυτά, ήρθαν να προστεθούν και άλλα δύο καλά νέα.

Πρώτον, η Ρεάλ ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική από τη Σεβίλλη, μένοντας 3 βαθμούς κάτω από την κορυφή. Αυτό συνεπάγεται πως καίγεται για βαθμούς, αν θέλει να μείνει κοντά στην μεγάλη της αντίπαλο στην κούρσα του πρωταθλήματος. Δηλαδή θα μπει να κυνηγήσει αποτέλεσμα.

Επίσης η ήττα αυτή έφερε εκτός των άλλων και γκρίνια στο στρατόπεδο της Βασίλισσας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σε συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρες, να λεεί πως η ομάδα δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα με αυτό τον προποντή.

Και δεύτερον, εκτός αυτού, έφτασαν και τα νέα πως ο Μέσι άρχισε να προπονείται. Οι εκτιμήσεις λένε ότι θα μπορέσει να παίξει για μίση ώρα περιπού, με τον Λουίς Ενρίκε να αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει ως αλλαγή.

Κλείνοντας σε αυτό το σημείο να πούμε πως τα τελευταία 15 γκολ (τουλάχιστον) της Μπάρτσα, τα πέτυχαν οι Νεϊμάρ και Σουάρες. Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο αυτό να συνεχιστεί. Επομένως εκτός των υπολοίπων επιλογών σκέφτομαι να τους ποντάρω σαν anytime scorers.

Υ.Γ.: Σας είχα αναφέρει πως προτιμώ τα δελτία μου να είναι δυάδες. Αυτό συνεπάγεται πως από τα πρώτα τρία σημεία (λόγο απόδοσης) θα επιλέξω τα δύο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πιστεύω καποιο λιγότερο από τα υπόλοιπα. Αν ήταν έτσι, δεν θα το έδινα. Τέλος θα παίξω άλλα δύο σημεία σαν μονά αποδεκτά.

Συνοψίζοντας

(mybet)
ΧΑΡΤΣ - ΝΤΑΝΤΙ 1 (1.75)
ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝ. - ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ Ο2.5 (1.80)
ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ - ΦΟΥΛΑΜ Ο2.5 (1.75)

Μονό αποδεκτό (mybet)
ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ - ΧΑΛ 2 (2.25)

Μονό αποδεκτό (mybet)
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 dnb (2.00)

Νεϊμάρ και Σουάρες anytime scorers

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου