Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Εκτιμησεις Σαββατου 25/4/15 -Κωστας

Καλησπερα, λογω υποχρεωσεων δεν ειχα σκοπο να δωσω σημερα παιχνιδια αλλα προλαβα ειδα καποια πραγματα για να οδηγηθω σε δυο βασικες δυαδες και μια δυαδα ρισκου. Παμε στα γρηγορα...

-(19:30) Μανστεστερ Σιτυ - Αστον Βιλα Over (1,50). Αν ανοιξει νωρις το σκορ η Σιτυ τοτε θα περασει με ευκολια. 13/18 αναμεταξυ τους στο Μανστεστερ εχουν ληξει σε οβερ. Διαφορα δυναμικοτητας δεν ειναι αναγκη να αναλυσω ειδικα οταν η Σιτυ εχει και εξτρα κινητρο την εξοδο στο Τσαμπιονς Λιγκ. Πιστευω σε καλο ξεκινημα απο πλευρας γηπεδουχων και σκληρο παιχνιδι απο Αστον Βιλα. Γιαυτο και συγκρατησα και πρωτη κιτρινη καρτα Αστον Β. (απ: 1,57).

 -(19:30) Μπαγερν Μ. - Χερτα Β. Over (1,57). Διαφορα δυναμικοτητας τεραστια.. Με γνωστες απουσιες βεβαια αλλα η κλαση τους ειναι εμφανης με την Μπαγερν να μπορει να κανει rotation. Γουσταρα προιστορια και διαλεξα το σημειο. 12/15 αναμεταξυ τους στην εδρα της Μπαγερν κατεληξαν οβερ.

-(20:45) Μπρεντα - Χερακλες GG (1,53). Μιλαμε για δυο ομαδες ιδιας δυναμικοτητας. Και μιλαμε επισης για προιστορια. 8/10 με γηπεδουχο την Μπρεντα εχουν ληξει με σκορ εκατερωθεν. Παμε για αλλη μια.

-(21:45) Εξελσιορ - Αιντχοφεν 2 (1,50). Χωρις λογια. Ξεκαθαρη η διαφορα. 0-1-10 στις αναμεταξυ τους αναμετρησεις γενικοτερα, με την Αιντχοφεν αυτη τη στιγμη να εχει καθαρισει τον τιτλο ναι μεν και μαθηματικα (+12) αλλα ειναι ανωτερη σαν ομαδα. Απομενουν 3 αγωνιστικες. Απο την επομενη βδομαδα για τις μικρες θα ψαχτουνε οι εκπληξεις.

Επιλογες ρισκου...

-Αμβουργο-Αουγκσμπουργκ 1 (2,70) η dnb 1 (1,83). Απο τις λιγες φορες που δεν δινω βαση στην προιστορια. Μεγαλυτερο ονομα το Αμβουργο και αν εχει 5 ηττες σε 7 παιχνιδια με τους φιλοξενουμενους πιστευω πως στα ορια που εχει ερθει δεν μπορει να κανει διαφορετικα απο το να κερδισει. Ειναι σε δυσκολη θεση καθως ειναι τελευταιο. Στα εκτος η Αουγκσμπουργκ εχει 10 ηττες σε 14 παιχνιδια. Ασσος και με καλυψη για να μαστε σιγουροι.

-Νιουκαστλ - Σουονσι 1 (2,50) η dnb 1 (1,66). Παρομοιας δυναμικοτητας ομαδες αλλα παντα μου αρεσε να πονταρω την Νιουκαστλ στα εντος εδρας της. Ξεκαθαρα βαση προαισθηματος το συγκεκριμενο πονταρισμα. Και με καλυψη για να μαστε σιγουροι μιας και η συντομη προιστορια τους στην εδρα της Νιουκαστλ δειχνει 1-1-2 για τη Σουονσι και συνολικα 2-3-4.

BET OF THE DAY : Εξελσιορ - Αιντχοφεν 2 (1,50)
 ΔΥΑΔΑ 1
 Μανστεστερ Σιτυ - Αστον Βιλα Over (1,50)
 Εξελσιορ - Αιντχοφεν 2 (1,50)

ΔΥΑΔΑ 2
Μπαγερν Μ. - Χερτα Β. Over (1,57)
 Μπρεντα - Χερακλες GG (1,53)
 
 *Φυσικα και τις τριαδες- δυαδες μπορειτε να τις αλλαξετε αν θελετε, και να τις προσαρμοσετε διαφορετικα σε σχεση με τα παιχνιδια που αναφερθηκαν,ειτε τις βασικες επιλογες ειτε τις επιλογες ρισκου
**Καλο ειναι μαλιστα πριν ριξετε συστημα να τα πονταρετε σε μονα. Αν και θελετε budget για να το κανετε αυτο, ετσι  ειστε καλυμμενοι ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μην βγειτε χαμενοι η εστω αρκετα χαμενοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου