Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Εκτιμησεις Πεμπτης 16/4/15 -Κωστας

Καλησπερα.. Μετα απο ενα δεκαημερο διαστημα αποχης λογω και των διακοπων,αλλα συνεχους παρακολουθησης των πρωταθληματων, επιστρεψαμε με προθερμανση για το ερχομενο σκ. Μια δυαδα europa league λοιπον σημερα που την ειχα κρατησει στο σημειωματαριο μου καιρο τωρα.

-(22:05) Βολφσμπουργκ - Ναπολι 1 (1,90). Τα εχουμε ξαναπει. Οι γηπεδουχοι εχουν ομαδα που μπορει να κερδισει το τροπαιο. Ειναι  σε ενα πρωταθλημα που ουσιαστικα εχουν καθαρισει την δευτερη θεση και μπορουν να δουν και λιγο διαφορετικα την συγκεκριμενη διοργανωση. Πανε πολυ καλα, σκοραρουν κατα ριπας και εχουν αντιπαλο μια Ναπολι που αν και 4η, θα παλεψει αρκετα για τις δυο προνομιουχες θεσεις (4-5) που οδηγουν στο europa. Ετσι πιστευω πως το μυαλο τους δεν ειναι τοσο στο να προχωρησουν αρκετα στο europa οσο στο πρωταθλημα που τους καταδιωκουν στον ποντο Φιορεντινα και Σαμπντορια. Με μεγαλυτερη ανεση θα παιξει η Βολφσμπουργκ πιστευω. Νικη για το προσωπικο μου φαβορι λοιπον.

-(22:05) Κλαμπ Μπριζ - Ντνιπρο 1 (2,15). Επισης δυο ομαδες που εχουμε αναλυσει αρκετα. Αηττητοι οι γηπεδουχοι φετος στη διοργανωση και δεν νομιζω οτι οι φιλοξενουμενοι μπορουν να σπασουν την πορεια τους. Ομαδα που δεν με επεισε ουτε στο ελαχιστο η Ντνιπρο ουτε με Ολυμπιακο,ουτε με Αγιαξ κι ας πηρε την προκριση. Ασσος λοιπον.



BET OF THE DAY : Βολφσμπουργκ - Ναπολι 1 (1,90).






ΔΥΑΔΑ
Βολφσμπουργκ - Ναπολι 1 (1,90)
 Κλαμπ Μπριζ - Ντνιπρο 1 (2,15)


 *Φυσικα και τις τριαδες- δυαδες μπορειτε να τις αλλαξετε αν θελετε, και να τις προσαρμοσετε διαφορετικα σε σχεση με τα παιχνιδια που αναφερθηκαν,ειτε τις βασικες επιλογες ειτε τις επιλογες ρισκου
**Καλο ειναι μαλιστα πριν ριξετε συστημα να τα πονταρετε σε μονα. Αν και θελετε budget για να το κανετε αυτο, ετσι  ειστε καλυμμενοι ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μην βγειτε χαμενοι η εστω αρκετα χαμενοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου