Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Εκτιμησεις Σαββατου 7/2/15 -Κωστας

Καλημερα. Καφες και τσιγαρο και με τα μουτρα στην μελετη. Δυσκολο το προγραμμα μας σημερα, μικρες αποδοσεις στα περισσοτερα παιχνιδια αρα και λιγοτερες επιλογες. Αλλα θα τα αναλυσουμε παρακατω.

-(16:30)Βολφσμπουργκ-Χοφενχαιμ 1 (1,50). Η προιστορια λεει 1, η βαθμολογια λεει Βολφσμπουργκ. Δεν τιθεται θεμα. Η ομαδα αυτη κυνηγαει την Μπαγερν (που δεν προκειται να κανει τρελες γκελες ξανα εδω που τα λεμε). Της εβαλε 4 βεβαια και εχει φοβερους παιχτες οπως ο Ντε Μπρουιν. Μαλιστα ανανεωσε το ροστερ της με την μεταγραφη του Σουρλε απο την Τσελσι. Και παει για αλλα. Αηττητη στην εδρα της με 8 νικες σε 10 ματς.

-(17:00)ΚΠΡ - Σαουθαμπτον 2-3 ΓΚΟΛ (1,95). Οι δυο ομαδες δεχονται μεσο ορο απο 1 εντος και εκτος αντιστοιχα. Κραταμε την επιλογη αυτη λοιπον.
-(17:00)Αστον Βιλα - Τσελσι 2-3 ΓΚΟΛ (2,00). Η Αστον βιλα μετρα 7 ματς πρωταθληματος χωρις γκολ. Η Τσελσι εχει την ικανοτητα να σκοραρει. Τωρα αν πουμε οτι περιμενουμε 2 γκολ απο Τσελσι και την εκπληξη να κανει η Βιλα και να σκοραρει απεναντι στην πολυ καλη αμυνα της Τσελσι τοτε παλι ειμαστε "εντος οριων". Μαλιστα στην συγκεκριμενη αποδοση δεν θα μπορουσες να το αγνοησεις.
-(21:45)Αιντοχοφεν-Ουτρεχτη Οβερ3,5 (1,80). Σε 21 ματς τα μισα τους (σε μεσο ορο) εχουν γκολ απο 4 και πανω. Χωρις πολλα πολλα. Ας πληρωσουν ξανα.

-(19:30)Βεροια-Ατρομητος Χ (3,00). Στο ελληνικο πρωταθλημα δεν προκειται να αναλυσω πολλα. Οσο σοβαρη αναλυση κι αν κανεις παντα κατι θα μας βγαζουν ψευτες αυτοι. Αρα στα γρηγορα. Βεροια 7 νικες σε 11 ματς με 21 ενεργητικο και 13 παθητικο. Ατρομητος.. 1 νικη εκτος σε 11 παιχνιδια. Και μοιρασμενα Χ-ηττες. Ισοβαθμουν οι δυο τους. Επιλογη η ισοπαλια.
-(21:45)Γιουβεντους-Μιλαν Τ.Σ. 2-0(5,5). Πηγα να ασχοληθω λιγο και με το ντερμπι στην Ιταλια αλλα οι αποδοσεις ειναι απαγορευτικες. Η Μιλαν βρισκεται στην 8η θεση 21 βαθμους πισω απο την Γιουβε αλλα οπως και να το κανεις ειναι , εστω βαση φανελας, ντερμπι. Για οσους δεν κρατηθουν μακρια απο το ματς παντως μιας και η Γιουβεντους εντος δεν πιανεται πιστευω σε σκορακι 2-0 (5,5).
-(23:00)Σοσιεδαδ-Θελτα Χ (3,25). Με την προιστορια να μοιραζει ισοπαλιες δεν θα μπορουσα να το αγνοησω. Δυο ομαδες που βρισκονται σε παρομοια θεση στο πρωταθλημα με τους γηπεδουχους να ειναι 2 βαθμους πισω. Δυσκολο ματς αλλα θα ρισκαρω στο Χ.


Αρα εχουμε και λεμε. Κραταω δυο δυαδες τις βασικες επιλογες μου και αφηνω σε σας να επιλεξετε σαν φαν μπετ η συστημα καποιες απο τις υπολοιπες τρεις που εμπεριεχουν ρισκο. Προσωπικα διαφωνω με το να ριχνουμε αποδοσεις του 1,20 και 1,30 ως στανταρακια σε συστημα. Ναι μεν αυξανουν τα προβλεπομενα κερδη αλλα αν χαθουν αυτα και πιασεις τα δυσκολα μετα τα νευρα δεν φευγουν για καμια βδομαδα(προσωπικες εμπειριες). Αν θελετε παντως τετοια ματς σαν πρωτα σημεια και η Γιουβε στον 1 ειναι, και η Τσελσι στο 2 και η Αιντχοφεν στον 1 και θα βρειτε και αρκετα ακομα. Αν και προτεινω να αποφευγετε το συγκεκριμενο συστημα παιχνιδιου. Αρα, προτεινομενες δυαδες...

ΔΥΑΔΑ 1
 Αστον Βιλα - Τσελσι 2-3 ΓΚΟΛ (2,00)
 Βολφσμπουργκ-Χοφενχαιμ 1 (1,50)

ΔΥΑΔΑ 2
ΚΠΡ - Σαουθαμπτον 2-3 ΓΚΟΛ (1,95)
 Αιντοχοφεν-Ουτρεχτη Οβερ3,5 (1,80)

*Φυσικα και τις δυαδες μπορειτε να τις αλλαξετε αν θελετε, και να τις προσαρμοσετε διαφορετικα σε σχεση με τα παιχνιδια που αναφερθηκαν,ειτε τις βασικες επιλογες ειτε τις επιλογες ρισκου. 
**Καλο ειναι μαλιστα πριν ριξετε συστημα να τα πονταρετε σε μονα. Αν και θελετε budget για να το κανετε αυτο, ετσι  ειστε καλυμμενοι ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μην βγειτε χαμενοι η εστω αρκετα χαμενοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου