Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Προβλεψεις Κωστα Σ. 12-AΠΡ-14

Καλησπερα. Χτες μπορουμε να πουμε οτι ηταν μια κανονικη μερα. 3 στα 5 λοιπον για χτες, καλο ζεσταματακι και συνεχιζουμε. Σημερα θα μπουμε κατευθειαν στο ψητο με μια τριαδα.




[18:00] Λιλ - Βαλανσιεν 1 (1,55)


Δυνατη εδρα η Λιλ με 11 νικες σε 16 ματς. Κυνηγαει να κλειδωσει την προκριση στο Τσαμπιονς Λιγκ και γιατι οχι να κυνηγησει την Μονακο για την 2η θεση και απευθειας προκριση. Παιζει με την Βαλανσιεν που ειναι αρκετα μετρια ομαδα. Βρισκεται στη ζωνη του υποβιβασμου 6 βαθμους πισω απο την Εβιαν και δυσκολα θα γλιτωσει. Και η προιστορια δειχνει ασσο φυσικα, με την Λιλ να μετραει 7 νικες σε 8 ματς στην εδρα της εναντιον της φιλοξενουμενης με συντελεστη τερματων 18-4 με την μοναδικη της ηττα το 2007 και μετεπειτα 7 συνεχομενες νικες.

[19:00] Βισλα Κρακοβιας - Μπιελσκο Μπιαλα 1 (1,83)
Χωρις πολλα πολλα. Η Βισλα ειναι 2 μολις βαθμους πισω απο την 3η Ρουχ και θελει την νικη για να βρεθει στα προκριματικα του Ουεφα. Εχει 10 νικες σε 14 εντος και σκοραρει αρκετα γκολ ενω δεχεται ελαχιστα. Σημερα ειναι η τελευταια αγωνιστικη και η Ρουχ απο την αλλη φιλοξενειται απο την ναι μεν αδιαφορη αλλα καλη ομαδα και 6η Ζαβιτσα. Τα παιχνιδια ολα παιζουν την ιδια ωρα αρα θα πεσει και ραδιοφωνακι. Ματς και για live bet το συγκεκριμενο συμφωνα και με τη ροη του αλλου αγωνα. Σημειωση. Ο ασσος επεσε απο τα επιπεδα του 1,90+.


[19:07] Γουιγκαν - Αρσεναλ 2 (1,50)
Νοκαουτ αγωνας για το FA cup. Καλυτερη ομαδα η Αρσεναλ. Δεν χρειαζεται να πουμε πολλα. Ενα ημιχρονο να κανει αγγαρεια το εχει παρει το ματς. Την εκανε περυσι την εκπληξη η Γιουγκαν και πηρε το κυπελλο αλλα οσο μεγαλο κι αν ειναι το κινητρο γιαυτους οπως λεει κι ο λαος δεν ειναι καθε μερα Πασχα. Ειναι ευκαιρια της Αρσεναλ να παρει ενα τιτλο μιας και στην 4αδα ειναι η μοναδικη δυνατη ομαδα απο Πρεμιερ με την δευτερη να ειναι η Χαλ και τις Γιουγκαν και Σεφιλντ να ειναι απο μικροτερες κατηγοριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου