Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Προβλεψεις Κωστα Σ. 11-AΠΡ-14

Καλημερα σε ολους. Μετα απο καιρο ξαναγυρναμε στις παλιες καλες συνηθειες... Δεν εχει και πολλα παιχνιδια σημερα που να κανουν την διαφορα αλλα ψαξαμε και βρηκαμε μια 5αδα για να αρχισει καλα το ζεσταμα για το Σαββατοκυριακο. Ας παρουμε τα παιχνιδια με χρονολογικη σειρα λοιπον.

1) [15:45] Τερενγκανου - Σαραγουακ 1 (1,50)
Ενα παιχνιδι απο την Σουπερ Λιγκα Μαλαισιας. Η γηπεδουχος ειναι τριτη στην βαθμολογια ενω η φιλοξενουμενη ογδοη. Αναμεταξυ τους εχουν παιξει μολις 8 ματς στην εδρα της Τερενγκανου με την γηπεδουχο να εχει κερδισει τα 6 ενω 2 ηρθαν ισοπαλα. Μαλιστα η γηπεδουχος σκοραρει κατα μεσο ορο πανω απο 3 γκολ ενω δεχεται λιγο κατω απο 1 γκολ ανα παιχνιδι στην εδρα της με την φιλοξενουμενη.

2) [21:30] Τσεζενα - Σπετσια U2.5 (1,60)
Η τριτη στη βαθμολογια Τσεζενα φιλοξενει την δωδεκατη Σπετσια. Η Τσεζενα κυνηγαει την απευθειας ανοδο και χρειαζεται την νικη. Στο πρωταθλημα ομως ειναι η 2η ομαδα με τα λιγοτερα γκολ ανα παιχνιδι συνολικα με 1,91 κατα μεσο ορο. Αντιπαλος της η Σπετσια που εχει 2,27 κατα μεσο ορο στα παιχνιδια της. Επισης να αναφερουμε πως η Τσεζενα εχει φιλοξενησει 7 φορες την Σπετσια με την γηπεδουχο να εχει μολις 2 νικες και τα υπολοιπα 5 παιχνιδια να ερχονται ισοπαλα. Μαλιστα στα τελευταια προσφατα παιχνιδια εχουμε συνεχομενα under με συνηθες σκορ το 1-1. Ματς που τεινει ευκολα προς το under και απο οσα ειδαμε δεν πληρωνει και καθολου ασχημα. 

3) [21:30] Σαλκε - Αιντραχτ 1 (1,72)
Τριτη Σαλκε. Ενδεκατη Αιντραχτ. Φορτσατη η Σαλκε με 3 στα 3 εντος τελευταια με συντελεστη τερματων 9-1. Πιστευω θα καταφερει ευκολα η δυσκολα να σπασει την αντισταση της Αιντραχτ ,να τσιμπησει την νικη και να πιασει την BVB στην δευτερη θεση της βαθμολογιας.

4) [21:52] Ροδεραμ - Μπραντφορντ 1 (1,61)
Τριτη Ροδεραμ. Δωδεκατη Μπραντφορντ. Κλασεις ανωτερη ομαδα η γηπεδουχος που γκελαρε στο τελευταιο ματς της με την Σεφιλντ και χαλασε το σερι νικων που ειχε. Ευκαιρια για επιστροφη στις νικες λοιπον και μαλιστα με αρκετα γκολ υποθετω μιας και η Ροδεραμ παιζει ανοιχτο ποδοσφαιρο με πολλα γκολ να σημειωνονται στα παιχνιδια της φετος (3 κατα μ.ο). Επισης η παραδοση ειναι υπερ της στα εντος εδρας ματς με την Μπραντφορντ και μαλιστα στα τελευταια τρια παιχνιδια την εξευτελισε κιολας με τριαρες και τεσσαρες...

5) [22:00] Οσασουνα - Βαγιαδολιδ U2.5 (1,57)
Ντερμπι παραμονης. Λιγο πανω απο την γραμμη του υποβιβασμου βρισκονται και οι δυο με την Οσασουνα στην 16η και την Βαγιαδολιδ στην 17η θεση. Ματς ζωης και θανατου λοιπον με την Βαγιαδολιδ να πρεπει να κυνηγησει την νικη γιατι ειναι αυτη που κινδυνευει αμεσα. Η Οσασουνα θα βολευτει και με τον βαθμο αλλα με νικη σιγουρα κανει ενα καθοριστικο βημα για παραμονη. Πιστευω οτι οποια σκοραρει πρωτη θα κοιταξει να κρατησει την εστια της ανεπαφη με καθε τροπο και στην χειροτερη να παρει τον βαθμο της ισοπαλιας. Στα αναμεταξυ τους παιχνιδια σε 9 ματς με γηπεδουχο την Οσασουνα εχουμε 6 under.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου