Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Προβλεψεις Κωστα Σ. Κυριακη 9 -ΦΕΒ-2014

Καλησπερα παιδια. Χτες ειχαμε μια καλη μερα με 3-4 να περνανε και για λιγο δεν βγηκε απολυτο. Παμε στα σημερινα ομως οπου εχουμε και ενα ντερμπι να δεσποζει στο δικο μας πρωταθλημα ,ενα ντερμπι στη Γαλλια και ενα στην Αυστρια. Με αυτα εχω σκοπο να ασχοληθω σημερα μιας και το δελτιο κρυβει αρκετες παγιδες στα υπολοιπα ματς.

1) Ραπιντ Β. - Αουστρια Β. Γ/Γ (1,66)
 Ντερμπι... μισους θα ελεγα στην Αυστρια.  Δυο ομαδες που παραδοσιακα ηταν στις πρωτες θεσεις του πρωταθληματος φετος γκελαρουν ευκολα και ηδη εχουν αποχαιρετησει τον τιτλο. Ραπιντ 4η και Αουστρια 5η με τις δυο ομαδες να κυνηγανε το Γιουροπα Λιγκ. Σημερα παιζουν αναμεταξυ τους στην εδρα της Ραπιντ η οποια σιγουρα αναμενεται να παρει φωτια. Στην εδρα της η Ραπιντ οσο ευκολα σκοραρει τοσο ευκολα δεχεται και το γκολ. Κατι αναλογο και για την Αουστρια στα εκτος εδρας ματς της. Γιαυτο κατεληξα στο γκολ εκατερωθεν.


2) Μονακο - ΠΣΖ Γ/Γ (1,72)
 Χωρις πολλα λογια. Οι δυο αυτες ομαδες ειναι με διαφορα οι καλυτερες στο πρωταθλημα. Εχουν μαλιστα και τους καλυτερους επιθετικους, καποιοι απο αυτους παγκοσμιας κλασης. Γκολ εκατερωθεν και σε αυτο το ματς ειναι η προσωπικη μου αποψη.

3) Παναθηναικος - Παοκ Χ (3,25) ή Τ.Σ 1-1 (6,00)
 Στα δικα μας πλεον. Περιττο να σας πω οτι οι αποδοσεις αυξομειωνονται καθε λιγο. Ο Παναθηναικος υποδεχεται τον Παοκ σε ενα ματς που θα ειναι πραγματικο ντερμπι. Προσωπικα πιστευω πως στην αρχη θα ειναι λιγο σφιχτο το παιχνιδι. Στη συνεχεια θα ανοιχτουν οι δυο ομαδες. Ο Παναθηναικος θα παραταχτει με αρκετες ελλειψεις στο κεντρο αλλα θα εχει την βοηθεια του κοσμου του μαζι. Ισοπαλια το ματς και πιστευω και με γκολ μιας και οι δυο ομαδες θα το κυνηγησουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου