Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Προβλεψεις Κωστα Σ. Σαββατο 8 -ΦΕΒ-2014

Καλησπερα παιδια. Μετα απο μια βδομαδα αποχης ειμαστε παλι πισω με τρεις ασσους και ενα οβερακι. Για να τα δουμε λοιπον.

1) Φιορεντινα - Αταλαντα 1 (1,44)
Ας αρχισουμε απο την φιλοξενουμενη. Η Αταλαντα εχει 9 ηττες σε 11 ματς εκτος εδρας.  Η Φιορεντινα απο την αλλη κυνηγαει Τσαμπιονς Λιγκ αν θεωρησουμε δεδομενο οτι εχει ηδη βγει Γιουροπα (λογω βαθμολογιας) και θα βρει απεναντι της αυτην την μετρια φετινη Αταλαντα. Ασσος λοιπον.

2) Παλερμο - Παντοβα 1 (1,57)
Γκελες τελευταια η Παλερμο που αν και βρισκεται στην πρωτη θεση εχει δει τις αντιπαλους της για την απευθειας ανοδο να την φτανουν σιγα σιγα. Παιζει με την προτελευταια Παντοβα που εκτος εδρας εχει 9 ηττες σε 11 ματς. Προσωπικη μου αποψη και μεγαλη αποδοση δινεται στον ασσο.

3) Σαουθαμπτον - Στοουκ 1 (1,53)
 Η γηπεδουχος κανει συμπαθητικη πορεια φετος και θα βρει απεναντι της μια ομαδα που στα εκτος εδρας παιχνιδια της εχει 9 ηττες σε 12 ματς.

4) Λιβερπουλ - Αρσεναλ Over (1,65)
Ντερμπι. Η Λιβερπουλ υποδεχεται την πρωτοπορο Αρσεναλ σε ενα ματς που ευελπιστουμε να εχει δυνατες συγκινισεις. Η Αρσεναλ δεχεται σχετικα ευκολα το εκτος εδρας γκολ και σκοραρει επισης ευκολα με 8 νικες σε 12 ματς ενω και η Λιβερπουλ σκοραρει ευκολα στην εδρα της και μετραει 10 νικες σε 12 παιχνιδια. Παμε στο οβερ λοιπον.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου