Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Προβλεψεις Κωστα Σ. 18 & 19 -IAN-2014



Καλησπερα παιδια. Ενα νεο Σ/Κ ηρθε και αυτη τη φορα τα παιχνιδια θα πεσουν μαζεμενα. Εχουμε 4 Σαββατιατικα και ενα για συμπληρωμα την Κυριακη.



ΣΑΒΒΑΤΟ

1) Παναιτωλικος - Πανθρακικος 1 (1,75)
 Ο Παναιτωλικος ειναι απο τις πιο σοβαρες ομαδες στην Σουπερλιγκα. Εντος εδρας μαλιστα εχει 6 νικες σε 9 ματς και ειναι αηττητος με συντελεστη 14-1. Πιστευω πως αν σκοραρει το ματς εχει τελειωσει χωρις να θελω να υποτιμησω τον Πανθρακικο.

2) Αρσεναλ - Φουλαμ OVER (1,44)
Πρωτοπορος η Αρσεναλ παιζει με μια ομαδα μετριας δυναμικοτητας και μπορει εντος εδρας να κερδισει ευκολα και να παραμεινει πρωτη. Επειδη ομως η αποδοση στον ασσο δεν μας πειθει παμε στο λιγο καλυτερο οβερ.

3) Λιβερπουλ - Αστον Βιλα OVER (1,40)
Παμε με το ιδιο σκεπτικο οπως με την Αρσεναλ.

4) Γιουβεντους - Σαμπντορια OVER (1,57)
Το απολυτο η Γιουβε με 9/9 στην εδρα της και συντελεστη 26-4. Εξαιρετικη επιθεση και ακομα καλυτερη αμυνα. Χτυπαμε το οβερ γιατι πληρωνει καλα αν αναλογιστεις την ευστοχια της γηπεδουχου.

ΚΥΡΙΑΚΗ

5) Τσελσι - Μαν. Γιουναιτεντ 1 (1,75)
Υπο αλλες συνθηκες θα μιλουσαμε για ντερμπι. Βαση ονοματων ειναι ντερμπι. Βαση φορμας ομως οχι. Η Τσελσι θελει την νικη για να παραμεινει σε αποσταση αναπνοης απο την κορυφη. Στο Σταμφορντ Μπριτζ μετραει 9 νικες σε 10 παιχνιδια. Η Γιουναιτεντ πολυ ντεφορμε και δεν σταματα σε καθε παιχνιδι να μας εκπλησσει. Αξιο αποριας ειναι και το οτι το ρεπορταζ λεει πως Ρουνει και RVP δεν ξεκινανε την 11αδα απο τον Μογιες. Ασσος λοιπον.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου