Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Προβλεψεις Κωστα Σ. 12-IAN-2014


Καλημερα παιδια. Χτες βγηκαν 2 στα 3 καθως αναβληθηκε το ενα εκ των δυο απο το ερασιτεχνικο της Αγγλιας που ειχαμε δωσει (οταν μαθω αποτελεσμα θα σας το ανακοινωσω). Μας πηγε περιπατο ο ΟΦΗ δυστυχως αλλιως θα κλειναμε ωραιο ταμειο. Και αποσο καταλαβα οχι μονο εμας αλλα και τους περισσοτερους που πονταραν χτες απο Ελλαδα. Οπως και να χει και σημερα μιας και δεν εχουμε και τρελες επιλογες τα δικα μας πρωταθληματα θα δωσουν παιχνιδια.

1) Αστερας Τριπολης - Πλατανιας 1 (1,44)
Δυνατη η εδρα του Αστερα απεναντι σε ενα αντιπαλο που εχει 6 ηττες σε 9 παιχνιδια εκτος εδρας.

2) Καλιαρι - Γιουβεντους 2 (1,40)
 Οχι οτι χρειαζεται να αναλυσω το παιχνιδι. Οπως επισης δεν χρειαζεται να επισημανω πως αποδοση 1,40 ειναι καλη οταν μιλαμε για την Γιουβε που παει τρενο στην Ιταλια.

3) Αγροτικος Αστερας - Ορφεας Ελευθερουπολης 1 (1,44)
Ο Αστερας ειναι πρωτος στον 1 ομιλο και εντος εχει 5 νικες σε 6 ματς. Μια αποδοση που απο 1,60 περιπου επεσε μεσα στη βδομαδα στο 1,44.

4) Λιλ - Ρεμς 1 (1,44)
Η Λιλ εντος εδρας βγαζει φωτιες. 8 νικες σε 9 ματς με συντελεστη 14-3 και με νικη σημερα περναει στην δευτερη θεση μετα την γκελα της Μονακο. 

*Βλεπετε πως δεν υπαρχουν και οι καλυτερες αποδοσεις δυστυχως σημερα αλλα οπως και να χει μια τριαδα να πληρωσει βγαινει στο ανετο σε συνδυασμο και με καποια αλλα ματς του κουπονιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου