Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Σε κωμα ο Σουμαχερ!

Δύσκολες ώρες περνάει ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι κάνοντας σκι. Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει πως ο Γερμανός πρώην πιλότος έχει πέσει σε κώμα και χαρακτηρίζει την κατάστασή του κρίσιμη.

Ο Γερμανός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια που έκανε σκι στην πίστα του Μεριμπέλ, χτυπώντας το κεφάλι του σε βράχο, ενώ φορούσε κράνος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Η εκπρόσωπος Τύπου του "Σούμι" επιβεβαίωσε νωρίτερα το απόγευμα την είδηση, την ώρα που γαλλικά δημοσιεύματα θέλουν την κατάσταση του να έχει επιδεινωθεί και να απειλείται η ζωή του.
Γαλλικά και γερμανικά μέσα μεταδίδουν πως ο Σουμάχερ βρίσκεται σε κώμα και η κατάστασή του είναι κρίσιμη.
Αξίζει να σημειωθεί πως ειδικός νευροχειρουργός έφτασε από το Παρίσι στο Γκρενόμπλ προκειμένου να βοηθήσει το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ ενημέρωσε, με ιατρικό ανακοινωθέν, για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.
Αναλυτικά:
"Ο κύριος Σουμάχερ διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στις 12:40 (τοπική ώρα) μετά από ένα ατύχημα στο σκι στο Μεριμπέλ στο τέλος του πρωινού. Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικά τραύματα όντας σε κώμα κατά την άφιξή του, το οποίο απαιτούσε άμεση νευροχειρουργική επέμβαση. Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου