Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ενταση πριν και μετα το ματς στο Φαληρο.

O Παναθηναϊκός έχει έντονα παράπονα για την άφιξη του στο Φάληρο, καθώς το πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής οπαδοί του Ολυμπιακού ενώ μια κροτίδα έσκασε δίπλα στον Λαγό!
Τα επεισόδια στο Φάληρο ξεκίνησαν κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού. Μια άφιξη, για την οποία η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει πολύ μεγάλα παράπονα. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μπαλόκας, έδωσε εντολή να σταματήσει το πούλμαν δέκα μέτρα πίσω από αυτό που είχε συμφωνηθεί.
Έτσι, λοιπόν, έμεινε εκτεθειμένο και δέχθηκε αντικείμενα από τις κερκίδες ενώ υπήρχαν και περίπου 20-30 οπαδοί των γηπεδούχων που πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής και χάρη στην επέμβαση τηα αστυνομίας δεν ξέφυγε περισσότερο η κατάσταση. Μάλιστα, μία κροτίδα «έσκασε» δίπλα στον Τάσο Λαγό, ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε προς τα αποδυτήρια.


Κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού από το Καραϊσκάκη, άγνωστοι πέταξαν πέτρες! Περιμένουν δίωξη οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» για όσα έγιναν στο Φάληρο.

Επίθεση με πέτρες δέχθηκε το πούλμαν του Παναθηναϊκού κατά την αναχώρηση του για την Παιανία και κάπως έτσι συμπληρώθηκε το αποψινό σκηνικό του Φαλήρου. Ένα σκηνικό, για το οποίοι οι «πράσινοι» περιμένουν δίωξη από την εισαγγελέα. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η διοίκηση του «τριφυλλιού» από τον ταξίαρχο της αστυνομίας, έχουν σημειωθεί τα πάντα και κυρίως όσα έγιναν κατά την άφιξη της αποστολής στο Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου