Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

EURO 2012 Α' ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ/ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Κ.Σ/ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Περιπου ενα μηνα μετα την στοιχηματικη απραξια μας ειμαστε πισω με δυνατα ματς για το δυνατο σημειο του καλοκαιριου. Euro 2012 λοιπον και η πρωτη αγωνιστικη των ομιλων ειναι ακρως ενδιαφερουσα. Οι επιλογες μου λοιπον ειναι οι εξης..

1) Πολωνία - ΕΛΛΑΔΑ - Διπλή Ευκαιρία Ελλάδα ή Ισοπαλία (Χ2) @ 1.75

Το εναρκτηριο ματς της εθνικης μας και το εναρκτηριο ματς ολης της διοργανωσης. Οι Πολωνοι εχουν το προβαδισμα συμφωνα με τα στοιχηματικα σαιτς κι αυτο λογω εδρας. Η εθνικη μας ομως ειναι αξια να χτυπησει στα ισια την Πολωνια αφου αν εξαιρεσουμε τον εξαιρετικο επιθετικο της -Λεβαντοφσκι- σαν συνολο ειναι κατωτερη απο την ομαδα μας. Με λιγο καλη αμυνα η εθνικη μας μπορει να παρει ευκολα αν δεν αγχωθει την ισοπαλια και γιατι οχι να χτυπησει και το ματς. Πολυ δελεαστικο λοιπον το 1,75 του Χ2 που προσωπικα εμενα με εκανε και πονταρα αρκετα. Το ματς πιστευω θα κυμανθει γυρω στο 0-0 με νικη του ενος γκολ ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη μερια. Ας ειναι υπερ της εθνικης μας.

2) Ολλανδία - Δανία - Τελικό Αποτέλεσμα Ολλανδία @ 1.60

Ασυζητητι οι Ολλανδοι κλασεις ανωτεροι της Δανιας. Πρωτο παιχνιδι λοιπον σε ενα ομιλο φωτια με Γερμανια και Πορτογαλια. Επιβαλλεται νικη με την θεωρητικα αδυναμη του ομιλου.

3) Ισπανία @ 1.73

Το ιδιο με τους Ολλανδους. Οι Ιταλοι οσο καλους παιχτες κι αν εχουν σαν συνολο δεν θυμιζει σε τιποτα αυτο των προηγουμενων ετων. Οι Ισπανοι ειναι πρωταθλητες κοσμου και Ευρωπης και πιστευω αν παιξουν οπως ξερουν θα κερδισουν ευκολα. 

 Αυτη ειναι η προτεινομενη τριαδα μου μετα απο καιρο.
 ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ  4,84 !   ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ.