Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Μια νεράιδα μάγεψε τον Μουζουράκη!


Μαγευτική ήταν η εμφάνιση της Έβελυν Τσάβαλου χθες το βράδυ, για την 2η Blind Audition του «The Voice Of Greece 4».

Του Θεοδόση Βαδιάκα

Η νεαρή φοιτήτρια Φιλοσοφικής τραγούδησε ένα κλασικό παλιό αγαπημένο κομμάτι που πρώτοι είχαν ερμηνεύσει ο Χιώτης και η Λίντα, πετυχαίνοντας να ξετρελάνει τον Πάνο Μουζουράκη με την συνολική perfomance της!

Απολαυστική ερμηνεία και μαγευτική παρουσία

Η 22χρονη κοκκινομάλλα είχε μια υπέροχη συνολικά παρουσία. Ο τρόπος που κινούταν ήταν αξιολάτρευτος και το νάζι της σε συνδυασμό με την κρυστάλλινη φωνή της (αλλά και το πανέμορφο παρουσιαστικό της), δημιουργούσαν ένα παραμυθένιο αποτέλεσμα πάνω στη σκηνή. Κάτι που αντιλήφθηκε ο Πάνος Μουζουράκης φυσικά και γι' αυτό γύρισε την καρέκλα του πρώτος!
Ακολούθησε ένα παιχνίδι - show μεταξύ της Έβελυν και του ίδιου, που είχε να κάνει με τους στίχους του τραγουδιού, την αξιαγάπητη ερμηνεύτρια του και τα συναισθήματα που η όμορφη νεαρά προκαλούσε - προξενούσε στον μετέπειτα coach της, φανερώνοντας χαρακτηριστικά μέσα από αυτά, πως ήδη του είχε "κλέψει" την καρδιά!

Αφού το ήθελαν και οι δυο...

Ο Πάνος Μουζουράκης έδειξε... ερωτευμένος με την Έβελυν και έκανε τα πάντα για να την ευχαριστήσει και να την πείσει να μπει στην ομάδα του. Για καλή του τύχη βέβαια, δεν χρειάστηκε να μπει στην διαδικασία διεκδίκησης με τους υπόλοιπους coaches, κι αυτό διότι - για άγνωστο πραγματικά λόγο - κανείς τους δε γύρισε την καρέκλα. Στο τέλος η πανέμορφη φοιτήτρια, δήλωσε πως από την αρχή στόχευε να μπει στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη κι αυτό έκανε τον ίδιο να νιώθει ακόμα περισσότερο ευτυχισμένος! Με μια θερμή αγκαλιά και με ένα ιπποτικό φιλί, ο Έλληνας coach συνόδευσε την νεράιδα του μέχρι τα backstage και η χαρά του ήταν τόσο έκδηλη που δεν μπορούσε για αρκετή ώρα να την κρύψει.

Δείτε την εμφάνιση της Έβελυν εδώ:


Πανηγύρι και χαμόγελα στο Family Room

Όπως ήταν φυσικό, οι φίλοι της Έβελυν που βρίσκονταν στο Family Room, την υποδέχθηκαν με αγκαλιές και φιλιά! Η ίδια δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως είχε όντως περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού και ήταν εμφανώς συγκινημένη.

Αναμένεται "καυτή" η μονομαχία  μεταξύ των 4 κριτών

Το «The Voice Of Greece» επέστρεψε φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά, με κριτές τους αγαπημένους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και ως νέα προσθήκη coach έπειτα από την ξαφνική φυγή του Κωστή Μαραβέγια... την Ελωονόρα Ζουγανέλη!
Με τόσα ταλέντα και μοναδικά ξεχωριστές παρουσίες, η μάχη για τον νικητή θα είναι σκληρή και οι επιδόσεις των διαγωνιζόμενων, θα κυμαίνονται σίγουρα σε πολύ υψηλά επίπεδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου