Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Στήριγμα σε Κουμπάν και Μπάμπεργκ (30/12) - Στέλιος



Καλησπέρα σε όλους. Στο πόντο κρίθηκε η τύχη της δυάδας μας την περασμένη εβδομάδα. Άνετο πέρασμα από την έδρα της Λούντβιγκσμπουργκ έκανε η Μπάμπεργκ του Αντρέα Τρινκιέρι. Κάλυψε το χάντικαπ των 4,5 πόντων με νίκη 62-77. Αντιθέτως η Λαμποράλ νίκησε μεν αλλά δεν κάλυψε το χάντικαπ των 8,5 πόντων καθώς επιβλήθηκε της Χιπούσκοα με 83-91. 

Πάμε στα τωρινά τώρα. Ευρωλίγκα έχει το μενού για σήμερα με τις 5 εναπομείναντες αναμετρήσεις. Η δυάδα που επέλεξα αποτελείται από τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπάμπεργκ και της Τσεντεβίτα με τη Κουμπάν. Η Βασίλισσα πέρασε δύσκολα στην πρώτη φάση της διοργάνωσης καθώς πήρε το εισητήριο με 5 νίκες και 5 ήττες ενώ στο πρωτάθλημα ηττήθηκε την τελευταία αγωνιστική από τη Μπαρτσελόνα εντός έδρας με 84-91. Αυτή ήταν και η δεύτερη ήττα της σε 13 αγωνιστικές. Θεωρώ ότι στην σημερινή αναμέτρηση έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά δε μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 15,5 πόντων απέναντι σε μια φορμαρισμένη Μπάμπεργκ η οποία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στις δύσκολες αναμετρήσεις στην Ευρωλίγκα.

Όσον αφορά τη δεύτερη αναμέτρηση η Κουμπάν, του άλλωτε προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Μπαρτζώκα,  πέρασε ως πρώτη τον ομιλό στην πρώτη φάση έχοντας μόλις δύο ήττες. Η απόδοση της, εφόσον συνεχίσει σε αυτό το ρυθμό, την καθιστά βασική υποψήφια για ένα εισιτήριο για τους 8 της διοργάνωσης. Είναι ανώτερη της αντιπάλου της, βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα ενώ οι Κροάτες είναι ομάδα που απλά συμπληρώνει τον όμιλο. Θα πάω με το διπλό.

Δυάδα (mybet)
(4,5) ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ - ΚΟΥΜΠΑΝ: 2 (1.85)
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (15,5): 2 (1.85)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου