Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Δυάδα και σύστημα για το Europa League (26/11) - Στέλιος



Καλημέρα σε όλους. Δεν πέρασε εχθές η δυάδα μας με τη Μπενφίκα να παίρνει ισοπαλία 2-2 μέσα στην Αστάνα. Μηδέν εις το πηλίκο λοιπόν για την Τετάρτη. Για σήμερα κρατήσαμε μια δυάδα και μια τριάδα σε σύστημα. 

Ξεκίνημα από το Σέλτικ - Άγιαξ. Over έχουν έρθει όλα τα παιχνίδια των Σκωτσέζων έως τώρα στους ομίλους. Η αμυντική τους λειτουργία δε μπορεί να σταθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Μάλιστα σήμερα θα παραταχθούν δίχως τα δύο βασικά αμυντικά χαφ. Τελευταία ευκαιρία απόψε και για τους δύο, με νίκη να μείνουν στο κόλπο της πρόκρισης. Θεωρώ τον "Αίαντα" καλύτερη ομάδα και θα τον στηρίξω.

Συνέχεια με το Μονακό - Άντερλεχτ. Σε έναν από τους πιο αμφίρροπους ομίλους της διοργάνωσης οι Μονεγάσκοι σήμερα με νίκη εκτός απροόπτου κλειδώνουν την πρόκριση δεδομένου ότι η Τότεναμ δεν θα χάσει από την Κάραμπακ. Επομένως πάει την τελευταία αγωνιστική στην Αγγλία για να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Αήττητη η Μονακό μέχρι στιγμής με μια νίκη και 3 ισοπαλίες. Μόνο ήττες έως τώρα για τους Βέλγους εκτός έδρας. Εδώ να σημειώσουμε ότι είναι και σε αγωνιστική απραξία από της 8 Νοεμβρίου!

Περνάμε στο Ρόζενμποργκ - Σεντ Ετιέν. Με νίκη απόψε οι "Στεφανουά", και δεδομένου ότι η Λάτσιο δεν χάνει στην Ιταλία από την Ντιεπρ, εξασφαλίζει από σήμερα την πρόκριση και περιμένει την τελευταία αγωνιστική τους Ιταλούς στη Γαλλία για να διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου. Κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, θα τους στηρίξω.

Κλείνουμε με το Λοκομοτίβ Μόσχας - Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Από όλα τα σημεία που επέλεξα για σήμερα, αυτό θεωρώ πως είναι το πιο δύσκολο. Ωστόσο έχοντας δει το έργο του Ζεσούς στην Μπενφίκα και πως ανταποκρινόταν σε δύσκολες έδρες με σκληρούς αντιπάλους, αποφάσισα... να παίξω. Μη γελιέστε! Ναι μεν έρχονται με φόρα από τη νίκη κόντρα στη Μπενφίκα στο ντέρμπι αλλά απόψε παίζουν με τον πρωτοπόρο του ομίλου. Αήττητοι οι Ρώσοι με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα έχουν και βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την πρόκριση (δύσκολα θα τη χάσουν) και κυρίως την πρώτη θέση.

Συνοψίζοντας

Δυάδα (mybet)
ΣΕΛΤΙΚ - ΑΓΙΑΞ Ο2.5 (1.80)
ΜΟΝΑΚΟ - ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1 (1.80)

Σύστημα 2-3 (mybet)
ΣΕΛΤΙΚ - ΑΓΙΑΞ 2 (2.80)
ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 2 (2.35)
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. 2 (2.90)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου