Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Εμβόλιμη στο Championnat (01/12) - Στέλιος



Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Αφήνω πίσω μου το περασμένο Σ/Κ, καθώς δεν πήγα καθόλου καλά, και συνεχίζω μεσοβδόμαδα με Γαλλία και Ligue 1 όπου έχει εμβόλιμη αγωνιστική.

Μια τριάδα κράτησα η οποία είναι για όλο το τριήμερο (01-03/12), με κλείσιμο την Πέμπτη και τον αγώνα Ρεν - Μαρσέιγ. Πάμε να δούμε τα σημεία.

Ξεκίνημα με το Λοριάν - Νις. Κακή παρένθεση θεωρώ πως ήταν η τελευταία αναμέτρηση της ομάδας της Νίκαιας. Hττήθηκε εκτός έδρας από την Τουλούζ με 2-0. Μας έχει συνηθίσει σε πολλά γκολ. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη ομάδα σε over στην κατηγορία. Αντίστοιχα και οι γηπεδούχοι μετρούν 5 σερί g/g.

Συνεχίζουμε με το Μονπελιέ - Γκαζελέκ. Αμφότερες είναι αήττητες στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις με φόρμα 4-1-0. Ωστόσο μετά την τεσσάρα μέσα στο Ζερλάν, αποφάσισα να στηρίξω τους γηπεδούχους που μετρούν μόνο νίκες στο Μοσόν από τις 24/9 όπου και έχασαν με 2-3 από τη Μονακό.

Κλείνουμε με το Ρεν - Μαρσέιγ. Αγνοούν τη νίκη στους τελευταίους 5 εντός έδρας αγώνες οι γηπεδούχοι. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Μίτσελ έχει ανεβάσει στροφές το τελευταίο διάστημα. Τρεις σερί εκτός έδρας νίκες έχουν πετύχει οι Μασσαλοί, με Σεντ Ετιέν, Ναντ και Λιλ. Θα τους στηρίξω.

Τριάδα (mybet)

ΛΟΡΙΑΝ - ΝΙΣ G/G (1.65)
ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΓΚΑΖΕΛΕΚ 1 (1.80)
ΡΕΝ - ΜΑΡΣΕΪΓ 2 (2.55)

Απόδοση 7.57

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου