Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Σαν συνέχεια του Σαββάτου (8/11) - Στέλιος



Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Καλύτερα δεν θα μπορούσε να μας πάει η χθεσινή μέρα. Πέρασαν και οι δύο δυάδες που κρατήσαμε. Δείτε το άρθρο εδώ. Αργήσαμε σήμερα. Λόγο της πίεσης και του χρόνου επέλεξα μόνο μία δυάδα. Πάμε να την δούμε.

Ξεκίνημα από την Ισπανία και τον αγώνα Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ. Παρά την απουσία του Μέσι οι Μπλαουγκράνα δείχνουν να μην έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα. Διανύουν περίοδο φόρμας. Μάλιστα στους τελευταίους αγώνες βελτίωσαν και την αμυντική τους λειτουργία. Τέσσερις φορές συναντήθηκαν οι σημερινοί αντίπαλοι πέρυσι με την Μπαρτσελόνα να παίρνει δύο νίκες με το ίδιο σκορ για το κύπελλο (3-1) ενώ 3-2 έληξε η μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα στο Καμπ Νου.

Κλείνουμε με το Ρος Κάουντι - Σέλτικ. Εξιλέωση θα ψάξουν οι "καθολικοί" μετά και την ήττα μεσοβδόμαδα μπροστά στο κοινό τους από τη Μόλντε. Στο πρωτάθλημα έχουν ανεβάσει στροφές στις τελευταίες αγωνιστικές και δείχνουν ότι είναι μια ταχύτητα μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες. Στους 10 από τις 13 αγώνες της έχει πάρει το προβάδισμα από το ημίχρονο.

Συνοψίζοντας

Δυάδα (mybet)
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1&Ο2.5 (1.70)
ΡΟΣ ΚΑΟΥΝΤΙ - ΣΕΛΤΙΚ 2/2 Η/Τ (1.85)

Υ.Γ.: Όπως παρατηρήσατε και εχθές δεν προτιμώ να παίζω πάνω από δύο παιχνίδια στο ίδιο δελτίο. Όσο λιγότερα παιχνίδια, τόσο πιο κοντά στο ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου