Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Δυάδες από Ισπανία και... νησί (7/11) -Στέλιος



Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Πληθώρα επιλογών στο σημερινό κουπόνι. Προσωπικά αποφάσισα να εστιάσω στην Ισπανία και στην Premiership Σκωτίας. Πάμε να δούμε τα σημεία.

Ξεκίνημα από τη La Liga και τον αγώνα της Θέλτα με τη Βαλένθια. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, σε οριακή οι φιλοξενούμενοι. Στραπάτσο μεσοβδόμαδα με κακή εμφάνιση και ήττα από τη Γάνδη. Ο προπονητής των νυχτερίδων Νούνο έχει χάσει πλέον όλους τους υποστηρικτές του. 

Συνέχεια με το Εϊμπάρ - Χετάφε. Καλοί και αποτελεσματικοί οι γηπεδούχοι. Ωστόσο τα παιχνίδια τους έως τώρα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά περιμένω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τους τρεις βαθμούς. 

Πάμε τώρα στην Σκωτία και τον αγώνα Χαρτς - Χάμιλτον. Φέτος στο "Τάινκαστλ" μόνο δύο ομάδες έχουν κερδίσει τη Χαρτς. Η Σέλτικ και η Αμπερντίν (όταν ακόμα ήταν σε φόρμα). Από την άλλη οι επιθετικοί της Χάμιλτον δυσκολεύονται σταθερά στο σκοράρισμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι από τον Αύγουστο μόνο ο Ίμρι έχει βρει δίχτυα. Στηρίζω τον άσσο.

Για φινάλε έχουμε το Σεντ Τζόνστον - Κιλμάρνοκ. Η ομάδα με τα περισσότερα over στην κατηγορία οι γηπεδούχοι (10/13). Μάλιστα στους 5 τελευταίους αγώνες έχουν 4.

Συνοψίζοντας

Δυάδα 1 (mybet)
ΘΕΛΤΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ Ο2.5 (1.80)
ΕΪΜΠΑΡ - ΧΕΤΑΦΕ 1 (2.05)

Δυάδα 2 (mybet)
ΧΑΡΤΣ - ΧΑΜΙΛΤΟΝ 1 (1.90)
ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ - ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ Ο2.5 (1.85)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου