Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Εκτιμησεις Πεμπτης 12/3/15 -Κωστας

Καλησπερα.. Γιουροπα Λιγκ σημερα με τις επιλογες να ειναι αρκετες... Παμε στα παιχνιδια...


 -(19:00) Ζενιτ - Τορινο 1 (1,72). Η Τορινο ειναι μια μετρια ομαδα που πιθανοτατα θα αποκλειστει. Ειδικα εκτος εδρας δεν της δινω και αυξημενες πιθανοτητες απεναντι σε μια καλη ομαδα φετος που ειναι πρωτη και με διαφορα στο πρωταθλημα της Ρωσιας...

-(20:00) Βολφσμπουργκ - Ιντερ 1 (1,66). Εξαιρετικη ομαδα η γηπεδουχος,ακρως επιθετικη και δεν θα ειναι υπερβολη να πουμε οτι στην καλη της μερα μπορει να κερδισει οποιονδηποτε αντιπαλο. Διαθετει παιχτες αξιας που μπορουν να κανουν την διαφορα. Απεναντι στην μετριοτατη φετος Ιντερ το 1,66 φανταζει καλο σημειο... Μαλιστα η Βολφσμπουργκ ειναι η ομαδα (μια απο τις δυο) που εχω στα...καταστιχα μου εδω και καιρο για κατακτηση του τιτλου σε αποδοση 25 τοτε... Πλεον πληρωνει 7,00.

-(20:00) Ντνιπρο - Αγιαξ Δ.Ε. Χ2 (1,75). Ξεκαθαρα τα πραγματα... Ποιον επεισε η γηπεδουχος οτι διαθετει ποιοτητα σαν ομαδα; Πιστευω κανεναν. Την ειδαμε και με Ολυμπιακο. Ο Αγιαξ απο την αλλη εχει το ταλεντο να περασει και ευκολα μαλιστα. Το παιχνιδι γινεται σε ουδετερο εδαφος και με αυτα τα στοιχεια δεν θα μπορουσα να μην αγορασω την διπλη ευκαιρια σε τετοια αποδοση.

-(22:05) Ναπολι - Ντιναμο Μ. 1 (1,66). Ανωτερη ομαδα η Ναπολι δεδομενα, που παιζει απεναντι σε μια καλη ομαδα της Ρωσιας αλλα χαμηλοτερης δυναμικοτητας. Σιγουρα εχει την ποιοτητα να παρει το ματς στην Ιταλια και ο ασσος στο 1,66 ειναι καλοδεχουμενος.

-(22:05) Βιγιαρεαλ - Σεβιλλη 2-3 ΓΚΟΛ (2,00). Ισπανικο ντερμπι στο Γιουροπα Λιγκ. Δυο ομαδες παρομοιας δυναμικοτητας με τα τελευταια τους παιχνιδια τις περισσοτερες φορες να κρινονται στα 2-3 γκολ. Με αρκετες φιλοδοξιες η γηπεδουχος απεναντι στην κατοχο  του τροπαιου Σεβιλλη. Πιστευω μαλιστα ευκολα η δυσκολα η Βιγιαρεαλ θα καταφερει να περασει στην επομενη φαση. Αυτη ειναι και η δευτερη ομαδα που ειχα σημειωσει για κατακτηση του τιτλου,σε αποδοση 18 τοτε και 12,00 τωρα...

-(22:05) Φιορεντινα - Ρομα 2-3 ΓΚΟΛ (1,95). Αλλος ενας εμφυλιος στην διοργανωση. 4 στις 5 τελευταιες συναντησεις τους εχουν ληξει στο οριο του 2-3.

-(22:05) Εβερτον - Ντιναμο Κ. Over 2,5 (2,10). Μπορει στην Αγγλια να βρισκεται σε κακη κατασταση αλλα ισως αυτο της δωσει την ωθηση να δει πιο σοβαρα τον συγκεκριμενο θεσμο. Φυσικα και μιλαμε για την Εβερτον, μια ομαδα που βρισκει ως αντιπαλο της την ομαδα που παει τρενο στην Ουκρανια, την Ντιναμο. Τα παιχνιδια των δυο ομαδων στα ευρωπαικα ματς φετος συνηθως συνοδευονται με αρκετα γκολ. Ανετο και επιθετικο ποδοσφαιρο. Στον προηγουμενο γυρο και Εβερτον και Ντιναμο και τα δυο παιχνιδια που δωσανε (συνολο 4) βγηκαν over. Αυτη θα  ειναι και η επιλογη μας σημερα λοιπον.



 BET OF THE DAY : Βολφσμπουργκ - Ιντερ 1 (1,66).
*Το bet of the day θα υπαρχει απο εδω και περα στις αναρτησεις μας και θα περιλαμβανει το καλυτερο (κατα τη γνωμη μας) σημειο βαση αποδοσης και πιθανοτητας επιτυχιας.

ΔΥΑΔΑ 1
 Ζενιτ - Τορινο 1 (1,72)
 Βολφσμπουργκ - Ιντερ 1 (1,66)
 
ΔΥΑΔΑ 2
Ντνιπρο - Αγιαξ Δ.Ε. Χ2 (1,75)
 Ναπολι - Ντιναμο Μ. 1 (1,66)
 
ΤΡΙΑΔΑ
Βιγιαρεαλ - Σεβιλλη 2-3 ΓΚΟΛ (2,00)
 Φιορεντινα - Ρομα 2-3 ΓΚΟΛ (1,95)
 Εβερτον - Ντιναμο Κ. Over 2,5 (2,10)

*Φυσικα και τις τριαδες- δυαδες μπορειτε να τις αλλαξετε αν θελετε, και να τις προσαρμοσετε διαφορετικα σε σχεση με τα παιχνιδια που αναφερθηκαν,ειτε τις βασικες επιλογες ειτε τις επιλογες ρισκου
**Καλο ειναι μαλιστα πριν ριξετε συστημα να τα πονταρετε σε μονα. Αν και θελετε budget για να το κανετε αυτο, ετσι  ειστε καλυμμενοι ωστε σε περιπτωση που κατι παει στραβα να μην βγειτε χαμενοι η εστω αρκετα χαμενοι...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου