Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Προβλεψεις Κωστα Σ. 20-ΦΕΒ-14

Καλημερα. Το διημερο του Τσαμπιονς Λιγκ περασε και ειδαμε μεγαλα παιχνιδια με τα περισσοτερα να παιρνουν καπως περιεργη τροπη. Προβλεψεις δεν δοθηκαν. Κι εγω ο ιδιος δεν επαιξα δηλαδη μιας και προτιμησα να απολαυσω την ποδοσφαιρικη μαγεια. Εκ του αποτελεσματος κιολας μαλλον δικαιωμενος ειμαι. Σημερα θα ριξουμε 6 παιχνιδια στο τραπεζι. 5 απο Γιουροπα Λιγκ και 1 απο Ευρωλιγκα.

1) Παοκ - Μπενφικα Χ (3,50)
Ενα πραγματικα αμφιρροπο παιχνιδι. Για μενα η φετινη Μπενφικα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα ειναι σταθερη σαν ομαδα και φυσικα πιο ομαδα απο τον Παοκ. Εχει βεβαια και καποιες σημαντικες απουσιες μιας και αναμενεται να απουσιασει ο Καρντοζο, ο Γκαραι ενω αμφιβολος ειναι ο Γκαιταν. Απο την αλλη κι ο Παοκ οπως φαινεται δεν εχει καταφερει να βρει ρυθμο ολη τη χρονια κι οχι μονο αυτο αλλα τελευταια παιζει και κακο ποδοσφαιρο με τη ψυχολογια και μονο των παιχτων να παιζει μεγαλο ρολο. Θετικο φυσικα ειναι οτι θα εχει τους οπαδους του διπλα που αναμενεται να γεμισουν την Τουμπα. Ισοπαλια πιστευω εγω μιας και τα δεδομενα ολα αυτο δειχνουν και μαλιστα με τελικο σκορ 1-1 (6,50).

2) Αγιαξ -  Σαλτσμπουργκ 1 (2,30)
Για μενα εδω θα παιξει ρολο η φανελα. Αρκετα νεανικη η φετινη ομαδα του Αγιαξ αλλα με παιχτες που εχουν το dna μιας μεγαλης ομαδας.

3) Λατσιο - Λουντογκορεστ 1 (1,65)
Δεν λεω η Λουντογκορεστ εκανε εξαιρετικη πορεια στους ομιλους αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια πλεον μιας και ειμαστε σε νοκαουτ παιχνιδια. Παραγοντας εδρα και εθνικοτητα. Ε δεν νομιζω οι Ιταλοι να το αφησουν στην τυχη τους το παιχνιδι...

4) Πορτο - Αιντραχτ 1 (1,55)
Μετριας δυναμικης ομαδα η Αιντραχτ. Δυνατη στην εδρα της η Πορτο. Το ματς ειναι ασσος αν παιξει συμφωνα με τις δυνατοτητες της η Πορτογαλικη ομαδα.

5) Εσμπιεργκ - Φιορεντινα 2  (1,70)
Δεν εχει και πολλα να αναλυσεις. Δεκα κλασεις πανω η Φιορεντινα και με διμηνη αγωνιστικη απουσια η Εσμπιεργκ στη Δανια.

6) Παναθηναικος - Ολυμπιακος 1 (1,62)
Και φτασαμε στο ντερμπι... Ματς ζωης και θανατου θα το χαρακτηριζα για τον Παναθηναικο. Κρισιμο οσο δεν παει και λογω ψυχολογιας για τη συνεχεια και λογω βαθμολογιας στον ομιλο του στην Ευρωλιγκα. Αναμενεται να ειναι καταμεστο το γηπεδο. Ο κοσμος θα ωθησει την ομαδα και λογω κρισιμοτητας του παιχνιδιου πιστευω θα μιλησει η φανελα και θα το παρει εστω και στο νημα, χωρις να θελω να υποτιμησω τον Ολυμπιακο που δειχνει να βρισκει παλι πατηματα μετα την κακη περιοδο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου