Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Προβλεψεις Κωστα Σ. Κυριακη 26 -IAN-2014


Καλημερα παιδια. Χτες δυστυχως ηταν μια κακη μερα και η αληθεια ειναι πως ειχαμε καιρο να δουμε μια τετοια. Συνεχιζουμε παντως χωρις να πτοουμαστε. Αποψε σας εχω μια τριαδα. Προτου παω ομως στα σημερινα παιχνιδια ηθελα να μοιραστω μαζι σας μια σκεψη που εκανα χθες. 

Βλεπω κατα καιρους διαφορες διαφημισεις στο facebook απο στοιχηματικες σελιδες. Καποιες απο αυτες ειναι επι πληρωμη. Καποιες αλλες γραφουν διθυραμβους και πομπωδεις αναλυσεις για να προσελκυσουν κοσμο-με τις περισσοτερες να ειναι “μαγειρεμενες”. Και καποιες παλι περιεχουν ολο το μενου. Ειδα λοιπον χθες μια ακομα τετοια διαφημιση. “Το καλυτερο σαιτ , το μοναδικο με 100% επιτυχια στον κοσμο. “ ελεγε. Στη συνεχεια λοιπον ανελυε τα παιχνιδια που ειχε προτεινει. Ποια ηταν; Παναθηναικος/Ατρομητος. Περαν του οτι τα ματς ηταν χαμηλων αποδοσεων (1,40) -προσωπικα μονο αν δεν φτιαχνω τριαδα δινω τετοιες αποδοσεις- μας εδωσε παιχνιδια τα οποια ο καθενας θα εβλεπε να παιξει. Και το κυριοτερο; Πληρωνες για να τα παρεις. Δυο παιχνιδια τα οποια αν εδινες σε ενα 10χρονο να σου πει αποτελεσματα, λιγη μπαλα να εβλεπε θα σου ελεγε αυτες τις δυο ομαδες. Και σκεφτομαι εγω μετα; Ποιο το νοημα να δωσεις ματς τα οποια θα χτυπησουν στο ματι του “παιχτη” πρωτα-πρωτα στο δελτιο αν δεν υπαρχει καποιο σημαντικο νεο πχ. Τραυματισμος – στο ενδιαμεσο; Και ποσο στεκει ο αλλος να σε πληρωσει για να τα παιξει;; Πιστευω πως ολος αυτος ο χαβαλες (να το θεσω ετσι) που γινεται ειναι για να βρει ο “παιχτης” κατι νεο. Κατι ψαγμενο, που δεν θα επαιζε ακομα κι αν το εβλεπε γιατι δεν ξερει την εκαστοτε αναλυση και γιατι ο ιδιος δεν ειναι ψαγμενος και χωμενος στο ολο σκηνικο. Ξερω θα γυρισετε να μου πειτε διαφορα του στυλ “δικαιωμα του ειναι να βγαλει κανα φραγκο μιας και η σχεση γινεται αμφιδρομη απο τη στιγμη που ο αλλος επιλεγει να πληρωσει.” Αυτο θα το δεχομουνα πολυ ευκολα. Εννοειται δικαιωμα του. Αλλα να το κανει σωστα. Προσωπικα δεν μπορω να δεχτω οτι ο καθε επιτηδειος φτιαχνει ενα σαιτ, κοροιδευει τον κοσμο με ματς που βγαζουν ματι και βγαζει λεφτα. Και θα μου πειτε “ποιος εισαι εσυ που το λες αυτο; ας δινει και αποδοσεις 1,10 κι αυτο δικαιωμα του ειναι”. Θα σας απαντουσα απλα οτι το να ψαχνεις και να δινεις προβλεψεις στον κοσμο ειναι κατι που πρεπει να σε γεμιζει. Να μην το κανεις με κυριο στοχο σου το κερδος αλλα γιατι σου αρεσει. Και γιατι φυσικα παιζεις και ο ιδιος και θες να βρεις το καλυτερο. Αυτο ειναι για μενα. Χομπι που γινεται με ευχαριστη διαθεση. Και σεβασμο πανω απο ολα στον αναγνωστη. 

Συγνωμη που σας εφαγα τοσο χρονο. Αλλα ηταν καποια πραγματα που ηθελα καιρο να τα πω. Παμε στα ματς.

1) Αστερας – ΟΦΗ 2-3 ΓΚΟΛ (1,95)
Σε 10 ματς εντος ο Αστερας εχει 6 νικες και εχει σκοραρει 20 γκολ δεχομενος 7. Παιζει με τον ΟΦΗ που δεν εχει και την καλυτερη αμυνα στα εκτος εδρας παιχνιδια αλλα τελευταια παιζει μπαλα και σκοραρει.

2) Σαμπντορια - Μπολονια 1 (1,80)
Η Σαμπντορια υποδεχεται την Μπολονια σε ενα ματς που η νικη κρινεται επιτακτικη και για τις δυο μιας και βρισκονται χαμηλα στη βαθμολογια. Η Σαμπντορια εντος εδρας εχει τα παντα μοιρασμενα (γκολ,νικες κλπ) ενω απο την αλλη η Μπολονια εχει 6 ηττες σε 9 παιχνιδια εκτος και δεχεται σχετικα ευκολα το γκολ. Τελος η προιστορια στα τελευταια παιχνιδια δειχνει Σαμπντορια (5-1-0).


3) Τορινο - Αταλαντα 1 (1,75)
 Η Αταλαντα εχει 8 ηττες σε 10 παιχνιδια και δεχεται ευκολα το γκολ. Παιζει με την Τορινο η οποια κανει καλη χρονια φετος.


* ΥΓ. ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ Η ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΣΤΗΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΔΩ .

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου