Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Προβλεψεις Κωστα Σ. 11-IAN-2014

Καλησπερα παιδια. Καλη χρονια και επισημα με το πρωτο ποστ μου για φετος. Ελειψα ενα μηνα για διαφορους λογους. Ελπιζω ολα να πηγανε καλα σε σας και να βγαλαμε και καμποσα χρηματα απο το στοιχημα γιατι το πρωτο δεκαπενθημερο της απουσιας μου προσεξα οτι εγινε το ελα να δεις στα πρωταθληματα. Παμε γρηγορα λοιπον στην σημερινη μας τετραδα.

1) Χαλ - Τσελσι 2 (1,60)
Η Τσελσι ανεβηκε πολυ στα τελευταια ματς και στην αποδοση της και στην βαθμολογια. Δυο βαθμους πισω απο την πρωτη Αρσεναλ πλεον και παιχνιδια με ομαδες σαν την Χαλ αν θες τον τιτλο επιβαλλεται να κερδιζονται.

2) ΟΦΗ - Βεροια 1 (1,66)
Ασσο βλεπω στο συγκεκριμενο ματς. Οι κρητικοι ειναι αητηττοι στην εδρα τους ενω αντιθετα οι φιλοξενουμενοι δεν εχουν νικη. Γερνει στον ασσο το ματς καθως τελευταια οι γηπεδουχοι παιρνουν αποτελεσματα εντος αφου μετρανε 4 νικες σε 5 παιχνιδια.

3) Σκελμερσντειλ - Ιλκεστον 1 (1,53) --Αγγλια Βορεια Πρεμιερ Λιγκ (Northern Premier)
Η γηπεδουχος εντος εδρας μετραει 12 νικες σε 13 παιχνιδια. Δεν ειναι για πολλα λογια το συγκεκριμενο ματς.

4) Μπρομλει - Ιστμπουρν Μπορο 1 (1,50) -- Aγγλια Κονφερενς Νοτου (Conference South)
 Οπως και στο προηγουμενο ματς η γηπεδουχος μετραει 9 νικες σε 10 ματς εντος εδρας και ειναι αξιο αναφορας και πονταρισματος λοιπον.

*Μετα απο τις λιγο καθυστερημενες προσθηκες των δυο τελευταιων παιχνιδιων ( σε σχεση με την δημοσιευση του ποστ παντα ) πλεον η τετραδα μας εχει κλεισει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου