Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Προβλεψεις Κωστα Σ. 3-NOE-2013

Καλημερα. Χτες ηταν μια περιεργη μερα γενικοτερα με πολλες εκπληξεις. Μετριοτατα κινηθηκαμε και εμεις μιας και καταφεραμε να βγαλουμε 2/4 παιχνιδια. Ευελπιστω η σημερινη μερα να κυλησει οπως οι καλες προηγουμενες. Εχουμε και λεμε λοιπον.


1) Λατσιο - Τζενοα : 1 (1,61)
Πριν αναλυσω το ματς βλεπω πως οι περισσοτεροι πονταρουν στις Βερονα και Ρομα βαση φορμας και οχι αδικα. Απλα εγω θα προτιμησω σημερα να μην ακολουθησω την πεπατημενη και να δωσω αλλο σημειο απο αυτα. Λατσιο στον ασσο λοιπον απεναντι σε μια Τζενοα που σε πεντε παιχνιδια μετραει 3 ηττες εκτος ενω αντιθετα η Λατσιο εχει το 4/5 σε νικες εντος με συντελεστη 10-2.

2) Λεβαντε - Γραναδα : 1 (2,00)
Η Λεβαντε εχει την ομαδα να κυνηγησει τις Σοσιεδαδ και Χεταφε για την 6αδα της Ευρωπης. Παιζει με την 15η Γραναδα. Εχει προς το παρον 3 Χ σε 5 παιχνιδια εντος αλλα αν δεν παιρνει τετοια ματς τοτε δεν μπορει να κυνηγησει κατι θετικο στο τελος της χρονιας. Ρισκο στον ασσο λοιπον που πληρωνει ομως αρκετα καλα.

3) Ντεπορτιβο λα Κορουνια - Ρεαλ Β' Καστιγια : 1 (1,61)
Ονοματα σαν την Ντεπορτιβο δεν δυναται να ειναι στη Σεγουντα. Μονοδρομος η νικη ωστε να ξαναπιασει πενταδα απεναντι στην Β ομαδα της Ρεαλ η οποια βρισκεται στον πατο της βαθμολογιας με μολις 4 βαθμους και εκτος εχει μονο ηττες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου